Будьте творцями миру (Тереза Ґажійова)

  • 03 червня 2022, 21:12
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 травня 2022 року 
“Дорогі діти! Дивлюся на вас і дякую Богові за кожного з вас, бо Він дозволив Мені бути ще з вами, заохочувати вас до святості. Дітоньки, мир порушений, і сатана хоче немиру. Тому нехай ваша молитва буде ще сильніша, щоб затих кожен нечистий дух розділення і війни. Будьте творцями миру й носіями радості Воскреслого у вас і навколо вас, щоб добро перемогло в кожній людині. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

«41 рік ми перебуваємо під люблячим поглядом Небесної Матері. «Коли я вперше став на коліна перед Дівою Марією й подивився Їй в очі, побачив Її величезну любов до нас. Я відчував себе любленим, прийнятим і захищеним. Це дуже важко описати, це можна лише відчути й пережити серцем», – свідчить візіонер Яків Чоло. Таким поглядом Діва Марія дивиться на кожного з нас.

Кожне об’явлення Богородиці на землі залишає сліди небес. Так є у всіх місцях світу, де Вона з’являлася. Отець Славко Барбарич говорив: «Усі благодаті, які ми отримуємо в Меджуґор’ї лише тому, що з’являється Богородиця».

Вона дякує Богові за те, що дозволив Їй прийти. Вона покладає надію на нас, як матір на дітей, які допоможуть Їй: «Дітоньки, мир порушений, і сатана хоче немиру. Тому нехай ваша молитва буде ще сильніша, щоб затих кожен нечистий дух розділення і війни».

У молитві Вона навчає нас будувати міцну дружбу з Ісусом. Вона говорить: «Коли встановиться міцна дружба з Богом, жодна буря не зможе її знищити». Дружба зростає, пізнаючи Ісуса в молитві та читанні Святого Письма. Коли ми довіряємо Ісусові, нечисті духи затихають. Так є й сьогодні.

Один солдат, який воює в Україні, свідчив: «Раптом на нас напав ворог. Почалася стрілянина. Нас було лише кілька й нам не було чим захищатися. Було страшно, схоже на наш кінець. Ми почали голосно молитися. Відразу після кількох «Радуйся, Маріє» стрілянина й вибухи дивом ущухли. Я ніколи не забуду силу тиші, серед якої я зрозумів, що Бог сильніший за будь-яку зброю». Сьогодні, коли зло таке сильне й шумне, Діва Марія заохочує нас, що молитва була сильнішою. Зло шумить, а любов є тихою. Якщо любов є тихою, це не означає, що її немає. Вона чекає нашої співпраці. Коли ми молимося, любов перемагає. Молитися – це любити: «Немає любові без молитви, тому що любов є молитва. Запам’ятайте, бо кажу вам – любов переможе», – звертається до нас наша Небесна Мати.

Те, що говорить Марія, допомагає нам жити. З Її допомогою ми знайдемо в тиші та молитві мир Господній, який бореться за нас. Марія з Євангелія – наш приклад. Вона завжди була з Ісусом, завжди в надії. Вона мало говорила, але повсякчас була там, де було потрібно і так, як було потрібно. Вона наше вічне натхнення. Вона й сьогодні надихає нас на шляху святості: «Будьте творцями миру й носіями радості Воскреслого у вас і навколо вас, щоб добро перемогло в кожній людині».

Нехай ці слова стануть для нас рішенням працювати над собою щомиті, подібно до того, як ми бачимо це в житті святого Франциска Ассизького.
Він залишив нам молитву, яка супроводжує нас століттями: Господи, учини мене знаряддям Твого миру, щоб я міг сіяти Любов там, де панує ненависть, Прощення – там, де панує кривда, Віру – там, де панує сумнів, Надію – там, де панує відчай, Радість – там, де панує смуток, Світло – там, де панує темрява. Дай мені, Господи, Утішати – а не чекати втіхи, Розуміти – а не чекати розуміння, Любити – а не чекати любові. Бо даючи – отримуємо, прощаючи – отримуємо прощення; а помираючи – воскресаємо до вічного життя. Амінь.
Переглядів 1 574
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 жовтня 1988р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Мій заклик – щоденно впроваджуйте в життя послання, які я вам даю, особливо тому, дітоньки, що хочу привести вас ближче до Ісусового Серця. Дітоньки, тому вас сьогодні закликаю до молитви присвячення Ісусові, Моєму Дорогому Синові, щоб кожне ваше серце було Його. А потім закликаю вас до посвяти Моєму Непорочному Серцю. Хочу, щоб ви присвятились особисто, як сім’ї та парафії, так щоб усе належало Богові через Мої руки. Тому, дорогі дітоньки, моліться, щоб зрозуміти велич цього послання, яке вам даю. Не хочу нічого для Себе, але все для спасіння ваших душ. Сатана сильний, і тому ви, дітоньки, витривалою молитвою пригорніться до Мого Материнського Серця. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)