Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»О.Славко Барбаріч OFM»Поклоніння євхаристійним дарам у день посту (Славко Барбаріч, OFM)

Поклоніння євхаристійним дарам у день посту (Славко Барбаріч, OFM)

  • 03 серпня 2019, 08:22

Поклоніння євхаристійним дарам у день посту (Славко Барбаріч, OFM)– Поклоняюся Тобі, Ісусе, і дякую, що, постячи в пустелі, Ти не поступився сатані. Коли ти постив, сатана приступив до Тебе й сказав: «Коли Ти Син Божий, звели, щоб це каміння та й стало хлібом». Ти, Ісусе, заперечив йому: «Написано: чоловік житиме не самим хлібом, а кожним словом, що виходить з уст Божих».

Віддаю Тобі сьогодні цей день життя з хлібом у молитві, аби ти звільнив моє серце від усякого голоду й залежності від матеріального, від непомірності в їжі й питті, аби у свободі серця я вмів за будь-якої ситуації зрозуміти, що живу не одним тільки хлібом і матеріальним, та відкинути спокусу, щоб почав жити й кормитися Божим словом.

Віддаю Тобі цей день життя з хлібом у молитві також за всіх, хто забув, що Твоє слово насущне для життя так само, як їжа, і дозволив, щоб його серцем заволоділи жадібність і ненаситність; хто своєю поведінкою весь час призводить до конфліктів і безпорядку та діє несправедливо, здобуваючи неправедно матеріальні блага.

Віддаю Тобі цей день життя з хлібом у молитві за всіх, хто володіє багатством і своє життя віддав цілковито матеріальному: задоволенням, розпусті, безумству й розкошам, при цьому обкрадаючи тих, хто трудиться; хто не ділиться з бідними співбратами. Нехай кожен із нас зуміє сказати: «Не одним лише хлібом я жив, я потребую і Слова Божого», – і жити так.

(У тиші віддай Господеві свої прив’язаності, і все те, що завдяє тобі неспокою, а також усю ненаситність між людьми, і молися…)

– Поклоняюся Тобі, Ісусе, живому в хлібі, і дякую, що, постячи й молячись у пустелі, Ти виявив Свій цілковитий послух Отцю й не забажав Отця спокушати. Сатана, спокусник, завів Тебе у святе місто, поставив на наріжник храму й сказав: «Коли Ти Син Божий, кинься додолу, написано бо: Він ангелам Своїм велітиме про Тебе, і вони візьмуть Тебе на руки, щоб Ти Своєю ногою часом не спотикнувсь об камінь». Дякую Тобі за відповідь: «Написано також: не будеш спокушати Господа, Бога твого».

Віддаю цей день життя з хлібом у молитві за відкуплення всіх ситуацій у моєму житті, коли я не був відданим Отчій волі, коли мої гординя та егоцентричність, спротив Отчій волі та страх через неї відвертали мене зі шляху, коли, слідуючи нашіптуванням лукавого, я спокушав Отця. Нехай увійде сьогодні в моє серце дух цілковитої відданості й послуху, світла й правди, аби я завжди й відразу впізнавав наслання лукавого й силою Твого Духа перемагав та відвертав їх.

Відданий Отчій волі, доручаю Тобі, Ісусе, усіх, хто зійшов на вершину своєї гордині, егоцентричності й безбожжя та зневажає Тебе й людей навколо себе. Доручаю й тих, хто зійшов у глибини людського зла й гріха та руйнує себе, живучи життям, не достойним людини, дитини Божої. Даруй їм сили не спокушати Пана всіх панів, але віддано Йому служити.

(Відтак знову застановись у тиші й говори Ісусові про власну ситуацію, віддай Йому своє серце, доручи оточуючих тебе людей і молися за них…)

– Поклоняюся Тобі, Ісусе, і дякую за те, наскільки Ти полюбив Отця й був Йому вірним. Ти виявив це в третій спокусі під час посту й молитви в пустелі, коли сатана, спокусник, показав Тобі з високої гори всі царства всесвіту в їхній славі та сказав: «Оце все дам Тобі, як упадеш ниць і мені поклонишся». Дякую Тобі за Твою відповідь і ставлення: «Геть, сатано! Написано бо: Господу, Богу твоєму, поклонишся і Йому єдиному будеш служити».

