Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»О. Любо Куртович OFM»Моліться за тих, хто не пізнав Божої любові (о. Любо Куртович, OFM)

Моліться за тих, хто не пізнав Божої любові (о. Любо Куртович, OFM)

  • 04 серпня 2023, 20:31
Присутність Богородиці серед нас – це благодатний і дарований Богом час. Богородиця є Матір'ю, яка виконує Свою материнську роль якнайкраще. Вона стала Матір’ю Церкви й нашою Матір’ю біля підніжжя хреста на Голгофі. У найважчі хвилини мук Ісус довіряє Їй кожного з нас зі словами: «Жінко, ось син Твій!» Від цього моменту Вона не перестає любити, закликати, страждати, чекати, поки до Неї з відкритим серцем не звернеться кожна Її дитина, щоб Вона могла привести ту до Свого Сина. Протягом усієї історії Церкви Вона виступала як Мати й закликала Своїх дітей до навернення.
У цьому посланні закликає нас: «Приносьте ваші молитви та жертви за всіх тих, які далеко й не пізнали Божої любові».
Це не єдине послання, у якому Богородиця запрошує нас молитися за тих, хто не пізнав Божої любові. Ми можемо дати іншим лише те, що самі маємо. Подібним чином можемо молитися за інших лише тоді, коли в нашому серці є Божа любов. Ми не можемо змінити інших своїми силами, порадами та настановами – можемо змінювати інших лише тоді, коли приймаємо їх, любимо, прощаємо, молимося за них і шукаємо Божої волі. Лише таким чином Божа любов може текти через нас до інших. Немає жодної молитви чи жертви, якої би Бог не вислухав. Якщо Бог затримує відповідь на наші молитви – це означає, що Він готує щось набагато краще для нас і наших близьких.
Бог дав нам усе через інших людей. І ми отримали життя від Бога через інших, через наших батьків. Бог дає нам Свою благодать через інших, через Церкву. Бог дає нам прощення через священників. Також і ми потрібні Богові, щоб прийти в цей світ і до людських сердець.
Богородиця просить нас про заступницьку молитву, молитву за інших. Приклади такої молитви є й у Євангелії. Згадаймо того римського сотника, що просить Ісуса за тяжкохворого свого слугу, якого любив. У Євангелії ми також зустрічаємо чотирьох, які несуть паралізованого до Ісуса, відкривши дах будинку. Ці приклади розповідають нам про силу заступницької молитви за інших.
«Будьте свідками любові та миру», – каже нам Мати Божа. Свідок – це той, хто зустрів, пізнав й несе любов та мир у своєму серці, і може дарувати це й іншим.
Нехай Небесна Мати Марія веде нас до джерела любові, до Ісуса – Її Сина й нашого Спасителя.
  Молитва: Діво Маріє, Ти сказала нам: «Дорогі діти, якби ви знали, як Я вас люблю, ви б плакали від радості». Прибігаємо до Тебе, Мати Маріє, приверни нас до Свого материнського серця, щоб ми могли пізнати Божу любов, яку Ти носиш у Своєму серці й бажаєш дарувати її кожному серцю, яке Тобі відкривається. Вимоли для нас істинний досвід Божої любові, щоб ми могли вимолити її та дарувати іншим. Заступайся за нас, Мати Маріє, щоб ми самі дозволили Богові любити нас. Нехай усе, що перешкоджає приходу Божої любові в наші серця, щезне, буде зцілене та звільнене. Ти, о Мати милосердна, заступайся за нас і молися з нами за всіх тих, хто далекий і хто віддалився від Божої любові. Амінь.
Переглядів 641
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 червня 2019 року, через візіонерку Марію
"Дорогі діти! Я дякую Богові за кожного з вас. Особливо, дітоньки, дякую вам, що відповіли на Мій заклик. Я готую вас до нових часів, аби ви були міцними у вірі та витривалі в молитві так, щоб Дух Святий через вас діяв й оновив обличчя землі. Я молюся з вами за мир, який є найдорожчим даром, хоча сатана й бажає війни та ненависті. Ви, дітоньки, будьте Моїми простягненими руками та гордо йдіть із Богом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 736
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (38)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)