НАДІЯ НА КРАЩЕ ЗАВТРА

  • 04 лютого 2015, 17:15
Послання Богородиці 25 січня 2015, через візіонерку Марію Павлович
Дорогі діти! І сьогодні вас закликаю: жийте у молитві ваше покликання. Сьогодні, як ніколи дотепер, сатана хоче задушити своїм заразним вітром ненависті й неспокою людину та її душу. У багатьох серцях немає радості, бо нема ні Бога, ні молитви. Ненависть і війна ростуть день у день. Закликаю вас, діточки, почніть знову з натхненням дорогу святості й любові, бо Я ради того прийшла поміж вас. Будьмо разом любов’ю і прощенням для всіх тих, які вміють і хочуть любити тільки людською любов’ю, а не цією безмірною Божою любов’ю, до якої вас закликає Бог. Діточки, нехай надія на краще завтра буде завжди у ваших в серцях. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.

 
Коли дитина боїться вночі, то плаче. Якщо приходить до неї хтось чужий, дає "пустунчика”, колише, бере на руки, зазвичай, то це триває довго, аж поки дитя заспокоїться. Часом заспокоїти й не вдасться. Однак коли приходить мама, ласкаво промовляє, бере до себе – дитина заспокоюється. Достатньо, щоб мама лиш прийшла. Це є для мене послання Діви Марії — сьогодні, коли з медії виходить так багато страхітливих чорних новин. Якась інформація може нас сильно налякати. Цариця миру теж про це говорить. <!-- more --> Вона називає ситуацію на ім'я. Світ справді звивається у заразному вітрі ненависті й неспокою, який може бути смертельним. І цього разу, так як це було і в деяких доленосних подіях людства, Марія пропонує нам рішення, як можна зупинити війну, що росте день у день. Богородиця невтомно, як мати, повторює, де є наша надія. Це не банківські заощадження, не соціальні гарантії, які пропонує нам реклама, не політичні партії й державні чиновники своїми договорами. Ми розуміємо, що буквально за секунду можнемо все втратити. Людству бракує молитви – цього простого засобу. У багатьох серцях немає радості, бо нема ні Бога, ні молитви, - говорить нам наша небесна Мама.

...Достатньо, щоб

мама лиш прийшла...

Жийте у молитві ваше покликання, — звучать нам Її слова. Наші молитви — це батьки й матері всього того, що відбувається у світі. "Молитва є творча сила в світі”, — сказав Оріген. Сила молитви є силою Святого Духа, який оновлює лице землі і творить усе нове. "Я лише бідна жінка, яка молиться”, — пояснює мати Тереза таємницю, звідки вона черпає сили нескінченно відповідати на викрик Ісуса: «Я спраглий!» Цариця миру найчастіше закликає нас молитися. Коли відбувалися важкі бої під час війни у колишній Югославії, Вона повторювала декілька разів поспіль: "Моліться, моліться, моліться. "Дорогі діти, хочу, щоб ви збагнули серйозність ситуації й те, що багато з того, що відбудеться, залежить від вашої молитви. А ви мало молитеся. Дорогі діти, Я з вами і закликаю вас, аби ви всерйоз почали молитися й постити, як у перші дні Мого приходу.” (25.07.1991).

НАДІЯ НА КРАЩЕ ЗАВТРА

Коли молимось, маємо надію. Цю надію Ісус нас вчить шукати у Євангелії. Його надія живилась молитвою. Ісус часто молився цілу ніч. Про надію Богородиця говорить нам уже 33 роки і 7 місяців. Втішно бачити, як по всьому світі організовують молитовні чування, безперервну молитва в різних наміреннях. "Поодинці, діти Мої, не можете зупинити зло, яке хоче заволодіти світом і його знищити. Але з Божої волі в Моєму Синові всі разом можете усе змінити й уздоровити світ.(02.08.2011).

...Сила молитви є силою Святого Духа,

який оновлює лице землі і

творить усе нове...

І у сьогоднішньо-му посланні Діва Марія заохочує нас до сили спільноти. "Будьмо разом любов’ю і прощенням для всіх тих, які вміють і хочуть любити тільки людською любов’ю, а не цією безмірною Божою любов’ю, до якої вас закликає Бог. Скільки радості може дати нам уявлення, що наша спільна з Марією любов є силою, що зупинить і те, що на людський розсуд здається неможливим. Так говорить нам у посланні від 28.02.1985: «Дорогі діти, любов’ю ви досягнете все, і навіть те, що думаєте, ніби є неможливим.».Молитва Господи, дякуємо Тобі за радість, яку проживаємо завжди, коли згадуємо про Твою обіцянку, що будеш із нами по всі дні, аж до кінця світу. Єднаємося з усіма, хто вибрав дорогу святості з Марією. Просимо про дар любові й прощення для тих, які вміють і хочуть любити лише людською любов’ю, а не тією безмежною, до якої нас кличеш. Посвячуємо Тобі усе людство і просимо про здійснення Твоїх планів миру через Марію. Амінь.
 
Терезія Гажійова
 
Взято з газети "Світло Марії"
Переглядів 4 068
Додати коментар

ЩОРІЧНЕ ПОСЛАННЯ БОГОРОДИЦІ, ЦАРИЦІ МИРУ, ЧЕРЕЗ ВІЗІОНЕРА ЯКОВА ЧОЛО, 25 ГРУДНЯ

12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалося о 14:18 і тривало 8 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання:


"Дорогі діти! Сьогодні, коли світло Ісусового народження освітлює весь світ, особливо прошу, із Ісусом на Моїх руках, щоб кожне серце стало вифлеємською стаєнкою, де народиться Мій Син, а ваші життя - світлом Його народження. Дітоньки, ви живете в неспокої та страху, тому сьогодні, у цей благодатний день, дітоньки, просіть Ісуса укріпити вашу віру та стати володарем ваших життів, адже, діти Мої, лише з Ісусом у вашому житті  ви не будете бачити неспокою, але молитись за мир та жити в мирі, і не будете бачити страху, але Ісуса, що звільняє нас від усіх страхів. Я, ваша Мати, що безперестанку чуває  над вами, благословляю вас Своїм Материнським благословенням".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)