Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Перший табір для хлопців проведений в Меджугор'є

Перший табір для хлопців проведений в Меджугор'є

  • 29 квітня 2015, 20:07
Перший табір для хлопців проведений в Меджугор'єМолитовна спільнота Totus Tuus організувала в Меджугор'є перший табір для хлопців, який був проведений із 24 по 26 квітня, 2015 р. Б. Спільнота приймає активну участь в францисканській церкві Св. Павла і Петра, що знаходиться у місті Мустар.
Дамір Муса - представник спільноти Totus Tuus, повідомив, що трохи раніше їх співтовариство провело два табори для дівчат, які пройшли досить успішно. "Ми отримали багато позитивних відгуків і запитів щодо табору для хлопців і тому перший табір вирішили організувати саме тут - у Боснії та Герцеговині. Ми вирішили провести його в Меджугор'є. Наше співтовариство є активним в Німеччині, Хорватії, а також тут, в Мустарі .
Ми часто організовуємо табори для дітей віком від 9-ти до 14-ти років . Основною їх метою - це прищепити їм любов до тих цінностей, які є найбільш важливими: мораль , духовні потреби людини, дружба, мир, щирість, доброта та милосердя , взаємне прийняття, проведення часу разом, а також молитва.", - сказав Дамір Муса.
Історія спільноти Totus Tuus пов'язана із Меджугор'є. Молода пара з Німеччини відправилася якось в Хорватію на відпочинок і під час свого візиту туди, вирішила поїхати в Меджугор'є. Там вони глибоко навернулися до Бога. А після повернення до дому, почали молитися разом цілою сім'єю та жити посланнями Богородиці. До них приєдналося число інших віруючих і згодом вони сформували невелику молитовну групу. У 1994 році, вони організували паломництво в Меджугор'є для молодих людей. І саме це, в майбутньому, стало поштовхом до формування багатьох інших кіл, де відбувалася молитва. Згодом формування молитовних груп набрало поширення у багатьох інших містах. Таким чином створилася спільнота "Totus Tuus" та її назва означає " Цілком Твій ". (Фото)
Переглядів 3 660
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці Миру, через візіонерку Міріану Драгічевич-Солдо, 2
"Дорогі діти! По волі мого Сина і з моєї материнської любові приходжу до вас, своїх дітей, а особливо до тих, котрі ще не пізнали любові мого Сина. Приходжу до вас, які думаєте про мене, які мене закликаєте. Вам даю мою материнську любов і приношу благословення свого Сина. Чи маєте чисті й відкриті серця? Чи бачите дари, знаки моєї присутності та любові? Діти мої, у своєму земному житті наслідуйте мій приклад. Моє життя було болем, мовчанням і безмірною вірою та довірою Небесному Отцеві. Ніщо не випадкове – ні біль, ні радість, ні страждання, ні любов. Усе це милості, які вам уділяє мій Син і які ведуть вас до вічного життя. Мій Син чекає від вас любові й молитви в Ньому. Молитися й любити в Ньому – як мати навчаю вас – це означає молитися в тиші своєї душі, а не лише проказувати вустами. Це є й найменший гарний жест, учинений в ім’я мого Сина, це терпеливість, милосердя, прийняття болю і жертва, вчинена заради іншого. Діти мої, мій Син дивиться на вас. Моліться, щоб і ви бачили Його обличчя і щоб вам могло бути об’явлено. Діти мої, я вам відкриваю єдину й правдиву істину. Моліться, аби ви зрозуміли її та могли ширити любов і надію, аби могли бути апостолами моєї любові. В особливий спосіб моє материнське серце любить пастирів. Моліться за їх благословенні руки. Дякую вам."

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)