Меджугор'є - місце молитви, миру»Роздуми над посланнями»Тереза Гажійова»Є час бути відблиском любові Богородиці (Тереза Ґажійова)

Є час бути відблиском любові Богородиці (Тереза Ґажійова)

  • 03 вересня 2021, 14:21
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 серпня 2021 року 
“Дорогі діти! З радістю закликаю, дітоньки, усіх вас, котрі відповіли на Мій заклик: будьте радістю та миром. Свідчіть своїми життями про небо, яке вам приношу. Дітоньки, є час, щоб ви були відблиском Моєї любові для всіх тих, що не люблять і чиї серця захопила ненависть. Не забудьте: Я з вами й заступаюся за всіх вас перед Моїм Сином Ісусом, щоб дав вам Свій мир. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Першим питанням, яке візіонерка Люсія поставила Божій Матері у Фатімі, було таке: «Хто Ви, Пані? І звідки прийшли?» Вона відповіла: «Я прийшла з Небес». Те ж саме відбувається й у Меджуґор’ї, де Діва Марія каже: «Те, що Я почала у Фатімі, завершу в Меджуґор’ї… Укінці Моє Непорочне Серце переможе». Ось уже 40 років ми йдемо з місяця в місяць разом із Царицею миру до тієї мети, до якої Вона нас веде, а це – Небо.
Прийшов час бути схожими на Марію. Вона розраховує на нас. У попередніх посланнях повторює нам Своє бажання: «Дітоньки, будьте щедрими й любов’ю Моєї любові; будьте Моїми». Сьогодні ж Вона закликає нас: «Будьте відблиском Моєї любові». Можна сказати, що Вона готувала й вела нас до цього завдання протягом 40-ка років.
Вона говорить нам про Свою любов: «Моя любов шукає вашої повної та безумовної любові, яка не залишить вас такими ж, але буде міняти вас та вчити довіри до Мого Сина»; «Моя любов безмежна…»; «Ідіть дорогами, якими вас Моя любов веде, учить смирення, мудрості й знаходить шлях до Небесного Отця»; «Моя любов огорне вас, мов плащ, і вчинить із вас апостолів Мого світла – Божого світла. Любов’ю, яка походить зі смирення, будете приносити світло туди, де панує темрява – сліпота. Будете приносити Мого Сина, Котрий є Світлом світу»; «Моя любов є сильнішою від зла, дітоньки».
«Як тобі здається, яке послання найкрасивіше?» – запитав одного разу отець Славко візіонерку Марію Павлович. Вона, без вагання, відповіла: «Коли Богородиця говорить: «Я вас люблю!»
Діва Марія ніколи не засуджує, не критикує, не ставить між нами різниці, ні до чого нас не примушує. Вона з любов’ю закликає нас і залишає нам свободу. Однак, як Мама, просить нас послухати Її.
«А яке з послань найважче?» – «Коли Діва Марія каже: «Несіть Мою любов іншим!»
Вона не чекає від нас неможливого.
Щодня, посвячуючи себе Її Серцю, вдивляючись в Її спосіб життя, живучи за Її посланнями крок за кроком, ми можемо виконати й це завдання.
Св. Максиміліан Кольбе гаряче любив Непорочну. У концтаборі, де все вело до ненависті, знаючи, що й тут можна перемогти тільки любов’ю, він віддав життя за свого ближнього. Така логіка хреста. Марія веде нас шляхом любові, до якого нас покликав Ісус, кажучи: «Коли хтось хоче йти за Мною, хай зречеться себе самого, візьме на себе хрест свій і йде слідом за Мною» (Мр. 8:34).
Марія ставить перед нами це ж завдання: «Будьте відблиском Моєї любові для всіх тих, що не люблять і чиї серця захопила ненависть».
Вона не залишає нас самих, але повторює нам: «Не забудьте: Я з вами й заступаюся за всіх вас перед Моїм Сином Ісусом, щоб дав вам Свій мир».
Молитва:
Отче Небесний, ми дякуємо Тобі за радість Марії, з якої Ти посилаєш Її закликати і нас до радості й миру. Маріє, Ти – причина нашої радості. Дякуємо Тобі за довіру, з якою Ти говориш нам: «Будьте відблиском Моєї любові». Нам не впоратися з цим без Тебе. Сповнюй наші серця тією любов’ю, яка сильніша від ненависті. Показуй нам те, що не дозволяє Тобі випромінювати Свою любов через нас. Допоможи нам позбутися цього в наших серцях. Маріє, ми хочемо бути схожими на Тебе. Дякуємо, що Ти з нами, допоможи нам ніколи не забувати про це. Амінь.
Переглядів 1 877
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 липня 2019 року, через візіонерку Мір’яну

"Дорогі діти, з волі Милосердного Отця Я давала вам і ще даватиму явні знаки Моєї материнської присутності. Діти Мої, це материнське бажання зцілення душ. Це бажання, щоб кожна Моя дитина мала правдиву віру, щоб пережила чудесний досвід, п'ючи з джерела Слова Мого Сина, Слова життя. Діти Мої, Мій Син Своєю любов’ю та жертвою приніс світло віри у світ. Він показав вам дорогу віри, бо, діти Мої,  віра підносить  біль і страждання. Правдива віра робить молитву чутливішою, чинить діла милосердя -  то розмову, то милостиню.
Ті  Мої діти, які мають віру, правдиву віру, щасливі, незважаючи  на все, бо проживають початок небесного щастя на землі. Тому, діти Мої, апостоли Моєї любові, закликаю вас дати приклад істинної віри, щоб приносили світло туди, де є темрява, щоб жили Моїм Сином.
Діти Мої, як Мати, вам говорю: не можете йти дорогою віри та слідувати за Моїм Сином без ваших пастирів. Моліться, щоб вони мали силу й любов вести вас. Нехай ваші молитви завжди будуть із ними. Дякую вам.”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 783
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (1)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)