«В ШКОЛІ ЛЮБОВІ»

  • 08 жовтня 2014, 15:37

Замість епілогу

 

Цю книжечку я написав під час війни. Коли чув кожного дня про ненависть, про дух помсти, про зруйнування, вбивство, полонення…, інколи майже втрачав мужність і охоту. Нелегко писати про любов, коли бачиш ненависть у дії. А ще важче у такий час жити в любові. Тому вирішив щодня молитися за себе і за всіх людей, щоб ми були гідні прийняти любов і здатні поширювати її далі.

Роздумуючи і пишучи ці рядки, був я водночас і сумний, і радісний. З дня на день усвідомлював, що ми всі, без винятку, перебуваємо далеко від любові, тому такі неспокійні, нещасливі, знищені. Це мені завдавало смутку і далі завдає. Попри це у мені виникала радість, бо щораз більше відчував і відчуваю, що насправді можливо рушити дорогою любові й миру, незважаючи ні на що. Адже це воля Божа для нас, а Він нам пропонує допомогу. Тому я вирішив, що кожного дня шукатиму цієї допомоги і намагатимусь перейти наші межі любові, щоб таким чином визволити любов з людських оков. Богові все можливе у нашому житті.

Зараз ще більше вдячний Марії, Матері любові, за те, що так довго залишалася з нами. А одна з причин цього – навчити нас любити. Отже, тому закликаю всіх людей, в ім’я Матері любові, відкритися без жодного страху її материнській любові, яка нас збереже у мирі, і таким чином одного дня нам буде дарований вічний мир у Бозі любові.

Меджугор’є, травень 1992 року

 

Молитва про любов


О, Боже, Отче, я вірю у Твою вічну, безмежну любов. Ти є сама Любов. Твій Син Ісус Христос є Твоїм Словом любові, а Твій Святий Дух є зв'язком любові між вами. Я вірю, що Ти все створив з любові і з любов'ю усім мудро керуєш. Вірю, що Твоя любов не припинилась навіть тоді, коли людина - Твоє створіння, яке любиш - через гріх повернулась до Тебе плечима і відкинула Твою любов.
Вірю, що Ти з любові послав пророків, які закликали народ до навернення. Вірю, що вкінці послав Свого Сина, аби Він врятував світ Своєю любов'ю і показав Твою батьківську любов до всіх, особливо до грішників. Вірю, що Ти, Отче, любиш кожну людину, адже ми всі є Твоїми дітьми. Ти не знаєш меж, але всіх безконечно любиш. Вірю, що Ти любиш усі створіння, а Твоя любов усьому надає змісту і сили життя. Вірю, що Ти любиш Церкву, адже вона є тілом Твого Сина. Вірю, що Ти любиш мене по-особливому, а моє життя є даром Твоєї любові. Вірю, що Ти мене любив ще перед тим, як я народився, а тому, що Ти мене любив, я зміг народитися. Вірю, що Ти у моєму Хрещенні показав мені Свою особливу любов і прийняв мене до спільноти Церкви. Вірю, що Ти мене любиш навіть тоді, коли згрішу, і з любов'ю прощаєш мені мої гріхи. Вірю у Твою любов і тоді, коли знаю, що недостойний. Вірю, що любиш і тих, які в цю хвилину не можуть любити. Вірю, що Твоя любов є найпереконливіша обіцянка, що і я осягну вічне життя і з Тобою буду жити, перебуваючи у Твоїй безмежній любові. Вірю, що у Своєму Царстві Ти збереш Своєю любов'ю багатьох Твоїх дітей. Вірю, що Ти мене зараз вислухаєш, адже хочу Тебе просити про любов. Вірю, що вислухаєш мене, адже хочу Тебе просити разом з Марією, Матір'ю любові, адже вона була цілковито відкрита на Твою любов. Маріє, Мамо, молися зі мною і молися за мене, як і за всіх своїх дітей, яких ти у стражданні і любові народила під хрестом. Вислухай мене, Боже, який любиш мене і живеш і царюєш на всі віки віків. Амінь.

 

 

Переглядів 3 878
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2
"Дорогі діти, закликаю вас будьте мужніми, щоб не здавалися, бо й  найменше добро, і найменший знак любові перемагають над усе більш явним злом.  Діти Мої, послухайте Мене, щоб добро перемогло, щоб ви пізнали любов Мого Сина. Це є найбільше щастя – руки Мого Сина, які обіймають, Того,  Який любить душу, Того, що дав Себе за вас і завжди дає Себе наново у Євхаристії, Того, що має слова життя вічного. Пізнати Його любов і слідувати Його стопами означає мати багатство духовності. Це багатство, яке дає добрі відчуття й бачить любов та доброту всюди.  Апостоли Моєї любові, діти Мої, ви будьте, як проміння сонця, які теплом любові Мого Сина зігрівають усіх навколо себе. Діти Мої, світу потрібні апостоли любові, світ потребує багато молитви, але молитви, промовленої серцем і душею, а не лише сказаної вустами. Діти Мої, прагніть до святості, але в покорі, у покорі, яка дозволяє Моєму Синові через вас чинити те, що Він бажає. Діти Мої, ваші молитви, ваші слова, думки та діла - усе це вам відчиняє або зачиняє двері до Царства Небесного. Мій Син вам показав дорогу й дав вам надію, а Я вас потішаю й підбадьорюю. Тому що, діти Мої, я пізнала біль, але мала віру й надію. Зараз маю нагороду життя в Царстві Мого Сина. Тому послухайте Мене, майте мужність і не здавайтесь. Дякую вам”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 431
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (25)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)