Будьте творцями миру (Тереза Ґажійова)

  • 03 червня 2022, 21:12
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 травня 2022 року 
“Дорогі діти! Дивлюся на вас і дякую Богові за кожного з вас, бо Він дозволив Мені бути ще з вами, заохочувати вас до святості. Дітоньки, мир порушений, і сатана хоче немиру. Тому нехай ваша молитва буде ще сильніша, щоб затих кожен нечистий дух розділення і війни. Будьте творцями миру й носіями радості Воскреслого у вас і навколо вас, щоб добро перемогло в кожній людині. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

«41 рік ми перебуваємо під люблячим поглядом Небесної Матері. «Коли я вперше став на коліна перед Дівою Марією й подивився Їй в очі, побачив Її величезну любов до нас. Я відчував себе любленим, прийнятим і захищеним. Це дуже важко описати, це можна лише відчути й пережити серцем», – свідчить візіонер Яків Чоло. Таким поглядом Діва Марія дивиться на кожного з нас.

Кожне об’явлення Богородиці на землі залишає сліди небес. Так є у всіх місцях світу, де Вона з’являлася. Отець Славко Барбарич говорив: «Усі благодаті, які ми отримуємо в Меджуґор’ї лише тому, що з’являється Богородиця».

Вона дякує Богові за те, що дозволив Їй прийти. Вона покладає надію на нас, як матір на дітей, які допоможуть Їй: «Дітоньки, мир порушений, і сатана хоче немиру. Тому нехай ваша молитва буде ще сильніша, щоб затих кожен нечистий дух розділення і війни».

У молитві Вона навчає нас будувати міцну дружбу з Ісусом. Вона говорить: «Коли встановиться міцна дружба з Богом, жодна буря не зможе її знищити». Дружба зростає, пізнаючи Ісуса в молитві та читанні Святого Письма. Коли ми довіряємо Ісусові, нечисті духи затихають. Так є й сьогодні.

Один солдат, який воює в Україні, свідчив: «Раптом на нас напав ворог. Почалася стрілянина. Нас було лише кілька й нам не було чим захищатися. Було страшно, схоже на наш кінець. Ми почали голосно молитися. Відразу після кількох «Радуйся, Маріє» стрілянина й вибухи дивом ущухли. Я ніколи не забуду силу тиші, серед якої я зрозумів, що Бог сильніший за будь-яку зброю». Сьогодні, коли зло таке сильне й шумне, Діва Марія заохочує нас, що молитва була сильнішою. Зло шумить, а любов є тихою. Якщо любов є тихою, це не означає, що її немає. Вона чекає нашої співпраці. Коли ми молимося, любов перемагає. Молитися – це любити: «Немає любові без молитви, тому що любов є молитва. Запам’ятайте, бо кажу вам – любов переможе», – звертається до нас наша Небесна Мати.

Те, що говорить Марія, допомагає нам жити. З Її допомогою ми знайдемо в тиші та молитві мир Господній, який бореться за нас. Марія з Євангелія – наш приклад. Вона завжди була з Ісусом, завжди в надії. Вона мало говорила, але повсякчас була там, де було потрібно і так, як було потрібно. Вона наше вічне натхнення. Вона й сьогодні надихає нас на шляху святості: «Будьте творцями миру й носіями радості Воскреслого у вас і навколо вас, щоб добро перемогло в кожній людині».

Нехай ці слова стануть для нас рішенням працювати над собою щомиті, подібно до того, як ми бачимо це в житті святого Франциска Ассизького.
Він залишив нам молитву, яка супроводжує нас століттями: Господи, учини мене знаряддям Твого миру, щоб я міг сіяти Любов там, де панує ненависть, Прощення – там, де панує кривда, Віру – там, де панує сумнів, Надію – там, де панує відчай, Радість – там, де панує смуток, Світло – там, де панує темрява. Дай мені, Господи, Утішати – а не чекати втіхи, Розуміти – а не чекати розуміння, Любити – а не чекати любові. Бо даючи – отримуємо, прощаючи – отримуємо прощення; а помираючи – воскресаємо до вічного життя. Амінь.
Переглядів 1 575
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 серпня 1996., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Слухайте, бо хочу говорити до вас і закликати вас мати більше віри та довір’я до Бога, Котрий вас безмежно любить. Дітоньки, ви не знаєте жити в благодаті Божій, тому знову всіх вас закликаю носити Слово Боже у своєму серці й у думках. Дітоньки, поставте Святе Письмо на видному місці у своїй сім’ї, читайте його й живіть. Наставляйте своїх дітей, бо якщо ви не є для них прикладом, то вони зайдуть у безбожність. Роздумуйте й моліться– і тоді Бог народиться у вашому серці, і ваше серце буде радісним. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)