Випрошене зцілення

  • 02 травня 2024, 11:58
Слава Ісусу Христу!
Хочу поділитися з вами й подякувати Діві Марії за випрошене зцілення. Минулого року наприкінці серпня під час моєї роботи в Австрії мене почала боліти права рука. Ходила на уколи, приймала таблетки, але водночас мені довелося працювати, тому що був кінець сезону й багато роботи. Лікар мені сказав, що коли я піду додому, не буду так багато працювати, то біль зникне. Але вдома біль не проходив, а лікарі відправляли мене від ортопеда до невролога, тому я оббивала пороги раз у одного лікаря, раз в іншого. Навіть уночі я взагалі не могла спати. Мені призначили уколи та капання, які я всі сумлінно прийняла. Оскільки й це не допомогло, мене відправили в лікарню, де я зробила подальші обстеження. А після тижня в лікарні мене з болем відправили додому. Перед Різдвом відчула гострий біль у попереку і не могла навіть нормально ходити, лежала вдома, дивилася вечірню програму онлайн з Меджуґор’я і відчувала в серці, що повинна поїхати в Меджуґор’є, що тільки Діва Марія може допомогти мені зцілитись. Наступне паломництво було в лютому на семінар посту, молитви та тиші, тому я одразу записалася.
За тиждень до поїздки на семінар мені зробили МРТ і виявили, що в мене погіршився стан із хребтом, тож я не можу вирушити в таку довгу дорогу до моєї любої Діви Марії до Меджугор’є. Мені було дуже сумно, що я не могла поїхати. У своєму серці я постійно чула слова: «Тільки Діва Марія може випросити тобі зцілення».
Надалі я закінчила опромінення ліктя, але після нього мені завжди було погано й болі не припинялися, а посилювалися.
Якось до нас прийшов один знайомий і сказав, що через 4 дні ми їдемо в Меджуґор’є автомобілем. Він сказав, що хоче допомогти мені, щоб я могла поїхати до Богородиці. Маю 79-річного тата, і він теж мені сказав, що поїде зі мною просити Діву Марію за моє одужання. Від радості я не знала, що сказати. І ось так ми приїхали в Меджуґор’є.
Під час паломництва ми були на Подбрдо, Кріжевці, на могилі отця Славка. Ходили на вечірню програму й увесь час, поки були в Меджуґор’ї, ми слухали Євангеліє про зцілення та про віру. У передостанній день перебування в мене сильно болів лікоть. Я лежала й молилася. З кімнати був вид прямо на статую Діви Марії на Подбрдо. Після обіду ми йшли в гості до спільноти «Світло Марії». Наприкінці відвідин, коли ми вже йшли, у спільноті подарували мені книгу послань Діви Марії, білу хустку, якою витерли краплі, що стікали зі статуї Воскреслого Христа, і пелюстку троянди, яку благословила Діва Марія під час об’явлення. Я потерла лікоть хусточкою й пелюсткою.
Тоді ми пішли попрощатися з Дівою Марією до Блакитного хреста на Подбрдо. На вечірній програмі під час Святої Меси відчула, що моя рука якась легка, і я почала нею крутити, рухати, вправлятися – рука не боліла. Відтоді я не відчуваю болю. Діва Марія мене зцілила своїм заступництвом. ДЯКУЮ Діві Марії за велику ласку зцілення та за Її опіку наді мною.
Діва Марія – моя любляча Мати, Яка переживає зі мною все – болі, труднощі, хвороби, але й радість. Дякую Тобі, моя небесна Мати, за все.
Катерина
Переглядів 150
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 жовтня 2003., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Знову вас закликаю, щоб посвятилися Моєму Серцю й Серцю Мого Сина Ісуса. Бажаю вас, дітоньки, всіх привести на дорогу навернення та святості. Лише так, через вас, можемо привести чимбільше душ на шлях спасіння. Не зволікайте, дітоньки, але всім серцем скажіть: “Я прагну допомогти Ісусові та Марії, щоб якнайбільше братів і сестер пізнали дорогу святості”. Так ви відчуєте задоволення бути приятелями Ісуса. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 301 205
11:25, 14-07-2014

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (37)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)