Почніть нове життя (Терезія Ґажіова)

  • 06 квітня 2018, 21:58
Почніть нове життя (Терезія Ґажіова)Нове життя розпочинається тоді, коли до нього вступає Бог. Розпочалося через Марію. Тому нас закликає: будьте зі Мною в цьому благодатному часі, коли бореться темрява проти світла. Світло і темрява не мають нічого спільного. Вони завжди є контрастом. Знаходимося поміж ними й вибираємо один із варіантів. Марія нам допомагає, щоб перемогло світло. Як після смерті Ісуса збирала переляканих учнів на молитву, так кличе й нас. Сьогодні це ми. Небесна Мати вчить нас прийняти поставу тих, котрі знають, ким є і як себе мають вести. Ми – діти світла, і маємо гордитися тим, що охрещені, та вдячні за те, що ми – частина Божого плану.

 

Вона нас учить боротися проти темряви незвичайно простим способом: коли запалимо світло, темрява сама зникне. А це відбувається завжди там, куди приходить Марія. Коли стараємося наслідувати приклад Її життя, жити Її посланнями, ми стаємо світлом, яке перемагає.

Маріїна покора, тихість, простота випромінюють світло. Її приклад притягує. Часто нам нагадує про невимовну силу, приховану в смиренні. «Закликаю вас піти дорогою смирення. Ця дорога веде до пізнання любові Мого Сина. Мій Син є всемогутній, Він є в усьому. Якщо ви, Мої діти, цього не усвідомлюєте, то у вашій душі панує темрява – сліпота. Лише смирення може вас зцілити. Мої діти, я завжди жила смиренно, хоробро і в надії. Я знала, зрозуміла, що Бог є в нас і ми є в Бозі. Цього ж очікую від вас. Бажаю, щоб ви всі були зі Мною у вічності, тому що ви - частина Мене. Я вам допоможу на вашій дорозі. Моя любов огорне вас, мов плащ, і вчинить із вас апостолів Мого світла – Божого світла. Любов’ю, яка походить зі смирення, будете приносити світло туди, де панує темрява – сліпота. Будете приносити Мого Сина, Котрий є Світлом світу».

«Бог собі вибрав вас, маленьких, щоб здійснити Свої великі плани. Діти Мої, будьте покірні. Через вашу покору Бог хоче своєю мудрістю з ваших душ зробити вибрану обитель. Будете її освітляти добрими ділами».

«Діти Мої, завладла пиха. Я вам показую покору, запам’ятайте собі: лише покірна душа світиться чистотою й красою, бо пізнала Божу любов. Лише покірна душа стає раєм, тому що в ній є Мій Син».

Приводить нас до слів Ісуса: «Я - світло світу. Хто йде за мною, не блукатиме у темряві, а матиме світло життя» (Ів. 8,12).

Першим кроком до світла в Маріїній школі є сповідь: «Звільніться від усього з минулого, що вас обтяжує та викликає відчуття провини, всього, що привело вас до брехні – темряви. Прийміть світло. Дайте Мені свої серця, щоб могла їх просвітити світлом життя, Моїм Сином».

Одна паломниця недавно в Меджуґор'ї дала таке свідчення: «Сім років я жила в тяжкому смертельному гріху, який замовчувала, прикрашала його й називала іншим іменем. В один момент побачила стан моєї душі й зрозуміла, що якщо буду так продовжувати, то закінчу в пеклі. У Маріїній благодатній присутності мені впала з очей полуда - і я побачила себе у світлі правди. Я гірко заплакала над такою сліпотою. Висповідалася й вирішила вибрати нове життя».

Молитва

Небесний Отче, дякуємо Тобі за Маріїну присутність посеред нас. Дай нам благодать бути подібними до Неї в покорі, тихості, відданій любові до ближніх заради Твоїх великих планів спасіння. Маріє, вчи нас жити так, як Ти, приносити світло Ісуса добрими вчинками тим, які Його ще не пізнали. Просимо за тих, серця яких закриті в темряві гріха, торкнися їх і приведи до нового життя. Амінь.

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 091
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 січня 2000., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас, дітоньки, молитися безперестанку. Якщо молитесь, ви є ближчими до Бога, а Він поведе вас дорогою миру й спасіння. Тому сьогодні вас закликаю дати мир іншим. Тільки в Бозі є істинний мир. Відкрийте свої серця та станьте дарувателями миру, а інші у вас і через вас відкриють мир, а так свідчитимете про Божий мир та любов, яку Він вам дає. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)