Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Подружня пара з Швейцарії : «Ми пережили своє навернення в Меджуґор'є»

Подружня пара з Швейцарії : «Ми пережили своє навернення в Меджуґор'є»

  • 03 травня 2017, 18:29

 

Подружня пара з Швейцарії : «Ми пережили своє навернення в Меджуґор'є»Подружня пара Крістіна та Звонімір Барачі приїхали в Меджуґор'є  із Швейцарії (м.Цюріх, Хорватська Католицька Місія). У них є 5-ро дітей, віком від 6-ти місяців до 10-ти років. Крістіна приїхала жити в Меджуґор'є тоді, коли розпочалась громадянська війна. Під час свого інтерв'ю на радіо «Mir» Меджуґор'є молода пара розповіла історію свого навернення, яка пов’язана із Меджуґор'єм – про те, як розпочалася їхня мандрівка з Богом саме в той час, коли у них народилася маленька дитинка і також те, як вони переїхали з нею жити сюди.

«Ми були виховані, як християни. Іноді  відвідували Святу Месу. Про Меджуґор'є знали зовсім не багато. Коли одружилися, відбулася наша перша мандрівка сюди, як подружньої пари і ось з тих пір ми приїжджаємо в Меджуґор'є щороку. Саме тут навчилися молитися разом. Наші серця стали наповнені миром та єдністю в Любові. Також ми відкрили для себе, що насправді означає перебувати в гармонії один з одним. Наша віра стала міцнішою – ми наблизились до Бога. Коли я тут, просто оновлююсь духовно – отримую більше сил, відчуваю любов та мир в своїй душі. Набагато легше тоді й у стосунках, коли повертаємось із Меджуґор'є до дому, бо завжди отримуємо так багато духовних дарів, наприклад: Любов, Радість, Мир у серці, Єдність в подружжі та у повсякденному житті, яке ми проживаємо разом зі своїми дітками. Це є просто повнота життя. І це прекрасно!», – сказала Крістіна, а її муж Звонімір додав: «Зараз ми не можемо собі навіть уявити того, щоб котрогось дня не йти на Святу Месу. Якщо ти не відвідав Месу сьогодні, це означає, що ти пропустив щось надзвичайно цінне в своїй душі та у серці. Кожного разу ми повертаємось до дому з Меджуґор'є з просто наповненими серцями. Меджуґор'є скріпляє мою душу, робить мене більш міцним і додає сил».

 

 

Переглядів 3 747
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 листопада 2010., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Дивлюся на вас і бачу у ваших серцях смерть без надії, неспокій та голод. Немає ні молитви, ні довіри до Бога, тому Всевишній дозволяє Мені принести вам надію та радість. Відкрийтеся. Відкрийте ваші серця Божому милосердю –і Він дасть вам усе, чого потребуєте й наповнить ваші серця миром, бо Він– мир і ваша надія. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 680
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (36)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)