Хто молиться – не боїться (Тереза Ґажійова)

  • 05 листопада 2021, 11:44
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 жовтня 2021 року 
“Дорогі діти! Поверніться до молитви, бо хто молиться – не боїться майбутнього. Хто молиться – відкритий на життя й поважає життя інших. Хто молиться, дітоньки, – відчуває свободу дітей Божих і радісним серцем служить на добро брату-людині. Тому що Бог є любов і свобода. Тому, дітоньки, коли хочуть накласти на вас пута та використати вас – це не від Бога, бо Бог є любов і дає Свій мир кожному сотворінню. Тому Мене послав, щоб вам допомогла, аби зростали у святості. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.


У цей час нам дуже потрібно почути втіху з неба: «Хто молиться – не боїться майбутнього», – і те, що Бог все ще посилає Марію на землю, щоб допомогти нам зростати у святості.

Сьогодні вона знову закликає нас: «Поверніться до молитви» – і пояснює, що відбувається, коли ми молимося. Хто молиться – не боїться майбутнього; відкритий на життя й поважає життя інших; відчуває свободу дітей Божих; із радістю служить іншим.
Найчастішим посланням Марії є запрошення до молитви: «Моліться серцем; моліться, доки молитва не стане для вас радістю; нехай молитва буде вашою поживою; нехай буде життям; молитва творить чудеса у вас і через вас; нехай буде, як повітря, яким ви дихаєте; нехай буде міцною, як живий камінь; нехай стане крилами для зустрічі з Богом; молитва – це любов; молитва рятує світ; молитва – це таємний ключ зустрічі з Богом; молитва вказує вам дорогу; нехай молитва буде бальзамом для вашої душі, бо плід молитви – це радість, дарування, свідчення про Бога іншим через ваше життя; молитва – це милосердна любов і безмежна жертва за інших».
Бога пізнаємо в молитві як любов і свободу. Він нас ні до чого не змушує, Він пропонує нам Свою дружбу. Коли з Ним зав’язується справжня дружба, її жодна буря не може знищити, – говорить нам Марія.
Візіонери описують нам Діву Марію, що Вона приходить з неба, повна любові, схиляючись перед нашою свободою. Вона закликає нас бути схожими на Неї. Згадаймо, як Вона закликала нас у червні цього року: «Моліться зі Мною за мир і свободу, бо сатана сильний і хоче відвести своїми підступами якомога більше сердець від Мого материнського серця. Тому виберіть Бога – і вам буде добре на землі, яку Він вам дав». «Бог є любов і свобода», – повторює нам сьогодні Богородиця. Лише через відданість і послух Богові людська душа на свободі й розширюється.
Від початку Своїх об’явлень Діва Марія запрошує нас у школу молитви й учить молитися серцем. До Її школи потрібно ходити щодня. Візіонер Іван часто повторює свій досвід: «У Маріїній школі молитви не існують вихідні, щодня ми повинні молитися особисто та разом у сім’ях, у молитовних групах». Отець Славко Барбарич сказав: «Якщо ми хочемо вивчити іноземну мову, наприклад, англійську, ми повинні самі вивчати граматику та лексику, але якщо ми не спілкуємося англійською з іншими, ми не вдосконалюємося англійською. Так і в молитві, якщо ми хочемо молитися серцем, то потрібно молитися особисто та разом з іншими». Він також узагальнив із послань Богородиці правила для членів молитовних груп: «Відректися всього й повністю віддатися Богові та вірити, що все, що відбувається, змінюється на краще; брати участь у зустрічах молитовних груп, причому першою молитовною групою повинна стати наша сім’я; відмовитися від усіх страхів і тривог, тому що у відданні Богові немає місця для страху; любити ворогів і збуватися з серця всієї ненависті, гіркоти, осуду; постити двічі на тиждень; вибрати щоденну тригодинну молитву, включаючи ранкову та вечірню молитву, і бути присутнім на Святій Месі, Причасті та Адорації, а також поширювати дух молитви на щоденну працю; молитися за єпископів і всіх, хто очолює Церкву».
Сьогоднішнє запрошення полягає в тому, щоб ми були ревними й наполегливими в молитві та вкотре усвідомили, що Марія дана нам, щоб допомогти нам. Присутність матері приносить безпеку, страх зникає.

Молитва: Небесний Отче, дякуємо Тобі за втіху, яку Ти даєш нам через об’явлення Діви Марії в Меджуґор’ї. Мамо, допоможи нам не забути, що Ти з нами й завжди готова прийти на допомогу, коли ми Тебе кличемо. Просимо Тебе, будь із нами в кожній нашій молитві. Ти сказала, що ми нічого не можемо зробити самі й разом із Тобою зможемо зупинити зло та змінити цей світ. Упевнені у Твоїй обіцянці, ми просимо, щоб ті, за кого Ти говориш, що хочуть накласти на нас пута та використати, відчули Божу любов, мир і свободу. Будь із нами, особливо в ті хвилини, коли нас охоплює страх перед майбутнім, допоможи нам завжди разом із Тобою повернутися до молитви. Амінь.
Переглядів 2 281
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 травня 1999.,Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас: наверніться й міцніше вірте в Бога. Шукаєте, дітоньки, мир і молитеся різними способами, але ви ще не дали свого серця Богові, щоб Він його наповнив Своєю любов’ю. Саме тому Я з вами, аби вас навчити й наблизити до Божої любові. Якщо любите Бога понад усе, буде вам легко молитися й відкрити Йому серце. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)