Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Свідчення віри: одружена пара Джіанлука Анселмі та Анна Бенедетті

Свідчення віри: одружена пара Джіанлука Анселмі та Анна Бенедетті

  • 13 серпня 2015, 10:28

 

Свідчення віри: одружена пара Джіанлука Анселмі та Анна БенедеттіХочеться виділити ділення, яке було у понеділок, 3 серпня. Це свідчення одруженої пари Джіанлуки Анселмі та Анни Бенедетті із Верони.

Обидвоє є професійними музикантами. За свідченням Анни, лише через 10 років після одруження їй вдалося завагітніти і вона дізналася, що стане мамою, що вони чекають дівчинку. Вирішили дати їй ім’я Люсі. Та все було не так просто, як здається на перший погляд. Лікарі сказали, що у Люсі аномалія мозку та що ймовірно за все у неї – синдром Денді -Уокера. Нам доводилося чути від лікарів, що є закон який дозволяє нам абортувати таку дитину та я ніяк не могла зрозуміти, що це за закон такий, який дає мені на це право ... зрештою я і сама хотіла зробити це... забрати її життя , убити ... убити свою дівчинку Люсі….

Я не переставала повторювати ці слова...нам необхідно було зробити ще декілька тестів і таким чином порівняти різні діагнози. Ми продовжували думати про Люсі, яка знаходилась всередині мене , яка непорушно лежала, не ходила й не говорила...Ми продовжували роздумувати над тим, як буде виглядати наше життя , про те, що воно буде зруйноване...Та моє тіло відкидало ідею аборту. Однієї ночі, сталося щось надзвичайне. Я не могла спати, не могла знайти відповідь і раптом в один момент я почала молитися. Я відчувала тоді якусь спустошеність , тишу і спротив. Раптом стався знак – я змогла побачити світло. Це було світло, яке хотіло прийти у цей світ. І раптом я відчула тепло, що огорнуло мене – це було схоже на міцні обійми і я відчула це на собі. Тоді я почула Люсі, яка наче кричала до мене: "Так, ми зробимо це разом!" Я повірила у те, що досвідчила у той час і одразу пробудила Джіанлуку і розповіла йому про все – я сказала йому про те, що наше життя скоро кардинально зміниться і ми почали уявляти той світ, який пропонувала нам Люсі. Вона вела нас крок за кроком. Люсі може відчувати мій спокій і вона є тут для нас. Люсі – ти чудове створіння, яке просто сяє ! Ти будеш нашим світлом, яке розжене усі хмари. Ти приноситимеш у цей світ надію свідченням нашого життя і також через нашу музику. Це і була наша місія, наше покликання. Через деякий час ми вирішили поділитися своєю історією із іншими та створили власний вебсайт. Тепер кожен може побачити цю сторінку світла і надії. Жодного разу ми не просили зцілення для Люсі. На це була Божа Воля і ми вірили, що вона прийде у цей світ тому, що в неї є особлива місія у цьому житті – приносити світло для інших. Через кілька днів, у нас з’явився остаточний діагноз. Як виявилося у Люсі був також і Синдром Дауна. Ці обидва синдроми були єдині в своєму роді, але ми більше не боялися. Люсі народилася у 2009 р. Б., мала багато операцій, але вона пержила це все..

Сьогодні вона є щасливою дівчинкою. Вона – наше чудо. Їй необхідно було прийти у цей світ заради чогось чи когось. Вона може ходити, говорити, стрибати, танцювати... Ми усі задіяні і уже впродовж 5-ти років, ми подорожуємо і даємо відео концерти у яких відображено все її життя. Виконання називається "Світ Люсії". Подорожуємо і буваємо в різних місцях. У нас є одне бажання – подарувати надію - подарувати надію кожному" – сказала Анна.

 

Переглядів 3 739
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 17 травня1984р.
"Дорогі діти! Сьогодні Я дуже радісна, бо є досить тих, які хочуть посвятитися Мені. Дякую вам! Ви не помилилися. Мій Син, Ісус Христос, через Мене хоче обдарувати вас особливими благодатями. Мій Син радіє з вашої відданості. Дякую вам, тому що ви відповіли на Мій заклик!"

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 505
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (28)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)