Віддаю Тобі цей день життя з хлібом у молитві, щоб Ти очистив моє серце та з Отцем у Дусі Святому посів перше місце в моїм серці. Вибираю сьогодні Тебе цілковито й відрікаюся всіх неправдивих богів, яким колись поклонявся, і речей, яким нерідко віддавав своє серце. Ти –Бог мій і Господь; відкидаю все земне, що належить цій землі, і в ім’я Твоє говорю сатані Твоїми словами: «Відступи, сатано, із моїх думок, почуттів, рішень, дій. В ім’я Ісуса, мого Господа, Якому я віддаю зараз перше місце у своєму житті, відрікаюся тебе, сатано, і всякого твого діла, всякої твоєї брехні, і цілим серцем бажаю любити Господа та поклонятися Йому».

(Залишися в тиші в Господі та в ім’я Ісуса відкинь конкретно все, що посідає зараз перше місце у твоїх думках, словах, ділах…)

Доручаю Тобі, Ісусе, також свою сім’ю (перелічи імена членів сім’ї…). Силою посту й молитви даруй їм сили відректися від сатани та його діл і у свободі серця зуміти Тебе, Ісусе, полюбити й Тобі цілковито служити.

Віддаю Тобі всіх, хто наділений відповідальністю за Церкву та цей світ; усіх, хто поклониться владі цього світу, його славі й багатству; усіх, хто вибрав сатану, йому поклоняється і йому служить, хто одержимий сатаною, займається окультизмом, спіритизмом; усіх масонів і всі сатанинські секти. Ісусе, Ти – Господь. Силою і владою, даною Тобі Отцем, вижени сатану й визволи від його впливу всіх людей, Церкву, світ і всю природу, аби все покорилося Отцеві через Тебе в Дусі Святому, щоб усяке коліно схилилося перед Отцем через Тебе в Дусі Святому й усякий язик вигукнув: «Слава Тобі, Ісусе, Сину Божий, у Дусі Святому».

(Залишися в тиші та молися конкретно за людей, яких знаєш, за керівників Церкви за політиків і взагалі за тих, хто наділений будь-якою відповідальністю…)

Молитва благословення: Ісусе, живий у цій гостії, дякую Тобі за Твою присутність. Благослови й укріпи мене на шляху миру, даруй мені ласку, щоб і я жив від Тебе, Хліба життя, та ставав хлібом блага, любові й милосердя для інших. Дякую Тобі за Твою любов до хворих і немічних. Зціли мене душею й тілом, зціли також усіх, хто хворий і немічний. У день життя з хлібом у молитві особливо Тебе прошу про духовне зцілення всіх людей: вилікуй віру, любов і надію. Будь у кожному серці на першому місці.

Благослови сім’ї, спільноти, Церкву і світ, аби всі разом ми стали народом, який живе не одним тільки хлібом матеріальним, але всяким словом, що виходить із Твоїх вуст. Визволи цей світ від сатани та його діл, щоб ми могли жити в мирі. Нехай буде так. Амінь.

Переглядів 2 892
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 грудня 2014, через візіонера Якова Чоло
На останньому щоденному явлінні 12 вересня 1998 року Богородиця сказала Якову Чоло, що тепер він буде мати явління щорічно один раз на рік 25 грудня на Різдво. Так було і в цьому році. Явління почалось о 14:40 і тривало 8 хвилин. Потім Яків передав нам послання:
Дорогі діти! Сьогодні, в цей благодатний день, хочу, щоб кожне ваше серце стало вифлеємською стаєнкою, в якій народився Спаситель світу. Я ваша Mати, яка вас безмірно любить і піклується про кожного з вас. Тому, діти Мої, віддайтеся Мамі, щоб могла кожне ваше серце і ваше життя покласти перед малим Ісусом, тому що лише так, діти Мої, ваші серця будуть свідками щоденного Божого народження у вас. Дозвольте Богові, щоб освітив ваші життя світлом і ваші серця радістю, аби могли щоденно освітлювати шлях і бути прикладом істинної радості для інших, які живуть у темряві й не відкриті Богові та Його благодатям. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)