Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Свідчення з 33-х денних духовних вправ посвяти 4.09 -7.10.2020 року

Свідчення з 33-х денних духовних вправ посвяти 4.09 -7.10.2020 року

  • 21 жовтня 2020, 13:19
 
Свідчення з 33-х денних духовних вправ посвяти  4.09 -7.10.2020 року


Слава Богу і дякую Марії, в кінці посвяти Ісусу, у 33-ій день Бог дав мені роботу
Мар’яна

Дякую Матінці Божій за її ласки і опіку, за об’єднання нас у молитовну групу. Це було її бажання. Нехай Господь і надалі підтримує і благословляє організаторів збирати нас на  спільні молитви.
Оля

Я дуже вдячна Богу, Богородиці і спільноті «Світло Марії» за 33 дні духовної віднови, молитви, слухання і єдності з Ісусом і Марією, отцем і всіма, хто молився. Відчуваю оновлення, зцілення, душевний мир, наповнення серця Божою любов’ю і сповнений прохань. Кожного разу шукала моментів бути самій на природі, біля річки, дивлячись на воду, гори і небо і тоді молилася молитви на той день і слухала науки отця- глибокі, щирі, сповнені миру і спокою. Я щаслива і радісна. Дякую Богородиці за Її  любов до мене, доброту, опіку і допомогу у житті. Вдячна всім. Вдячна Господу. Нехай все буде на його славу. Марія нас дуже любить.
Григораш Надія

Дякую Ісусу та Марії за ці особливі 33 дні. Я дякую, що Ісус та Марія живуть у моєму серці. Слава Ісусу та Марії.
Віра Клипко

Коли в одній з львівських церков прийшла до Богородиці на посвяту, там вже було багато квітів і при мені ще дівчинка принесла квіточку нашій Матінці небесній. Так тепло від того усвідомлення, що наша молитовна родина росте. Богородиця всіх кличе. Всіх запрошує. Дякуємо Мамі Небесній, що не дає своїм непослушним дітям зійти з правильного шляху.  Після церкви ще раз включила трансляцію посвяти з Меджуґор’є, така благодать і умиротворення запанувало в душі. Дякую Господу і Богородиці! На славу Божу!
Наталя Малець

Я впевнена, що спільна наша молитва не мине даремно, але ласка і благодать від неї будуть ширитися далі і далі, передаватимуться нашим дітям, рідним, знайомим від нас, що отримали від Марії, Цариці миру, таку величезну ласку. Марія полюбила і вибрала нас, а ми маємо навчитися і полюбити усіх, хто не пізнав Божу любов. Дякуємо Тобі, наша небесна Мамо! Люблю усіх вас!
Маруся П.

Кожного дня чекала з нетерпінням повідомлення. Я ще лиш на шляху повного навернення, йду малими кроками, як веде Марія. Це третя віднова обітниць. Після першої нічого особливого не відчула. Під час весняних днів Посвяти паралельно молилася Помпеянську Новенну в намірі за навернення всіх бідних грішників світу, з яких перша є я. Все це об'єдналося разом і допомогло мені піти до глибшої сповіді, глибше пізнати себе і не боятися визнавати свої гріхи перед Отцем і визнати правду про себе.  Моє серце більше відкривається на любов, втікає від прив’язаності до цього світу, матеріального світу. Хочеться все більше перебувати з Ісусом і Марією. 
Зараз присвятила себе і свою сім'ю Богородиці. Віддала під Їх опіку. Хочу йти далі разом з моєю сім'єю, з вами, з Матусею, з Ісусом дорогою навернення, щоб удостоїтися вічної радості у Небі.
Наталія

Було дуже зворушливе і сильне почуття посвяти себе Ісусу через руки Марії. Дякую Пречистій Богородиці і Ісусу за все, за Боже Милосердя.
Марія

Я до глибини душі зворушена від 33 - денних духовних вправ. Дякую нашій Матінці Пресвятій Богородиці, що провадить нас за руку до Свого Сина Ісуса. Дякую за спільну молитву, за ласки, які отримуємо від Ісуса Христа і Непорочної Пресвятої Діви Марії. Єднаймося і надалі в молитві, пості і милосерді. Відповідаймо щиро на заклик Пресвятої Богородиці. 
Марія

Дякую вам і усій великій родині, за спільні молитви без кордонів і перешкод, без вірусів і страху. Богородиця об'єднала нас.
Мирослава Дячун



Це час, який ми присвятили Марії і Ісусові ! Неймовірно чудовий час! Дякуємо  Ісусові і Марії, що допомогли нам відкрити свої серця для розмови з Богом. Завдяки чудовим катехезам ми знайшли спокій і душевну рівновагу для душі і тіла. Дякуємо ІСУСОВІ і МАРІЇ, що вислуховують наші прохання.
Леся

Щиро дякую за чудову можливість молитися  ці 33 дні. Це був час такого глибокого сприйняття і поклоніння Пресвятій Трійці, нашій Небесній Матінці. Щиро дякую!!!!! 
Юліана

Почуваюся неймовірно ЩАСЛИВИМ!!! Дякую та прославляю Ісуса що  через Марію Матінку Свою та нашу допустив та приблизив мене до Себе.  Ісусе, я люблю Тебе!!! 
Олег

Щиро дякую дорогій Матусі Небесній і вам, організатори, за цей чудовий, Богом благословенний час!!! Ці 33 дні разом з Дівою Марією і Ісусом були неймовірні. Дякую за щедрі ласки, які зсилає Господь!!!Тепер я точно знаю: я під опікою Своєї любої Небесної Матусі й Ісусика, Святого Духа  та Небесного Любого Татуся!!! Особливу подяку передаю Меджуґор'є за чудові розважання над якими задумалася. Дякую Тобі, Любий Татусю, за дар життя та за Справжню Пресвяту Родину, в якій я відчуваю себе улюбленою Вашою дитиною!!!
Щедрих Божих благословінь вам!!! 
Юля

Сьогодні найщасливіший день у моєму житті: моє серце посвятила Серцю Ісуса через Непорочне Серденько Марії! Дякую щиро, дорогі друзі з Меджуґор’я, що організували для всіх нас такі неймовірні, чудові і неперевершені духовні науки!
Нехай благословляє і вас Господь, і наша Небесна Матінка заступається за всіх нас і весь світ ! Люблю вас! 
Ірина





Переглядів 3 847
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 лютого 2004., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні, як ніколи раніше, закликаю вас відкрити ваші серця Моїм посланням. Дітоньки, будьте тими, які притягують душі до Бога, а не тими, які їх віддаляють. Я з вами й усіх вас люблю особливою любов’ю. Це – час покаяння та навернення. З глибини Мого Серця вас закликаю: будьте Моїми всім серцем – і тоді побачите, що ваш Бог великий, бо дасть вам достаток благословення й миру. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 411
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (24)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)