Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Свідчення»Марія Павлович-Лунетті: ''Школа молитви Богородиці''

Марія Павлович-Лунетті: ''Школа молитви Богородиці''

  • 01 лютого 2019, 18:01

Марія Павлович-Лунетті: ''Школа молитви Богородиці''Перша молитва, яку ми, візіонери, а відтак і всі присутні почали з Божою Матір’ю молитися, була молитва семи «Отче наш», «Радуйся, Маріє», «Слава Отцю» й «Символу віри».

Цю молитву ми з радістю молилися і надалі – ставали на коліна щовечора після Св. Меси й дякували за Її присутність посеред нас.

 

Розарій

Поступово Божа Мати закликала та підбадьорювала нас молитися Розарій, Її найулюбленішу молитву. Ми з радістю почали читати радісні, скорботні й славні таємниці, а трохи пізніше Вона попросила молитися й четверте Таїнство Розарію – таємниці світла, які ввів Іван-Павло ІІ, щоб через Розарій ми вдумувалися й переживали життя Ісуса. Минуло небагато часу, і Богородиця запросила нас молитися Розарій уже кожного дня. 

 

Святе Письмо, хрест, освячені предмети

Також Вона закликала нас покласти у себе вдома, у сім’ї на видному місці Святе Письмо й читати його. Я пам’ятаю, що коли Вона сказала про це, кожен із нас, візіонерів, придбав Святе Письмо й став читати. Куди б ми не йшли – на гору об’явлень, на Кріжевац – ми носили його із собою та радо читали, а, читаючи псалми, раділи в молитві Богові. Ще Божа Мати закликала нас помістити на видному місці в себе вдома хрест. При собі Вона порадила завжди мати освячені предмети як знак, що ми – Її. Так медаликами, вервицями й хрестами ми стали свідчити, що ми – християни, що ми – належимо Божій Матері та що Бог у нас на першому місці.

 

Ісуса ми полюбили через Марію

Затим Божа Мати, підбадьорюючи нас, закликала до того, аби у своїх сім’ях та парафіях ми створювали молитовні групи. І так у своєму християнському житті ми росли разом із Божою Матір’ю – Вона вела нас. Через деякий час Вона закликала молитися по три години щодня. Коли Вона забажала цього, ми відповіли, що те, чого Вона чекає від нас, трохи забагато, ми не здатні молитися стільки. Але Вона усміхнулася й сказала: коли у вашу сім’ю приходить дорогий друг, ви не дивитеся, як довго він залишається, скільки часу з ним проводите. Нехай Ісус стане вам цим найкращим другом. Від того моменту ми почали глибоке життя з Ісусом, полюбили Його через Марію, стали слідувати Її посланням і жити тим, чого Бог – через Марію – чекає від нас.

 

Поклоніння Святим Дарам - адорація

Ми слідували посланням Божої Матері й стали свідчити своїм життям. Вона побажала, аби ми поклонялися Ісусові у Святих Дарах – адорації, і ми стали регулярно це робити. Спершу ми почали в молитовній групі в поклонінні Святим Дарам дякувати за те, що Бог робить через Марію. Також ми дякували за те, що Бог здійснює через усіх, хто приїжджає сюди й переживає тут навернення.

 

Богородиця не стомилася

При кожному об’явлінні я прошу Божу Матір за всіх людей, особливо за молодь, і всіх, хто приїжджає до Меджуґор’я, щоб вони спаслися, щоб зважилися вибрати святість так, як зважився св. Франциск, який був особливим свідком радості Воскреслого. Ми часто бачимо стількох молодих людей, які духовно мертві й вибрали невідь-що на шкоду собі. Божа Мати закликає нас свідчити і усвідомлювали, що Ісус помер за нас на хресті, свідчити про Воскреслого. Хоча об’явлення тривають уже стільки років, Вона не стомилася. Вона хоче, аби ми були Її протягнутими руками, несли Її послання. Тому Вона каже: дорогі діти, я заступаюся за вас перед Своїм Сином. Навертайтеся. І сьогодні Божа Мати продовжує говорити: дорогі діти, Я – ваша Мати, я люблю вас. Скористаймося цим часом благодаті. Щодня Вона закликає нас до того, щоб ми вирішили вибрати вічне життя, вирішили вибрати Бога. Цього чекає від нас – через Неї – Її Син Ісус.

Джерело: Medjugorje-info.com

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 4 791
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо 2 травня
«Дорогі діти! Закликаю вас молитися, не просячи, але приносячи жертву – жертвуючись. Закликаю вас до об’явлення правди і милосердної любові. Я молюсь до свого Сина за вас, за вашу віру, яка все більш маліє у ваших серцях. Прошу Його, щоб поміг вам божественним духом, як і я бажаю допомогти вам материнським духом. Діти мої, маєте бути кращі. Лише ті, котрі чисті, смиренні і наповнені любов’ю, підтримують світ – спасають себе і світ. Діти мої, мій Син є серце світу. Його треба любити і до Нього молитись, а не завжди Його зраджувати знову. Тому ви, апостоли моєї любові, помножуйте віру в серцях людей своїм прикладом, своєю молитвою і милосердною любов’ю. Я поруч вас, я вам допоможу. Моліться, щоб ваші пастирі мали якомога більше світла, щоби могли просвітити всіх тих, які живуть у темряві. Дякую вам.»

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 505
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (28)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)