Небо є з вами і бореться за мир…

  • 09 січня 2017, 17:08

Небо є з вами і бореться за мир…У різдвяному посланні Богородиці ми чуємо відзвуки Євангелія: "Не бійтесь, бо я звіщаю вам велику радість, що буде радістю всього народу: Сьогодні народився нам у місті Давидовім Спаситель, він же Христос Господь” (Лк. 2,10).

Тільки що було Різдво, і знову ми відсвяткували те, що Бог є з нами! Лише Він нам може дати мир, якого прагне кожне людське серце. Залежить уже від нас, чи ми Його приймемо, чи відкриємося. Ключ від серця є в наших руках, ми Його можемо прийняти або відкинути.

"Відкрийте ваші серця і будьте радісними, що можете Його прийняти,” – закликає нас наша небесна Мати. Досі є так, що серце відкривається зсередини. Емануїл стоїть день у день перед дверима і чекає. І тоді, коли не слухаємо або сумніваємося в тому, чи це насправді Він. Вистачає нашої ледь помітної відповіді – і Він вступить зі Своїм миром. Серце відкриваємо тому, кому віримо. Завжди, коли відкриємося для Ісуса, відбувається Різдво.

У молитві з Марією і небом ми можемо опам’ятатися, прийти до тями і знову усвідомити, що щоб не діялося – наше життя в Божих руках і Маріїному Cерці…

35 років і 6 місяців нас Марія вчить, як це може відбутися: молитвою, постом, роздумуванням над Божим Словом, святою Сповіддю, тим, що закохаємося в Євхаристію.

"Відкрийте свої серця і дайте мені все, що в них є: радості, печалі і кожену, навіть і найменшу біль, щоб могла віддати її Ісусові, аби Він своєю безмірною любов’ю запалив і перемінив ваші печалі у радість”.

"Відкрийте Ісусові свої серця і даруйте Йому все, що в них є: радості, смуток і хвороби”.

"Відкрийте своє серце, дорогі діти, у святій Сповіді Богу і приготуйте собі душу, щоб знову у вашому серці міг народитися малий Ісус. Дозвольте Йому, щоб Він вас перемінив і привів на дорогу миру і радості”.

"Дивлюся на вас і бачу у ваших серцях смерть безнадії, неспокій і голод. Немає ні молитви, ні довіри до Бога, тому Всевишній дозволяє мені принести вам надію і радість. Відкрийтеся. Відкрийте ваші серця Божому милосердю – і Він дасть вам усе, чого потребуєте, і наповнить ваші серця миром, бо Він є мир і ваша надія”.

Лише Бог нам може дати мир. Мир не здобувається війною, насильно. Жодна зброя нам не може дати відчуття цілковитого миру й безпеки, лише Бог. Зустріч із любленою особою сприяє радості та заспокоює. У молитві серцем ми зустрічаємося з Богом.

Про цей досвід нам пише святий апостол Павло: "Радуйтеся завжди у Господі; знову кажу: Радуйтеся! Хай ваша доброзичливість буде всім людям відома. Господь близько! Ні про що не журіться, але в усьому появляйте Богові ваші прохання молитвою і благанням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого уявлення, берегтиме серця й думки ваші у Христі Ісусі”.

Небо є з вами і бореться за мир……на зернятках «Радуйся, Маріє» мир приходить до наших сердець, сімей і цілого світу…

2.01.2017 Марія говорить нам: "Діти мої, не втрачайте часу, ставлячи питання, на які ніколи не отримуєте відповіді. У кінці вашої земної дороги Небесний Отець вам їх дасть. Завжди знайте: Бог усе знає, Бог бачить, Бог любить”.

Її завданням є збирати переляканих учнів до молитви, особистої та спільної. "Небо є з вами і бореться за мир у ваших серцях, сім’ях і світі, а ви, діточки, допоможіть вашими молитвами, щоб так і було”.

У молитві з Марією і небом ми можемо опам’ятатися, прийти до тями і знову усвідомити, що щоб не діялося – наше життя в Божих руках і Маріїному серці. З нею ми віднаходимо мир на всіх рівнях: у совісті, у серці, у відносинах, у сім’ях, у світі.

Маріїне серце б’ється для цілого світу; коли молимося з нею, то обіймаємо цілий світ. Її найулюбленішою молитвою є молитва Вервиці, на зернятках «Радуйся, Маріє» мир приходить до наших сердець, сімей і цілого світу.

Молитва:

Маріє, і сьогодні з радістю поспішаєш, щоб нас обдарувати тим найбільшим даром – своїм Сином Ісусом і Його миром. Допоможи нам відкрити серце, щоб ми могли його прийняти і радіти. Дякуємо тобі за запевнення, що небо є з нами і бореться за мир у наших серцях, сім’ях й у світі. З Тобою просимо: нехай так і буде. Віддаємо Тобі цей рік, який відкривається перед нами, нехай кожен день буде прожитий задля Твоїх намірень і здійснення Твоїх планів миру. Амінь.

Терезія Ґажіова

Взято з газети Світло Марії
Переглядів 4 338
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 травня 2003., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю до молитви. Відновіть вашу особисту молитву та в особливий спосіб просіть Святого Духа, щобвам допоміг молитися серцем. Заступаюся за всіх вас, дітоньки, і всіх вас закликаю до навернення. Якщо ви навернетеся – всі навколо вас будуть обновлені, а молитва буде для них радістю. Дякую вам, що ви відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)