Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»О.Славко Барбаріч OFM»Будьте стійкими перед випробуваннями (о. Славко Барбарич, OFM)

Будьте стійкими перед випробуваннями (о. Славко Барбарич, OFM)

  • 01 вересня 2023, 10:52
У посланні від 17.01.1985 р. Богородиця говорить про Месу в даний момент: «Дорогі діти! Цими днями сатана підступно бореться проти цієї парафії, а ви, дорогі діти, задрімали в молитві, і лише декілька з вас приходять на Службу Божу. Витримайте дні спокус! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!» 
Сатана не спить і діє проти людини та її спасіння. Ось що пише святий апостол Петро: «Будьте тверезі й чувайте! Противник ваш, диявол, ходить навколо вас, як лев ревучий, шукаючи, кого б пожерти. Противтеся йому, сильні вірою, відаючи, що таких самих страждань зазнають і брати ваші скрізь по світі. А Бог усякої благодаті, що вас покликав до вічної Своєї слави у Христі, Він Сам, коли постраждаєте трохи, вас удосконалить, утвердить, зміцнить, утривалить» (1 Пет. 5:8-10).
У Своїх посланнях Марія простими словами говорить про дію сатани. Його підступний задум – приспати вірних, а відтак придушити їхню волю й бажання молитися та зустрічатися з Богом. Як тільки вірні відходять від Бога, вони відразу стають здобиччю сатани, частиною його планів, жертвою його пасток. Він убиває в них любов, радість і мир, він руйнує все на своєму шляху. Стає очевидним, що його план – відвести вірних від богослужіння, від Євхаристії, від Причастя й Адорації. Достатньо згадати виправдання, які вірні знаходять, аби не йти на Месу, і стає ясно як день – сатана прагне саме до того, щоб відучити вірних від участі в Месі або завадити їхній активній участі в ній.
Богородиця у Своїх посланнях говорить ці прості речі, аби нас направляти, попереджувати, учити й, таким чином, по-материнськи виховувати. Заклик витримати випробування – це й підбадьорення для тих, хто стомився та наляканий, хто якоїсь миті міг утратити волю, бажання, радість і сенс участі в Євхаристії.
Особливо це важливо для тих, хто оцінює Месу відповідно до отриманих на ній відчуттів та мислить так: якщо мені не завжди на Месі добре, якщо проповідь виявилася нецікавою, то можна й не ходити! Труднощі та проблеми віддаляють нас від Меси, від Євхаристії, замість того щоб надихнути на пошук рішення, на те, аби подолати труднощі й тим самим оновитися, підбадьоритися, налаштуватися на спілкування з Богом та іншими. Так реалізувалися б слова св. апостола Павла про те, що все піде на користь тим, хто любить Бога: тримайтеся молитви, не пропускайте Меси, поглиблюйте свої знання та любов до Євхаристійного Ісуса, не залишайте Його.
Саме так повинні долатися всі випробування.
У посланні від 07.02.1985 р. Марія обіцяє, що все обернеться на благо нам і на славу Божу:
«Дорогі діти! Цими днями сатана особливо проявляється в цій парафії. Моліться, дорогі діти, щоб здійснився Божий план і щоб кожна дія сатани обернулася на Божу славу. Я залишаюся так довго, щоб вам допомагати під час спокус. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик».    
Переглядів 720
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці Миру, 2 червня 2016, через візіонерку Міріану

"Дорогі діти, як Матір Церкви, як ваша мама, я посміхаюсь, коли на вас дивлюся: як приходите до мене, як збираєтеся навколо мене, як мене шукаєте. Мої прибуття  поміж вами є доказом наскільки Небо вас любить. Вони показують вам на дорогу до вічного життя, до спасіння. Апостоли мої, ви, які стараєтеся мати чисте серце і мого Сина в ньому, ви є на добрій дорозі. Ви, які шукаєте мого Сина, шукаєте добру дорогу. Він залишив багато знаків Своєї любові. Залишив надію. Легко Його знайти, якщо ви готові до жертви і покаяння, якщо маєте терпеливість, милосердя і любов до своїх ближніх. Багато моїх дітей не бачать і не чують, тому що цього не хочуть. Не приймають моїх слів і моїх діл, а мій Син через мене закликає всіх. Його Дух просвітлює всіх моїх дітей у світлі Небесного Отця, у спілкуванні Неба і землі, у взаємній любові, бо любов кличе любов і чинить так, що діла є важливішими від слів. Тому, апостоли мої, моліться за свою Церкву, любіть Її, і чиніть діла любові. І хоча Вона є вельми зраджуваною і зраненою, Вона є тут, бо походить від Небесного Отця. Моліться за своїх пастирів, щоб ви в них бачили величину любові мого Сина. Дякую вам."

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 858
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (11)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)