Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Ми представляємо вам альбом Маріо Зовко «Аве Марія священні арії»

Ми представляємо вам альбом Маріо Зовко «Аве Марія священні арії»

  • 01 серпня 2019, 13:48


Новий альбом Маріо Зовко «Аве Марія священні арії» можна придбати в сувенірному магазині інформаційного центру "Мир Меджуґор’є". Роботу над першим альбомом цього композитора розпочато 2007 року. Даний проект опрацьовувався протягом двох років, Зовко є автором оркестрального оранжування та постановки, вокал записаний разом із його давнім другом фр. Ґорданом Бозіком, удвох вони працювали під керівництвом ще одного з давніх  і  хороших друзів Маріо – маестро фр. Драґана Філіповіча, бек вокал виконували учасниці жіночої вокальної групи Драца.

Після 10 років Зовко вирішив поділитися своєю працею зю цілим світом. Маріо дуже прив’язаний до Меджуґор’я, приїжджає сюди кілька разів на рік. Він вважає, що Меджуґор’є – це дивовижне місце, де збирається багато вірних, де Бог і Благословенна Непорочна Марія щодня творять дива.

- Паломники з усього світу приходять до цього красивого Герцоговинського місця. Я бажаю поділитися своєю працею з ними, а також показати світові, що наші люди не тільки гарно приймають гостей. Ми володіємо багатьма талантами, які хочемо показати всім вірним, а всіма цими дарунками нагородив нас Бог, - сказав Зовко і додав, що, на відміну від багатьох артистів, протягом запису альбому йому не знадобилася жодна мотивація. Його віра в Бога є найбільшою силою та наатхненням для нього.

- Цей альбом є плодом любові до Всемогутнього Бога, усе своє життя я був тісно пов’язаний з церквою, із місцем Божого перебування, яке захистило мене навіть у часи війни, сумні часи, сподіваюсь, що ніхто вже не переживатиме їх знову. Я зростав  і розвивався однаково як духовно, так і музично разом із чудовими священиками, які є немов моїми братами. Планую записати більше духовної музики, радо приймаю запрошення молодих пар заспівати «Аве Марія» на їхньому весільному святі.

Він був з'єднаний із Благословенною Непорочною Марією все своє життя, і цей перший проект посвячений Їй і Богові; його музичний CD диск та книга мають однакову назву «Бог і я, 1 до 1». Він є так само автором офіційного гімну футбольної команди Манчестер Юнайтед.

-  Стикався з дирекцією даного клубу, і цього травня моя дружина і я урочисто приймали гостей на Олд Трафорд. Це був насправді королівський прийом, і здавалось, що це казка, відколи я є фаном даного клубу вже більше ніж 25 років. Я планую записати для них цілий  CD диск, проект якого вже започатковано, а завершення в 2020 році, - сказав Маріо Зовко. Він здобув спеціальність Інформатики та Організації, працює, у вільний час пише музику й книжки, продюсує та співає.
Під час навчання в Музичній академії м. Сараєво було помічено, що Маріо володіє рідкісним талантом ідеального кидка. Зовко є володарем багатьох міжнародних та місцевих нагород, тричі здобіував нагороду Людини Дня в Боснії і Герцоговині, один раз номінований як Людина Року. Він так само співпрацює з багатьма відомими світовими інститутами мистецтва і музики.
Переглядів 2 022
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 листопада 1991., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І цього разу закликаю вас до молитви. Моліться, аби ви могли зрозуміти, що Бог хоче вам сказати через Мою присутність і через послання, які вам даю. Хочу вас усіх якнайбільше наблизити Ісусові та Його зраненому Серцю, щоб ви могли усвідомити безмежну любов, яка дарувалась за кожного з вас. Тому, дорогі діти, моліться, щоб із ваших сердець потекло джерело любові на кожну людину й на того, хто ненавидить вас та зневажає. Так, любов’ю Ісуса, зможете перемогти всю біду в цьому скорботному світі, що є безнадійним для тих, хто не знає Ісуса. Дякую вам за всі жертви й молитви. Моліться, щоб Я могла вам допомогти. Мені потрібні Ваші молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)