Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Свідчення віри: одружена пара Джіанлука Анселмі та Анна Бенедетті

Свідчення віри: одружена пара Джіанлука Анселмі та Анна Бенедетті

  • 13 серпня 2015, 10:28

 

Свідчення віри: одружена пара Джіанлука Анселмі та Анна БенедеттіХочеться виділити ділення, яке було у понеділок, 3 серпня. Це свідчення одруженої пари Джіанлуки Анселмі та Анни Бенедетті із Верони.

Обидвоє є професійними музикантами. За свідченням Анни, лише через 10 років після одруження їй вдалося завагітніти і вона дізналася, що стане мамою, що вони чекають дівчинку. Вирішили дати їй ім’я Люсі. Та все було не так просто, як здається на перший погляд. Лікарі сказали, що у Люсі аномалія мозку та що ймовірно за все у неї – синдром Денді -Уокера. Нам доводилося чути від лікарів, що є закон який дозволяє нам абортувати таку дитину та я ніяк не могла зрозуміти, що це за закон такий, який дає мені на це право ... зрештою я і сама хотіла зробити це... забрати її життя , убити ... убити свою дівчинку Люсі….

Я не переставала повторювати ці слова...нам необхідно було зробити ще декілька тестів і таким чином порівняти різні діагнози. Ми продовжували думати про Люсі, яка знаходилась всередині мене , яка непорушно лежала, не ходила й не говорила...Ми продовжували роздумувати над тим, як буде виглядати наше життя , про те, що воно буде зруйноване...Та моє тіло відкидало ідею аборту. Однієї ночі, сталося щось надзвичайне. Я не могла спати, не могла знайти відповідь і раптом в один момент я почала молитися. Я відчувала тоді якусь спустошеність , тишу і спротив. Раптом стався знак – я змогла побачити світло. Це було світло, яке хотіло прийти у цей світ. І раптом я відчула тепло, що огорнуло мене – це було схоже на міцні обійми і я відчула це на собі. Тоді я почула Люсі, яка наче кричала до мене: "Так, ми зробимо це разом!" Я повірила у те, що досвідчила у той час і одразу пробудила Джіанлуку і розповіла йому про все – я сказала йому про те, що наше життя скоро кардинально зміниться і ми почали уявляти той світ, який пропонувала нам Люсі. Вона вела нас крок за кроком. Люсі може відчувати мій спокій і вона є тут для нас. Люсі – ти чудове створіння, яке просто сяє ! Ти будеш нашим світлом, яке розжене усі хмари. Ти приноситимеш у цей світ надію свідченням нашого життя і також через нашу музику. Це і була наша місія, наше покликання. Через деякий час ми вирішили поділитися своєю історією із іншими та створили власний вебсайт. Тепер кожен може побачити цю сторінку світла і надії. Жодного разу ми не просили зцілення для Люсі. На це була Божа Воля і ми вірили, що вона прийде у цей світ тому, що в неї є особлива місія у цьому житті – приносити світло для інших. Через кілька днів, у нас з’явився остаточний діагноз. Як виявилося у Люсі був також і Синдром Дауна. Ці обидва синдроми були єдині в своєму роді, але ми більше не боялися. Люсі народилася у 2009 р. Б., мала багато операцій, але вона пержила це все..

Сьогодні вона є щасливою дівчинкою. Вона – наше чудо. Їй необхідно було прийти у цей світ заради чогось чи когось. Вона може ходити, говорити, стрибати, танцювати... Ми усі задіяні і уже впродовж 5-ти років, ми подорожуємо і даємо відео концерти у яких відображено все її життя. Виконання називається "Світ Люсії". Подорожуємо і буваємо в різних місцях. У нас є одне бажання – подарувати надію - подарувати надію кожному" – сказала Анна.

 

Переглядів 3 786
Додати коментар

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2020
Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2020 року12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року, Вона передала через Якова наступне послання:

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 307 369
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Липень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Липень 2024 (36)
Червень 2024 (58)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (38)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)