Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»Великодушні у відреченні, пості й молитві (Терезія Ґажіова)

Великодушні у відреченні, пості й молитві (Терезія Ґажіова)

  • 10 жовтня 2017, 10:28

Великодушні у відреченні, пості й молитві (Терезія Ґажіова)При словах «відречення», «піст» нам може здаватися, що мова йде про втрату чогось.  Марія нам нагадує, щоб ми не забули, що з другого боку «відрікатися» — означає знаходити. Нагородою за наше зречення буде добро інших, їх навернення. Коли ми почнемо усвідомлювати більше перемогу, ніж зусилля, яких нам це коштує, тоді ми на правильному шляху. Тоді наші серця будуть наповнені радістю, як про це говорить Богородиця. Постом і відреченням ми вступаємо в пустелю — як Ісус, апостоли і сонми святих до нас. Їх радістю було для померти собі з одним єдиним бажанням: приводити ближніх до Бога.

Зреченням ми вирішуємо вибрати Боже Царство і приводимо туди інших. Ми вибираємо те, що й Ісус. Піст був дуже важливий у Його житті, він був умовою відкриття Богу-Отцю, відданням Йому Себе аж до віддання власного життя за нас.

Сьогодні Діва Марія нам каже: «Особливо прошу вас молитися за священиків й усіх посвячених, щоб ще палкіше любили Ісуса, щоб Дух Святий наповнив їхні серця радістю, щоб свідчили про Небо і небесні таємниці». Це заклик стати більш відповідальним один за одного. Щоб посвячені Богові були для нас такими, якими й мають бути, нам необхідно молитися за них.

Марія закликає нас наслідувати Ісуса, Вона кличе нас до співпраці та відповідальності за весь світ. Вона ще раз закликала нас: «Діти мої, не забувайте, що всі ви важливі в цьому великому плані, який Бог здійснює через Меджуґор’є. Бог хоче навернути весь світ і закликати його до спасіння та на шлях, що веде до Нього, Який є початок і кінець усього буття».

«Сьогодні я закликаю вас, щоб постом і молитвою ви відкрили шлях, яким мій Син хоче увійти у ваші серця. Прийміть мене як Матір і посланця Божої любові та Його бажання вашого спасіння».

Вже 26.6.1981 прозвучали Її перші слова всьому людству: «Молитвою і постом можна зупинити війни та природні катастрофи». У наступних посланнях Вона каже: «Діти, особливо прошу вас постити, бо постом ви досягнете здійснення всього плану, який має Бог щодо Меджуґор’я».

«Тільки молитвою і постом можна зупинити війни; війни вашого невір’я та страху перед майбутнім. Постом і зреченням, дорогі діти, ви станете сильнішими у вірі».

 

 

 

За свідченням візіонерів, Діва Марія закликає нас постити в середу і п’ятницю на хлібі й воді. Відрікатися від того, що для нас наймиліше. І найбільше Вона радіє тоді, коли ми вирішуємо відректися від гріха, від того, до чого прив’язані і що шкодить нам. Діва Марія часто закликає нас приносити жертви, відрікатися від свого комфорту, егоїзму.

13 жовтня 2017 року закінчується 100-ій ювілей явлінь Діви Марії у Фатімі. Згадаймо Її послання, яке Вона дала 25.08.1991: «Закликаю вас до відречення впродовж дев’яти днів, щоби з вашою допомогою здійснилося все те, що я хочу здійснити через тайни, які розпочала у Фатімі. Кличу вас, дорогі діти, щоб ви зараз збагнули важливість мого приходу і серйозність ситуації. Хочу спасти всі душі та пожертвувати їх Богові. Тому молімося, щоби здійснилося цілком усе, що я розпочала».

Будьмо великодушними й всім серцем відповідаймо на вимогливе послання нашої Небесної Матері, будемо разом із Нею рятувати душі.

Mолитва:

О Маріє, ми дивимося з захопленням на Твій приклад, із якою простотою і як великодушно Ти віддаєш Себе Богові. Нічого не залишаєш для Себе. З Тобою, Маріє, ми хочемо повторювати: «Ось я тут, раба Господня». Допомагай нам, Пресвята Діво, бути великодушними й радісними у зреченні все більше й більше. Просимо за священиків, за посвячених, щоб вони ще палкіше любили Твого Сина. З Тобою ми просимо про навернення наших ближніх, які знаходяться в спокусах і в гріху. Амінь.

(Терезія Ґажіова)

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 374
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 березня 1993., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Сьогодні як ніколи закликаю вас молитися за мир: мир у ваших серцях, мир у ваших сім’ях і мир у всьому світі, бо сатана хоче війни, хоче немиру, хоче зруйнувати все, що є добре. Тому, дорогі діти, моліться, моліться, моліться. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 362
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (23)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)