Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»Є час бути відблиском любові Богородиці (Тереза Ґажійова)

Є час бути відблиском любові Богородиці (Тереза Ґажійова)

  • 03 вересня 2021, 14:21
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 серпня 2021 року 
“Дорогі діти! З радістю закликаю, дітоньки, усіх вас, котрі відповіли на Мій заклик: будьте радістю та миром. Свідчіть своїми життями про небо, яке вам приношу. Дітоньки, є час, щоб ви були відблиском Моєї любові для всіх тих, що не люблять і чиї серця захопила ненависть. Не забудьте: Я з вами й заступаюся за всіх вас перед Моїм Сином Ісусом, щоб дав вам Свій мир. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Першим питанням, яке візіонерка Люсія поставила Божій Матері у Фатімі, було таке: «Хто Ви, Пані? І звідки прийшли?» Вона відповіла: «Я прийшла з Небес». Те ж саме відбувається й у Меджуґор’ї, де Діва Марія каже: «Те, що Я почала у Фатімі, завершу в Меджуґор’ї… Укінці Моє Непорочне Серце переможе». Ось уже 40 років ми йдемо з місяця в місяць разом із Царицею миру до тієї мети, до якої Вона нас веде, а це – Небо.
Прийшов час бути схожими на Марію. Вона розраховує на нас. У попередніх посланнях повторює нам Своє бажання: «Дітоньки, будьте щедрими й любов’ю Моєї любові; будьте Моїми». Сьогодні ж Вона закликає нас: «Будьте відблиском Моєї любові». Можна сказати, що Вона готувала й вела нас до цього завдання протягом 40-ка років.
Вона говорить нам про Свою любов: «Моя любов шукає вашої повної та безумовної любові, яка не залишить вас такими ж, але буде міняти вас та вчити довіри до Мого Сина»; «Моя любов безмежна…»; «Ідіть дорогами, якими вас Моя любов веде, учить смирення, мудрості й знаходить шлях до Небесного Отця»; «Моя любов огорне вас, мов плащ, і вчинить із вас апостолів Мого світла – Божого світла. Любов’ю, яка походить зі смирення, будете приносити світло туди, де панує темрява – сліпота. Будете приносити Мого Сина, Котрий є Світлом світу»; «Моя любов є сильнішою від зла, дітоньки».
«Як тобі здається, яке послання найкрасивіше?» – запитав одного разу отець Славко візіонерку Марію Павлович. Вона, без вагання, відповіла: «Коли Богородиця говорить: «Я вас люблю!»
Діва Марія ніколи не засуджує, не критикує, не ставить між нами різниці, ні до чого нас не примушує. Вона з любов’ю закликає нас і залишає нам свободу. Однак, як Мама, просить нас послухати Її.
«А яке з послань найважче?» – «Коли Діва Марія каже: «Несіть Мою любов іншим!»
Вона не чекає від нас неможливого.
Щодня, посвячуючи себе Її Серцю, вдивляючись в Її спосіб життя, живучи за Її посланнями крок за кроком, ми можемо виконати й це завдання.
Св. Максиміліан Кольбе гаряче любив Непорочну. У концтаборі, де все вело до ненависті, знаючи, що й тут можна перемогти тільки любов’ю, він віддав життя за свого ближнього. Така логіка хреста. Марія веде нас шляхом любові, до якого нас покликав Ісус, кажучи: «Коли хтось хоче йти за Мною, хай зречеться себе самого, візьме на себе хрест свій і йде слідом за Мною» (Мр. 8:34).
Марія ставить перед нами це ж завдання: «Будьте відблиском Моєї любові для всіх тих, що не люблять і чиї серця захопила ненависть».
Вона не залишає нас самих, але повторює нам: «Не забудьте: Я з вами й заступаюся за всіх вас перед Моїм Сином Ісусом, щоб дав вам Свій мир».
Молитва:
Отче Небесний, ми дякуємо Тобі за радість Марії, з якої Ти посилаєш Її закликати і нас до радості й миру. Маріє, Ти – причина нашої радості. Дякуємо Тобі за довіру, з якою Ти говориш нам: «Будьте відблиском Моєї любові». Нам не впоратися з цим без Тебе. Сповнюй наші серця тією любов’ю, яка сильніша від ненависті. Показуй нам те, що не дозволяє Тобі випромінювати Свою любов через нас. Допоможи нам позбутися цього в наших серцях. Маріє, ми хочемо бути схожими на Тебе. Дякуємо, що Ти з нами, допоможи нам ніколи не забувати про це. Амінь.
Переглядів 1 850
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 січня 1990., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю, щоб знову вирішили вибрати Бога й щоб передусім і понад усе вибрали Бога, щоб Він міг творити дива у вашому житті та щоб день у день ваше життя ставало радістю з Ним. Тому, дітоньки, моліться, й не дозвольте сатані, щоб діяв у вашому житті через непорозуміння, нерозуміння та неприйняття одне одного. Моліться, щоби зрозуміти велич і красу дару життя. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 186
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (26)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)