Ви Моя надія (Тереза Ґажійова)

  • 03 лютого 2023, 22:43
Марія закликає нас: «Моліться зі Мною за мир». Молитва з Марією – це світло вифлеємської зірки. Воно веде нас до Царя миру, до Царства, яке не від цього світу. Молитва Марії не шумна, вона тиха й переможна. Це страждання, принесені в жертву з любов’ю. Під час однієї молитви екзорцизму сатана сказав: «Я ненавиджу тишу». Його (Ісуса) мовчання перед Пилатом було нестерпним, а її (Марії) мовчання під хрестом мало не вбило мене».
Марія говорить нам: «Сатана хоче війни й ненависті в серцях і народах». Зло нестерпно галасливе та агресивне, як на хресній дорозі Ісуса. В атмосфері шуму й ненависті перемагає любов Ісуса, пережита в єдності з Марією. 
Як про це нам говорить в посланні: «Я Свій біль ховала любов’ю, але ви, діти Мої, маєте багато питань. Не розумієте болю. Не розумієте, що через Божу любов маєте прийняти біль і зносити його. Його досвідчить кожна людська істота меншою чи більшою мірою. Але з миром у душі й у стані ласки існує надія. Це – Мій Син, Бог, народжений від Бога. Його слова є зерном вічного життя. Посіяне в добрих душах, приносить багато плодів. Мій Син зносив біль, тому що взяв на Себе ваші гріхи. Тому ви, діти Мої, апостоли Моєї любові, ви, які терпите, знайте, що ваші болі стануть світлом і славою. Діти Мої, допоки зносите біль, допоки терпите, небо входить у вас – і ви всім навколо себе даєте трохи неба та багато надії».
Небесна Мати сьогодні нам говорить, що «майбутнє на роздоріжжі, бо сучасна людина не хоче Бога». Це дає нам надію, що навіть від цього лиха можна врятувати світ за однієї умови: ми повинні поставити Бога на перше місце. 
Марія розраховує на нас, негайно закликає: «Ви Моя надія».
Ця надія народжується в молитві Розарію з Нею, у пості та покаянні. Жертва, піст і покаяння за мир означає мати й віддавати ще більше любові. Мати надії вчить нас, що молитвою та любов’ю ми можемо подолати навіть те, що здається по-людськи неможливим. Ісус, Діва Марія та безліч святих свідчать про те, що страждання, пожертвувані з любов’ю, приносять мир. 
«Моліться зі Мною, щоб здійснилось те, що Я почала у Фатімі й тут». Меджуґор’є – продовження Фатіми, читаємо у посланні від 25 серпня 1991 року, яке Богородиця дала нам у перші місяці війни на Балканах. Вона сказала: «І сьогодні закликаю вас до молитви. Зараз, як ніколи раніше, коли почав здійснюватися Мій план, сатана сильний і хоче змести Мої плани миру та радості, щоб ви думали, нібито Мій Син не є сильним у Своїх рішеннях. Тому всіх вас закликаю, дорогі діти, молитися й постити ще сильніше. Закликаю вас до відречення впродовж дев’яти днів, щоб із вашою допомогою здійснилося все те, що Я хочу здійснити через таємниці, які розпочала у Фатімі. Закликаю вас, дорогі діти, щоб ви зараз збагнули важливість Мого приходу й серйозність ситуації. Хочу спасти всі душі та пожертвувати їх Богові. Тому молімося, щоб здійснилося цілком усе, що Я розпочала. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик».
Із вдячністю за світло Марії у темряві відповідаймо серйозно на Її негайний заклик. Не забуваймо Її обіцянки, що зрештою Її Непорочне Серце затріумфує.
 
Молитва: Маріє, дякуємо Тобі за довіру, коли кажеш нам: «Моліться зі Мною, ви Моя надія». Молитва з Тобою змінює світ, повертає нас до Бога, нашого єдиного миру. Ми молимося з Тобою, жертвуємо дні посту й покаяння за мир, за повернення людства до Бога. Ісусе, Царю миру, торкнися сердець, які охоплені ненавистю і які планують війни. Зроби нас творцями миру. Силою молитви й посту просимо щоб здійснилося  все, що Ти розпочав через Марію у Фатімі та Меджуґор’ї. Амінь.
Переглядів 1 012
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, 25 лютого 2019 року, через візіонерку Марію
"Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю до нового життя. Не важливо, скільки років маєте, відкрийте ваше серце Ісусові, Який вас перемінить у цей благодатний час, і ви так, як природа, народитеся для нового життя в Божій любові та відкриєте ваше серце небу й небесним речам. Я ще з вами, бо Мені це Бог дозволив із любові до вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 658
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (36)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)