Сатана хоче обернути вас протии Бога

  • 25 лютого 2017, 14:46

Сатана хоче обернути вас протии БогаБоротьба Неба за мир у нашому серці продовжується. Різдво – святомиру– вже позаду, миру немає, але Небеса не залишають нас, Небесний Отець через Свою доброту щодня здійснює чудеса миру за заступництвом Матері Ісуса. Знову й знову нам пропонується Її приклад здобуття миру: "Ось я слугиня Господня: нехай зі мною станеться по слову твоєму!” (Лк. 1,39). Її життя смиренного віддання себе Божій волі є прикладом миру. Це бажання Матері для кожного з нас. Вона веде нас Своїми посланнями, допомагає зрозуміти, як реагувати тепер, аби здобути мир.

У сьогоднішнім посланні ми чуємо, що сатана сильний і хоче обернути нас протии Бога. Катехизм Католицької Церкви навчає нас, що "зло не є абстракцією, але означає особу – сатану, злого ангела, який повстає проти Бога. «Диявол», διάβολος той, хто «чинить наперекір» Божому Задумові і Його «ділу спасіння», здійсненому у Христі.” (ККЦ 2851) ”Сатана, чи диявол, та інші демони є упалими ангелами, бо добровільно відмовилися служити Богові та Його Задумові, їхній вибір проти Бога є остаточним. Вони намагаються залучити людину до свого бунту проти Бога.” (ККЦ 414).

У Своїх посланнях Богородиця нам часто говорить про існування сатани та про його підлий вплив. «…Сатана хоче повсякденними турботами відволікти вас і зайняти перше місце у вашому житті» (16.10.1986); «Сатана є сильний і хоче вас знищити й обманути багатьма способами.» (25.09.1990); «усіма силами хоче зруйнувати мир, який приходить від Бога» (25.10.1990); «хоче зруйнувати не тільки людські життя, але й природу, і всю планету, на якій ви живете» (25.01.1991); «Бо зараз як ніколи сатана хоче показати світові своє ганебне лице, яким хоче спокусити якомога більше людей на дорогу смерті та гріха.» (25.09.1991); «хоче зруйнувативсе,що єсвяте у васінавколо вас» (25.09.1992).

Можна сказати, що нам пропонуються два варіанти: яким чином прожити своє земне життя. З одного боку є диявол із закликом – не будемо служити – „Non serviam”, а з іншого – Марія, що каже «Fiat»- «Ось, я тут», щоб служити.

Відомий екзорцист зі світовим ім’ям Патер Аморт називає Меджуґор’є "прекрасною кріпостю проти сатани”. Якось він сказав: "Одного разу друг-екзорцист під час молитви екзорцизму почув диявола, який казав: "Для мене кожне "Радуйся, Маріє” – це наче удар по голові. Якщо б християни знали, наскільки сильний Розарій, то мені настав би кінець”.

І це може бути для нас підтвердженням сили, скритої в намистинках Розарію. Марія каже: "Даю вам найсильнішу зброю проти сатани – Розарій у руках”. Така проста, але настільки сильна молитва!

І в Меджугор’ї так само, як і в інших місцях об’явлень Марії, наприклад, Фатімі, Люрді, ми чуємо Її обіцянку. "Розарій – найсильніша зброя проти сатани. Сатана грається вами і вашими душами, а я нічим не можу вам допомогти, бо ви віддалилися від Мого Серця”, – каже Вона в одному зі Своїх послань.

Молитися з Нею – значить наблизитися до Бога. "Коріться, отже, Богові, противтеся дияволові, і він утече від вас. Наблизьтеся до Бога, і він наблизиться до вас” (Як. 4,7-8). "Ви, діточки, моліться і боріться проти матеріалізму, модернізму та егоїзму, які пропонує вам світ. Діточки, ви вирішіть вибирати святість, а я зі своїм Сином заступаюся за вас.”

Можливо, ви чули, як один монах щоранку виходив на вулиці міста, захоплювався вітринами магазинів і багатьма красивими речами, кажучи: "Скільки всього того чого мені не треба”. Конкретною постановою для нас в ці дні може стати намірення у молитві разом із Марією вирішити обрати святість і разом із Нею вибирати, що нам потрібно, а що ні, з того, що пропонує нам світ. Це можуть бути різні речі, мода, їжа, Інтернет… Протилежне егоїзму – альтруїзм. І в цьому питанні Марія завжди є для нас натхненням. Вона приймає Ісуса й спішить служити. Її серце б’ється для всього світу. Проти егоїзму воюймо любов’ю. Нехай нас у цей період надихає молитва з Нею і Її ніжна Материнська турбота про ближніх.


Молитва:

Маріє, з’єднані з Тобою, просимо про мир у людських серцях, сім’ях та у світі. До Тебе прибігаємо у всіх внутрішніх битвах та спокусах. Будь із нами, Маріє. Випроси для нас дар розпізнавання того, що є добром, а що злом, з того, що пропонується цим світом. З Тобою ми зважуємося на святість і просимо про дар витриманості. Амінь.

Переглядів 3 481
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 червня 2012., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Із великою надією в серці й сьогодні закликаю вас до молитви. Коли ви молитеся, дітоньки, ви зі Мною й шукаєте волі Мого Сина та живете нею. Будьте відкриті й живіть молитвою, і кожної миті нехай вона буде для вас смаком та радістю вашої душі. Я з вами й заступаюся за всіх вас перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)