Не відступайте від добра (Терезія Гажіова)

  • 01 грудня 2018, 20:53

Не відступайте від добра (Терезія Гажіова)Діва Марія сьогоднішнім посланням показує нам прямий шлях до Вифлеєма – молитвою, любов’ю та даруванням. Це приготування серця до народження Ісуса.

«Використовуйте кожну мить і чиніть добро, бо тільки так у своїх серцях відчуєте народження Ісуса». «Коли даєте себе для віри, коли даєте себе для любові, коли робите добро ближньому, Мій Син усміхається у вашій душі…». «Язакликаю вас будьте мужніми, щоб не здавалися, бо й  найменше добро, і найменший знак любові перемагають над усе більш явним злом». Ми чуємо Її Материнську підтримку з попередніх років.

Молитва – це зустріч із Богом, із Його словом, яке говорить і творить усе нове. Із грішника воно робить праведника, зневіреного перетворює на людину надії. Його слова мають владу, за Його словом все піднімається до нового життя. Відбувається Різдво. Ніхто ніколи не говорив так, як Він. Він дає Себе нам і з нами хоче міняти цей світ. У молитві Бог дарує нам любов.

Любов ми приймаємо на колінах. «Бог є Любов», – пише євангеліст Йоан. Він прийшов на землю, щоб показати нам, як досягають Неба й вічного життя з Ним – із любов’ю. Тільки любов здатна перемінити проминальне на вічне. Без любові й подарунок є тільки подарованим предметом, виконаним завданням, яке не має вічної цінності. Ми можемо дарувати тільки те, чим володіємо самі.


Дарування – св. Єронім писав: «Блаженні, хто несе у своєму серці Вифлеєм. У ньому щодня народжується Христос». Найбільшим даром є Сам Бог. Відкриймо свої серця й свої сім’ї, як закликає нас до того Марія. Аби Він міг народитися в нас і ми стали Вифлеємом для усього світу кожної миті цього благодатного часу. Її обіцянка, що Вона з нами – утіха для нас.

«Підбадьорюю вас, щоб не відступали від добра, бо плоди видно й чутно далеко. Тому неприятель злий і використовує все, щоб вас відвести від молитви».

Не відступайте від добра (Терезія Гажіова)Так і в посланні від 2 листопада 2018 року Вона відкриває нам не тільки незвичайну силу добра, але й силу зла: «Апостоли Моєї любові: старайтеся дивитися на саме дно до людських сердець – і там точно знайдете малий прихований скарб. Дивитися в такий спосіб є милосердям Небесного Отця. Шукати добро навіть там, де найбільше зло, старатися зрозуміти один одного й не судити – це те, чого Мій Син прагне від вас. А Я як Мати закликаю вас послухати Його. Діти Мої, дух сильніший від тіла й, несений любов’ю та ділами, долає всі перешкоди».

Боже милосердя й доброта сильніші, аніж все зло цього світу. Ми є свідками того, що говорить Діва Марія: неприятель злий і використовує все, щоб вас відвести від молитви.

Без Божої допомоги ми не здатні робити добро. Робити добро навіть тоді, коли ми зневірені й думаємо, що все це даремно. Це та мить, коли ми покликані молитися з Марією ще більше. Усупереч усьому вірити разом із Марією, в те що наше рішення вибрати добро стає магнітом для Божої перемоги добра над злом.

Молитва

Господи, дякую Тобі за час благодаті, коли Ти даруєш нам Себе через Марію. Разом із нею ми хочемо наповнити цей час Адвента молитвою, любов’ю та даруванням так, щоб Ти міг народитися в наших серцях, сім’ях, світі.

Зішли нам Свого Духа молитви, укріпи нас Своєю добротою, аби ми мали силу бути добрими. Допоможи нам чинити добро, особливо там і тоді, де є найбільше зло. Допоможи нам завжди відважитися на добро, щоб ми, спонукувані любов’ю й добрими ділами, долали всі перепони й так очікували на Твій прихід. Амінь.

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 2 667
Додати коментар

Послання Богородиці, 10 квітня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Хочу вас закликати зростати в любові. Квітка без води не може нормально рости. Так само й ви, дорогі діти, без Божого благословення не можете зростати. Маєте день у день просити благословення, щоб нормально рости й виконувати з Богом усі роботи. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)