Дітоньки, Я з вами (Тереза Ґажійова)

  • 02 липня 2022, 13:12
Марія дякує нам за кожну жертву й молитву в Її намірах. Це спонукає нас бути ще ревнішими в молитві та жертовності, тому що, чинячи так, ми приносимо Їй радість.
Якщо віддамо себе  у розпорядження Марії, Вона приносить Богові наші молитви та жертви за те, що Вона вважає найважливішим на цей момент. Ми не знаємо так, як знає Вона, хто з нас швидше і якої ласки потребує. Богу до вподоби здійснювати спасіння людства через Марію. І Вона вибирає нас згідно з Його волею. Її наміри — це наші наміри, Вона робить усе, щоб нам було добре на землі.
Молитися за Її наміри означає наслідувати Її. Вона говорить нам: «“Дорогі діти! З великою любов’ю та терпеливістю намагаюся ваші серця вчинити подібними до Мого. Намагаюсь Своїм прикладом вас навчити смиренню, мудрості й любові, бо потребую вас, не можу без вас, діти Мої. З Божої волі вас вибираю, Його силою вас зміцнюю. Тому, діти Мої, не бійтеся відкрити Мені ваші серця».
Сьогодні Марія знову закликає нас відкритися Святому Духові, щоб діяв у нас і через нас. Вона обіцяє нам, що є з нами й у ці дні, коли сатана бореться за війну та ненависть, коли розділення сильне й зло діє, як ніколи дотепер.
Св. Людовік Марія Гріньйон де Монтфорт у своєму «Трактаті про досконале Набоженство до Пресвятої Діви» пояснює нам це:
«Бог Дух Святий прагне в Ній і через Неї формувати вибраних, а тому каже до Неї: “Кохана моя Улюбленице, між вибраними Моїми пусти коріння всіх Твоїх чеснот, щоб збільшувались вони з чесноти до чесноти, з ласки до ласки. Таку велику пристрасть знайшов у Тобі, коли жила на землі, вправляючись в найблагородніших чеснотах, що прагну Тебе знову й знову віднаходити на землі, хоча Ти й надалі перебуваєш у Небі. Відкривайся так у Моїх вибраних, щоб у них із замилуванням помічав коріння Твоєї незламної віри, благородної молитви, полум’яної любові, рішучої надії й усіх чеснот”. Марія з Духом Святим породила найбільше, що було коли-небудь і що коли-небудь буде — Боголюдину, і створить ще більші діла, які будуть в останні часи. Формація і виховання великих святих, які об’являться в кінці часів, звірені Їй, бо тільки ця виняткова й чудова Діва може в поєднанні зі Святим Духом здійснювати речі чудові та виняткові».
«Я покладу ворожнечу між тобою і жінкою, і між твоїм потомством та її потомством. Воно розчавить тобі голову, а ти будеш намагатися ввіп’ястися йому в п’яту» (Бут. 3:15). Бог установив не тільки одну ворожнечу, але й ворожнечі: не тільки між Марією і демоном, але і між поколінням Пресвятої Богородиці і демонським поколінням. Однак смиренна Марія завжди буде перемагати над гордим, і Її перемога буде настільки велика, що розчавить йому голову, осердя його гордості.
Марії обіцяна перемога, стільки разів це чуємо в Її посланнях у Меджуґор’ї. «Моє Непорочне Серце переможе». «Апостоли моєї любові, огортаю вас Своїм покровом, бо як Мати хочу захистити вас. Прошу вас: моліться за весь світ. Моє Серце страждає, гріхи множаться, є їх занадто багато, але з допомогою вас, котрі є смиренні, скромні й сповнені любові, скриті й святі, Моє Серце переможе».
Марія потребує нас такими, якими ми є, незалежно від того, скільки нам років. Вона закликає нас зараз і там, де ми є. Віддаймося Їй, жертвуймо день у день своє життя за Її наміри.
Молитва
Дорога Діво Маріє, дякуємо за те, що дякуєш і довіряєш нам. За те, що покликала нас у Свої плани порятунку людства. Допоможи нам  з Тобою бути ще ревнішими в молитві до Святого Духа. Зміцни нас у жертовності у Твоїх наміреннях. Ховаємо у Твоєму серці всіх наших братів і сестер по всьому світу, які безпосередньо переживають війну й ненависть віч-на-віч. Ми віримо разом із Тобою, як Ти нас навчаєш, що через молитву та любов ми можемо досягти навіть того, що здається нам по-людськи неможливим. З Тобою просимо за Твої наміри. Амінь.
Переглядів 1 777
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2
"Дорогі діти, великі діла вчинив у Мені Небесний Отець, як і чинить їх у всіх тих, що Його ніжно люблять та вірно й віддано служать. Діти Мої, Небесний Отець вас любить, і через Його любов Я тут із вами. Він говорить до вас. Чому не хочете бачити знаків? Поруч із Ним усе є легшим. І біль, який проживаєте з Ним, є легшим, бо існує віра. Віра допомагає в болю, а біль без віри веде до відчаю. Біль, котрий проживаєте й приносите Богові, – підносить. Хіба Мій Син не через Свою болісну жертву відкупив світ? Я як Його Мати була з Ним у болю й стражданні так само, як Я і з усіма вами. Діти Мої, Я з вами в житті, у болю, у стражданні, у радості та любові. Тому майте надію. Надія дає зрозуміти, що тут є життя.  Діти Мої, Я вам говорю, Мій голос говорить вашій душі, Моє серце говорить вашому серцю. Апостоли Моєї любові, о, наскільки сильно вас любить Моє материнське серце. Скількох багатьох речей хочу вас навчити. Наскільки Моє материнське серце бажає, щоб ви були в цілості, а такими зможете бути лише тоді, коли у вас будуть з’єднані душа, тіло й любов. Прошу вас як Своїх дітей: багато моліться за Церкву та за її слуг – ваших пастирів, щоб Церква була така, яку Мій Син бажає - чиста, як джерельна вода, і повна любові. Дякую вам".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 548
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (32)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)