Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»Всевишній посилає Мене вам, щоб вас любила й вела (Тереза Ґажійова)

Всевишній посилає Мене вам, щоб вас любила й вела (Тереза Ґажійова)

  • 04 серпня 2023, 20:28
Під час одного з явлінь Діви Марії візіонерка Марія Павлович запитала в Неї: «Мамо, ти маєш для мене щось конкретне?» Вона відповіла: «Я дарую тобі Свою любов, щоб ти могла дарувати її іншим». Це найпрекрасніше й водночас найскладніше послання. Візіонерка пояснила чому: «Відчути красу Діви Марії і знати, що ця любов дана тобі, є найпрекраснішим у житті. Але коли я намагаюся любити інших та дарувати їм свою любов, це дуже важко, і мені соромно за мою недостатню любов порівняно з всеосяжною любов’ю Діви Марії. Що з цим можна зробити? Я щодня молюся, щоб бути відкритою на любов Діви Марії та щоб змогла її дарувати іншим». Марія Павлович-Лунетті розповідає про свій досвід.
Небесна Мати не вимагає від нас неможливого, Вона вчить нас, як ми можемо стати свідками любові та миру. Вірність у переживанні Її послань – молитися серцем, жити за Євангелієм, постити, сповідатися, часто приймати Євхаристію, чинити добрі справи.
Жити за Її посланнями – це як сіяти насіння. Насіння росте й лише через деякий час дасть плід. Жнива не можуть бути відразу. Працюйте над своїм серцем, як на полі, – учить нас Марія. Терпляче, наполегливо, віддано. Плоди видно через деякий час. Яке наше серце, такі й люди навколо нас. Історія нашого життя торкається інших.
Що відбувається, коли Небесна Мати любить нас? Ми змінюємось. Ми заражаємося Її любов'ю. Ми стаємо схожими на Неї.
Одна мама з дочками була в паломництві в Меджугор’ї. Коли її діти були неслухняними й не хотіли молитися, вона нервувала та роздратовано напучувала їх, але водночас була доброю до інших дітей з такими ж труднощами й посміхалася їм. В один момент вона усвідомила свою поведінку. Жінка попросила вибачення у своїх дітей і вибрала любов. Вона зрозуміла, що досить любити й наставляти дітей з любов'ю – і вони з радістю змінюватимуться. Слова, сказані з любов'ю, чуються по-іншому.
Ми всі є дітьми Діви Марії, Ісус довірив Їй усе людство. Мати хоче, щоб ми всі спаслися. Потребує нас. «Без вас Бог не зможе здійснити Своїх планів спасіння. Допоможіть мені, щоб Я могла допомогти вам», — каже нам у посланнях. Марія хоче любити через нас.
Сьогодні закликає нас приносити жертви й молитися за тих, хто не пізнав Божої любові. Це заклик любити більше. З’єднати малі та великі страждання зі стражданнями Ісуса. Тоді любов перемагає і Бог змінює все на добре. Страждання, принесене в жертву з любов’ю, має величезну силу для спасіння душ.
«Діти мої, допоки зносите біль, допоки терпите, небо входить у вас і ви всім навколо себе даєте трохи неба та багато надії» (02.09.2017). Любов Марії є вимоглива. Хто любить, той страждає. Ісус пожертвував собою, постраждав і помер за нас.
Візіонери описують зустріч з Дівою Марією як невимовно прекрасну, Вона приходить радісна й щаслива. «Чому ти така гарна?» –  запитали Її. «Я красива, тому що люблю». Ми покликані бути такими, як наша Мати.
Поки Всевишній посилає до нас Марію, ми живемо в час благодаті. «Це – час благодаті, поки Я з вами, використайте його. Скажіть: «Це – час для моєї душі» (25.04.2007). «У цей час благодаті, коли Бог дозволив Мені бути з вами, знову закликаю вас, дітоньки, до навернення. Працюйте над спасінням світу в особливий спосіб, доки Я з вами. Бог є милосердний і дає особливі благодаті, тому шукайте їх через молитву. Я з вами й не залишаю вас самих»
(25.05.2008). Ці слова з послань ведуть нас до вдячності та відповідальності за спасіння наше й цілого світу.
Молитва: Небесний Отче, дякуємо Тобі за те, що Ти послаєш до нас Марію, щоб Вона любила й провадила нас. Маріє, ми відкриваємо Тобі наші серця та просимо любити нас. Молимося разом із Тобою, щоб ті, хто ще не пізнав Твоєї любові, відкрилися і дозволили Тобі любити себе. Твоя любов – Божа любов, нехай вона наповнить увесь світ, усі місця, де є ненависть і війна. Маріє, зроби нас свідками Твоєї любові і миру для всіх неспокійних сердець. Амінь.
Переглядів 697
Додати коментар

Послання Цариці миру через візіонера Івана Драгічевича 16.07.2020
Послання Цариці миру через візіонера Івана Драгічевича 16.07.2020"Дорогі діти, уже від початку Своїх приходів Я назвалася Царицею миру, тому що Мене посилає Мій Син, щоб вам допомогла. Хочу вас вести дорогою миру, хочу вас вести до Свого Сина. І сьогодні вас знову закликаю до навернення, до вашого особистого навернення. Дорогі діти, відкрийте свої серця, відкрийтеся Духу Святому, відкрийтеся благодаті. Хочу вам випросити благодаті у Свого Сина. Особливо вас хочу закликати до витривалості в молитві. Молюся за всіх вас і заступаюся за вас у Свого Сина. Дякую вам, дорогі діти, що ви й сьогодні відповіли на Мій заклик".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 804
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (6)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)