Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»О.Славко Барбаріч OFM»Я вбила безневинне життя (унаслідок аборту) (о. Славко Барбарич, OFM)

Я вбила безневинне життя (унаслідок аборту) (о. Славко Барбарич, OFM)

  • 03 грудня 2021, 17:28
Приносили й малих дітей до нього, щоб до них доторкнувся. Побачивши те, учні їм докоряли. Ісус покликав їх, кажучи: “Пустіть дітей, нехай ідуть до мене; не бороніть їм: таких бо Царство Боже. Істинно кажу вам: Хто Царства Божого не прийме як дитина, той не ввійде до нього”. Лк. 18:15-17

Молитва: Небесний Отче, Ти – Творець усього! Ти промовив Слово – і все постало. Твоєю волею все існує донині. Огорнуте Твоєю любов’ю, усе розвивається й росте. Дякую Тобі, що Ти створив мене в лоні моєї матері.
Будь благословенний і прославлений, бо Ти наділив людей даром творити життя разом із Тобою! Будь прославлений і благословенний за створення тіла жінки, яке здатне отримати життя, зберегти його та народити на світ. Дякую Тобі за всіх, хто відповідально та радісно співпрацює в прийнятті життя!
Господи, я хочу зізнатися Тобі, що зловжила даром, яким Ти мене обдарував. Я визнаю, що це величезне зло. Я вбила життя на самому його початку. Я зробила аборт. Я радила зробити аборт. Я схиляла до аборту. Я вбила безневинне життя. Прости мені. Мною керували хибні, неправильні мотиви. Я виправдовувалася, що більше не можу мати дітей. Мені було соромно мати більше дітей, ніж інші. Я сама наважилася на цей злочин. Говорили, що до третього місяця вагітності це можна робити. Я повірила в цю брехню й не хотіла зважати, що життя починається в момент зачаття.
Я каюсь у цьому. Я обіцяю відтепер серйозно та відповідально захищати та зберігати кожне зачате життя. Допоможи мені, Господи, виконати мою обіцянку. Наповни моє серце любов’ю, яка дасть сили виконати це.
Маріє, Мати живих і Мати Життя, навчи мене приймати життя, як Ти його прийняла! І Тобі було нелегко прийняти Немовля Ісуса, але Ти знала, що Господь бажає цього, і Ти відповіла: «Ось, я раба Господня, нехай буде мені за словом Твоїм!» Навчи мене чинити, як Ти, і прошу про Твоє заступництво.
Господи, благаю Тебе й Божу Матір за всіх батьків та матерів, хлопців і дівчат, за всіх лікарів і людей. Просвіти нас і допоможи з любов’ю захищати та приймати зачате життя. Молю Тебе про тих, хто нині перебуває в спокусі вбити свою дитину. Пошли когось, хто допоможе їм наважитися зберегти зачате життя! Пошли й мене. Дай мені силу та потрібні слова, щоб вони прийняли нове життя.
Молю Тебе за всіх тих жінок і дівчат, які страждають через учинений аборт. Нехай знайдуть сили шукати й просити Твого прощення, Твою любов і мир. Молю Тебе в їхнє ім’я. Почуй мене! Пробач моєму народу всі вчинені аборти! Не дозволь, щоб ми самі себе знищували.
Благослови всіх вагітних жінок. Благослови всіх ненароджених дітей. Нехай їхні батьки не бояться майбутнього. Нехай вони зможуть прийняти нове життя!
У цій сповіді я сповідую всі вбивства ненароджених та народжених дітей. Примири нас із Собою, бо Ти вічно живеш і твориш життя.
Ісусе! Ти благословенний плід утроби Діви Марії. Ти любив дітей та благословляв їх. Учини нас здатними приймати дітей!
Благослови діток! Прийми у Своє Царство тих, кому ми завадили прийти на світ, щоб ми разом насолоджувалися вічним життям на Небесах і в Тобі, бо Ти є Джерелом Життя.
І ви, хто став жертвою насильства, пробачте нам, щоб ми разом із вами були у вічній радості. Через Христа, Господа нашого. Амінь.
Переглядів 1 539
Додати коментар

Послання Богородиці , 25 березня 2014., Меджуґор'є.
"Дорогі діти! Закликаю вас знову: почніть боротьбу проти гріха, як у перші дні, ідіть до сповіді йвирішіть вибрати святість. Божа любов почне текти через вас у світ, мир запанує у ваших серцях, і Боже благословення наповнить вас. Я з вами й заступаюся за всіх вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 362
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (23)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)