Я з вами й люблю вас (о. Любо Куртович, OFM)

  • 02 травня 2024, 12:40
Є багато послань Богородиці, у яких Вона хоче показати нам Свою материнську любов. Знаємо такі слова Богородиці: “Дорогі діти, якби ви знали, як сильно Я вас люблю, ви б плакали від радості”. Це знання про Її любов не інтелектуальне, а засноване на досвіді. Ми можемо відкритися або закрити своє серце для материнської любові Богородиці. Не обов’язково бачити Богородицю очима, але важливо відкрити своє серце Її присутності. Вона приходить до нас, послана Богом, і, звісно, бачить краще, ніж ми. У Неї немає іншого інтересу, окрім як привернути нас і привести до Бога.
25 червня 1993 року Вона сказала нам: “Дорогі діти, це особливі часи, і тому Я з вами, щоб вас любити й захищати, щоб захистити ваші серця від сатани й щоб іще більше наблизити вас до Серця Свого Сина Ісуса”.
Діва Марія хоче відкрити й показати нам Божу любов. Вона нам може вимолити, щоб ми досвідчили Божу любов.
У своєму першому посланні апостол Йоан пише: “Дивіться, яку велику любов дарував нам Отець, щоб ми дітьми Божими звалися. Ми і є ними. І тому світ нас не знає, бо він Його не спізнав. Любі! Ми тепер – діти Божі, і ще не виявилося, чим будемо. Та знаємо, що коли виявиться, ми будемо до Нього подібні, бо ми побачимо Його, як є” (1 Йо. 3:1-2).
Апостол Йоан описує себе як улюбленого учня або учня, якого любив Ісус. Це не означає, що Ісус не любив усіх інших учнів, але апостол Йоан відчував себе любленим і відчув любов Божу. Той, хто відчуває себе любленим, легко може повірити в прощення, у перемогу життя над смертю, у перемогу любові над ненавистю, легко вірить у воскресіння.
Ми не можемо заслужити або заробити Божу любов, вона дається нам безкоштовно. Апостол Йоан каже, що ми діти Божі. Ця істина про нас має спуститися з нашої голови в наше серце й у все наше єство.
Є багато людей, які ніколи не відчули, хто їх створив, хто любив і любить їх, хто покликав їх у життя, хто про них піклується. Саме тому вони намагаються піклуватися про себе самі, збирати речі й володіти ними. Це люди, які не знають своєї душі й не знають, хто вони.
Ми улюблені сини й доньки Бога, усвідомлюємо ми це чи ні. Але набагато краще усвідомити цю істину.
Ми можемо запитати: чи любиш мене, Боже, і чому Ти мене так сильно любиш? Що ти знаходиш у мені такого привабливого? Тому що я не знаходжу нічого красивого. На жаль, ми, люди, часто вміємо вбивати себе й нескінченно ненавидіти. Буває, що люди закриваються від істини, що ми – улюблені діти Божі. Людина може проґавити життя, може розкритися і вибрати ненависть і смерть, як каже нам Діва Марія.
Ми також можемо серйозно поставитися до закликів Богородиці й стати Її простягненими руками любові для всіх тих, які в темряві.
Молитва
Господи, ми хочемо постати перед Тобою, тому що ми бажаємо й потребуємо Тебе. Нам хотілося б знати, хто ми, і ми просимо Тебе відкрити нам правду про нас, правду про те, що ми – улюблені діти Божі. Без Тебе, Господи, ми загублені в цьому світі. Відкрий нам сенс нашого існування. Ти бажав нас, Ти покликав нас у життя, ми хочемо повернутися до Тебе, ми хочемо вибрати Тебе. Ми молимо Тебе за всіх тих, хто перебуває у темряві, без сенсу й мети у своєму житті.
І просимо Тебе, Діво Маріє, приведи нас до Бога, і всіх, для кого ми просимо Твого материнського заступництва. Амінь.
Переглядів 176
Додати коментар

Послання Богородиці, 5 грудня 1985р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас підготуватися до Різдва покаянням, молитвою й ділами любові. Не дивіться, дорогі діти, на матеріальне, бо тоді не зможете пережити Різдва. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 301 205
11:25, 14-07-2014

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (37)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)