Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Поклоняйтеся Моєму Синові

Поклоняйтеся Моєму Синові

  • 13 січня 2015, 11:07

У руках Марії – мир нашого серця. За свідченнями візіонерів, у перший день явлінь, 24.06.1981 року, Цариця миру з’явилась, тримаючи на руках Дитятка Ісуса. Так само Вона з’являється щороку 25 грудня. І цьогорічного Різдва ми почули Її материнські слова: «Віддайтеся Мамі, щоб могла кожне ваше серце і ваше життя покласти перед малим Ісусом, тому що лише так, діти Мої, ваші серця будуть свідками щоденного Божого народження у вас». Богові була потрібна Мама, щоб прийти у цей світ. Він знає, що і ми Її потребуємо.

Спостерігаймо за Марією, як веде тих, хто не боїться віддати себе Їй і з довір’ям прийняти Її, так, як прийняв Йосиф. Він повірив Божій обітниці, що те, що відбувається через Неї, спричинене Святим Духом.

Наступним чудовим прикладом є улюблений учень Йоан. Він любить Бога, разом із Марією залишається коло Нього у стражданнях аж до смерті на хресті. Перший спішить до гробу, переганяючи інших. Він перший з-посеред учнів упізнав Господа і скрикнув: «Це Господь», – коли воскреслий Ісус з’явився на березі Тиверіадського озера.

Саме цього вчить нас Діва Марія у своїй школі. У довірливій розмові з Нею, віддаючи себе Їй як матері, нам вдається бути завжди в потрібному місці й у потрібний час. Із Нею вчимося мислити, розпізнавати та реагувати, як Йосиф, як улюблений учень Йоан. У щоденних подіях пізнаємо Господа і Його дію.

У своїх посланнях Марія запрошує нас щодня розважати і жити за Євангелієм, за Її прикладом заховувати в серці Ісусові слова. Таким чином наші очі і серце стають здатними бачити дальше, можемо реагувати конкретно, з більшою готовністю у служінні любові, чим інші.

У різдвяному посланні Богородиця закликає нас: «Поклоняйтеся Моєму Синові». Стоячи на колінах, можемо стати свідками народження Ісуса у щоденному житті. Споглядаючи сцену народження Ісуса, вчимося від тих, хто поклонявся Йому у Вифлеємі.

Це були бідні пастухи, які відразу після появи ангелів із радісною звісткою поспішили до вифлеємської яскині, щоб побачити, що сталося. Господь і сьогодні посилає нам звістки через людей, природу, події, що відбуваються. Будемо вчитися подібно пастухам приймати заклик до добра і спішити здійснювати його в малих справах. Папа Франциск сказав: «Коли почуємо заклик до добра, коли відчуємо, що хочемо стати кращими, значить, це Ісус стукає до наших дверей». Вирушаймо за Ним, як прості пастухи.

Три царі були мудрими свідками Ісусового народження. Вони прийшло поклонитись Йому. Сучасна людина шукає душевного спокою у книгах, у матеріальних речах, а мудреці показують нам, що його можна знайти, стоячи на колінах. На їхньому прикладі знаходимо заклик випрошувати для себе дар мудрості і розпізнавання. Цариця миру вчить нас: «Моліться за дари Святого Духа, щоб у дусі любові кожного дня і в кожній ситуації ви були ближче до своїх ближніх і щоб у мудрості та любові подолали всі труднощі».

Коли щодня живимо своє серце Божим словом, розважаємо та намагаємось жити ним, тоді крок за кроком набуваємо здатності повірити Божим обіцянкам.

Марія прийняла Слово – і Воно стало життям. Вона є сяйвом Ісусового лиця і присутності миру, який відбивається і розливається на всіх, хто Йому поклоняється. «Коли поклоняєтесь Моєму Синові, отримуєте виняткові ласки», – сказала нам у посланні від 15.03.1984.

Марія разом із нами постійно схиляється перед Ісусом і випрошує для нас дару миру. Її покірна ніжна материнська присутність, сповнена світлом, завжди притягає нас як приклад, який хочемо наслідувати.

Коли тримаємо маму за руку, ніколи не загубимось навіть у найбільшій темряві. З Нею ніколи не заблукаємо, бо вчить нас спрямовувати погляд на Її руки, де перебуває мир нашого серця, Її новонароджений Цар миру. Вона морська зірка, світлий промінь надії, який безпечно приведе нас до вічних горизонтів.

Молитва

Поклоняємось Тобі, наш Боже і Господи. Дай нам ласку ніколи не забути, що Ти щоденно народжуєшся на цей світ. Здобувай наші серця Своїм миром. Поклоняємось Тобі разом із Марією. Освіти наші життя світлом і радістю, щоб ми могли кожного дня освітлювати дорогу і бути прикладом правдивої радості для тих, хто живе у темряві і не відкритий на Бога та Його милості, як того бажає Твоя і наша Мати Марія. Амінь.
Переглядів 4 657
Додати коментар

Послання Богородиці, 27 липня 1996., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас вирішити кожен день обирати Бога. Дітоньки, ви багато говорите про Бога, але мало свідчите своїм життям. Тому, дітоньки, вирішіть навернутися, щоб ваше життя було правдивим перед Богом, а так своїм правдивим життям свідчитимете про красу, даровану вам Богом. Дітоньки, знову вас закликаю вирішити молитися, тому що через молитву ви зможете проживати навернення. Кожен із вас у простоті стане подібним до дитини, яка відкрита любові Отця. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 567
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)