Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Отець Антонелло Кадіду : "Ми помічаємо, що після Меджугор'є , люди починають змінюватися – їх прагнення до молитви та Євхаристії відроджується"

Отець Антонелло Кадіду : "Ми помічаємо, що після Меджугор'є , люди починають змінюватися – їх прагнення до молитви та Євхаристії відроджується"

  • 16 лютого 2015, 22:14
Отець Антонелло Кадіду : "Ми помічаємо, що після Меджугор'є , люди починають змінюватися – їх прагнення до молитви та  Євхаристії відроджується"Меджугор'є відвідав італійський священик – отець Антонелло Кадіду . Він є священнослужителем вже упродовж  33 років і за останні 20 , був дуже активним в Бразилії – у Сан-Пауло . Разом із одним іншим священником – отцем-францисканцем Енріко , вони заснували спільноту "Пакт Милосердя" ("Alleanza di Misericordia") , яка піклується про бідних і покинутих сімей, що живуть на вулиці.
У Меджугор'є , приїжджає , як  духовний провідник для паломників. " В  Італії, починаючи із 1981 року, я завжди чув про Меджугор'є. Проте,  був не надто зацікавлений у тому , що там відбувається, так , як брав активну участь в різних заходах. Я приїхав сюди вперше з  однією  групою паломників, що  запросила мене поїхати з ними в якості духовного керівника паломництва у Меджугор'є. Після цього я повернувся до Бразилії, а в квітні,  2000 року,  з  о. Енріко був знову запрошений сюди.
Пам'ятаю випадок, коли  один журналіст, який приїхав в  це місце заради цікавості, був  тут лише декількох днів і відразу ж Меджугор'є змінило його життя. Я не можу сказати, що сталося у його серці, але він став  абсолютно новою людиною. Ми бачимо, що люди змінюються після приїзду сюди, що в них народжується у серці прагнення до молитви та Євхаристії.
Я думаю, що Меджугор'є несе за це відповідальність, оскільки , як і в інших місцях, де з'явилася Богоматір, є такою очевидною простота у повсякденному житті".  Отець Антонелло сказав, що послання , які дає нам Цариця Миру  є простими повідомленнями , що зачіпають наші серця та які допомагають нам йти  і рости на нашому духовному шляху : "Я відчуваю, що Богоматір допомагає усім нам, що вона допомагає всій нашій  спільноті та  всім  іншим людям  з цілого світу – жити Словом Божим , Євхаристією, Святим Писанням . Ці прості провідні принципи, які Божа  Матір дає нам , являються   глибоким   духовним  напрямом для кожної людини. Це те, що я бачу, стається з людьми, яких ми зустрічаємо на вулицях, коли пропонуємо їм п'ять "каменів” захисту , які Богородиця дає нам.  І вони сповнені радості. Це  Євхаристія, Розарій, Біблія, Піст  та  Сповідь – основні повідомлення.”,  – сказав італійський священик отець Антонелло Кадіду.
Переглядів 3 391
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 листопада 2018 року, через візіонерку Марію

"Дорогі діти! Це є час благодаті й молитви, час чекання й дарування. Бог вам дається, щоб ми Його любили понад усе. Тому, дітоньки, відкрийте ваші серця та сім’ї, щоб це чекання стало молитвою та любов'ю, а особливо даруванням. Я з вами, дітоньки, і підбадьорюю вас, щоб не відступали від добра, бо плоди видно й чутно далеко. Тому неприятель злий і використовує все, щоб вас відвести від молитви. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик."

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 337
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (22)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)