Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»ПОДАРУНОК БОГОРОДИЦІ ДО РІЧНИЦІ ЇЇ ОБ'ЯВЛЕНЬ В ФАТІМІ. 5 ПЕРШИХ СУБОТ МІСЯЦЯ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ НЕПОРОЧНОГО СЕРЦЯ ДІВИ МАРІЇ

ПОДАРУНОК БОГОРОДИЦІ ДО РІЧНИЦІ ЇЇ ОБ'ЯВЛЕНЬ В ФАТІМІ. 5 ПЕРШИХ СУБОТ МІСЯЦЯ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ НЕПОРОЧНОГО СЕРЦЯ ДІВИ МАРІЇ

  • 05 травня 2017, 16:19

ПОДАРУНОК БОГОРОДИЦІ ДО РІЧНИЦІ ЇЇ ОБ'ЯВЛЕНЬ В ФАТІМІ.  5 ПЕРШИХ СУБОТ МІСЯЦЯ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ НЕПОРОЧНОГО СЕРЦЯ ДІВИ МАРІЇ10 грудня 1925 р. сестрі Луції в келії монастиря в Понтеведрі з’явилася Богородиця з дитятком Ісусом. Богородиця в долонях показала Своє Серце оповите терням і сказала їй: "Дочко моя, поглянь на моє серце, оповите терновими колючками. Невдячні люди безперестанку ранять його своїм блюзнірством і невдячністю. Старайся хоча б ти порадувати мене,

а також перекажи, що обіцяю всім, хто під час п’яти місяців в першу суботу посповідається, прийме Святе Причастя, помолиться вервицю і проведе 15 хвилин в роздумах над 15 таємницями вервиці, що буду біля них в годину смерті зі всіма благодатями, котрі потребують для спасіння.”


Діва Марія у Своїх об’явленнях у Фатімі закликала нас посвячувати Їй перші суботи місяця як винагородження за гріхи людства і жертвувати цей день за перемогу Її Непорочного Серця.

Вона закликала нас до особистого навернення та посвяти нашого життя Її Непорочному Серцю:

  • сповідатися;
  • причащатися, брати участь у Святій Літургії;
  • молитися молитвою Вервиці (5 десятків);
  • хоча б 15-ть хвилин розважати над однією із таємниць Вервиці.

Намірення – винагородити за зневаги здійснені Непорочному Серцю Богородиці має пронизувати не лише таїнство сповіді, але і всі інші елементи духовного вшановування перших субот.
Існує 5 видів блюзнірств і образ проти Непорочного Серця Діви Марії:

  1. Образа Її Непорочного Зачаття;
  2. Образа Її Приснодівства;
  3. Образа Її Божественного Материнства і одночасно відмова прийняти Її, як Матір всіх людей;
  4. Образа, яку Марії наносять люди, котрі відкрито намагаються прищепити дітям байдужість, зневагу і навіть ненависть до Непорочної Матері;
  5. Пряма образа Діви Марії в Її святих образах і іконах.

100-ліття об’явлення Божої Матері у Фатімі, 13 травня 2017 р.

Зробімо подарунок Богородиці до річниці Її об’явлення у Фатімі. Запрошуємо Вас в юбілейному році фатімських об’явлень потішити Ісусове Серце і Непорочне Серце Марії, з горливістю вшановувати перші суботи від січня аж до травня і не забути при цьому про намірення. Маємо багато проблем, тяжкостей, які ми б хотіли довірити Богородиці, але Ісус прагне в той день, щоб ми потішали Богородицю і все жертвували в наміренні відшкодування за зневаги, заподіяні Непорочному Серцю Діви Марії.


5 перших субот: 7 січня, 4 лютого, 4 березня, 1 квітня, 6 травня.


У Меджґор’ї цими днями ми підніматимемося на Подбрдо – гору Об’явлень – і молитися за здійснення задумів Божої Матері, за перемогу Її Непорочного Серця і здійснення Її задумів миру, віддавати Богородиці в молитві всіх вас, ваші прохання, молитовні групи, їх потреби, священиків, Папу, Церкву, всіх, хто зв’язаний із Меджуґор’єм, увесь світ.

Молитовні групи можуть у ці дні влаштувати молитовні зустрічі у себе на парафіях, помолитися хоча б 5 десятків Вервиці, хоча б 15 хвилин роздумувати над таємницями, взяти участь на Святій Літургій, прийняти Євхаристію і пробудити в собі намірення відшкодувати кривди завдані Непорочному Серцю Богородиці.

Уранці, коли прокинешся, посвяти цей день, себе, свою сім’ю, країну, увесь світ Непорочному Серцю Діви Марії і протягом усього дня віддавай усе, що відбуватиметься, все, що будеш робити, кожну зустріч, роботу, а особливо те, до чого запросила нас Діва Марія цього дня: святу Сповідь, участь у Святій Літургії і Причастя, молитву Вервиці і хоча б 15-ть хвилин розважань над однією із таємниць Вервиці – Богородиці за здійснення Її задумів миру й за перемогу Її Непорочного Серця.

Переглядів 13 341
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 серпня 2009., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні знову закликаю вас до навернення. Дітоньки, ви ще недостятньо святі й не випромінюєте святості іншим. Тому моліться, моліться, моліться й працюйте над своїм особистим наверненням, щоб ви були знаком Божої любові для інших. Я з вами та веду вас до вічності, за якою має прагнути кожне серце. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 628
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (34)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)