Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Свідчення»МЕДЖУҐОРСЬКІ МОЛИТОВНІ ЗУСТРІЧІ ЗА МИР В УКРАЇНІ

МЕДЖУҐОРСЬКІ МОЛИТОВНІ ЗУСТРІЧІ ЗА МИР В УКРАЇНІ

  • 01 вересня 2023, 10:49
З 22 до 25 серпня 2023 року відбулися дві меджуґорські молитовні зустрічі за мир в Україні –ніжні обійми, сповнені любові Небесної Матері до всієї України.
Ми вирушили до України із Меджуґор’я у вівторок, 22 серпня, у день пам’яті Пресвятої Діви Марії, о 2:00 ночі у такому складі: парох о. Звонімір Павічіч (OFM), Ненсі і Патрік Латта, Терезія Ґажійова та члени спільноти «Світло Марії».
Увечері того ж дня відбулася перша молитовна зустріч у римо-католицькому бенедиктинському монастирі в Солонці біля Львова. Після свідчень, молитви Вервиці та Святої Меси, яку відправив єпископ-помічник Львівської архидієцезії Едвард Кава, відбулася посвята Непорочному Серцю Марії та адорація.
З усіх боків лунали слова: «Тепер не тільки духовно, а й фізично Меджуґорʼє прийшло до нас».
Друга молитовна зустріч відбулася на День Незалежності України, 24 серпня, у Підгірцях на Львівщині – відомій греко-католицькій марійній святині. Зустріч почалася о 9 ранку й тривала до 20 години!
Це був особливий день благодаті, сповнений молитви на вервиці на колінах, святкування літургії, адорації та співу. Цілий день святої сповіді, духовних розмов, спілкування... Крім години перерви на обід, ми молилися та слухали катехези о. Звоніміра та свідчення.
На зустрічі були присутні близько п'яти тисяч осіб – переважно жінки та діти, серед яких матері загиблих захисників, удови, матері та дружини полонених. Програма транслювалася в прямому ефірі на всю Україну, а навколо храму були встановлені екрани для великої кількості людей, що зібралися.
Великою радістю численних вірян було те, що вони могли бачити дорогих меджуґорців на рідній землі, що меджуґорці прийшли молитися за український народ і його Батьківщину, за закінчення війни, за всіх страждаючих, поранених і загиблих. Особливо молилися за воїнів, щоб Небесна Мати торкнулася кожного з них молитвами вірних. Молилися також за зниклих безвісти, поранених, тих, хто в окопах, у полоні, щоб кожне серце відчуло тепло материнського Серця Богородиці та Її обійми.
У сповіді, літургії, адорації, молитві Вервиці та під час посвячення Непорочному Серцю Марії кожен міг відкрити своє серце й віддати свої болі, сльози та рани Божій любові, щоб отримати зцілення та втіху.
У Святому Причасті сам Ісус прийшов до нас на руках Своїх благословенних синів-священників. О. Звонімір наголосив у проповіді на важливості розуміння, що ми не самотні та що з нами Бог. Відчутої любові й тепла не передати словами. Кожне свідчення, кожна катехеза була як перлина, як цілюща мазь, яка лікувала.
Багато присутніх говорили, що під час зустрічі вони відчули присутність Матері Божої, подібно як це відчувають у Меджугор’ї, Її ніжність і співчуття. Неможливо, щоб молитва стількох людей про дар Божої любові та миру не була почутою...
Ця друга молитовна зустріч завершилася адорацією Ісуса у Пресвятій Вівтарній Тайні. О 19:40 за українським часом ми в тиші стали на коліна й у момент об’явлення Матері Божої в Меджуґор’ї віддали Україну Її Непорочному Серцю з вірою, що в ній пануватимуть Серце Ісуса й Серце Марії.
Дякуємо всім, хто йшов з нами в молитві в ті дні благодаті.
Текст: Вероніка і Тетяна зі спільноти «Світло Марії»
Переглядів 537
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 20 вересня 1984р.
"Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас почати піст від серця. Багато людей постить, але тільки тому, що всі постять. Це стало звичаєм, якого ніхто не хоче порушити. Прошу парафію постити з вдячності, що Бог дозволив, аби Я залишилася у цій парафії так довго. Дорогі діти, постіть і моліться серцем. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 786
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (6)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)