Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Будьте носіями радісної звістки

Будьте носіями радісної звістки

  • 06 грудня 2014, 16:57
Будьте носіями радісної звістки
 

Послання Богородиці – Цариці Миру від 25 листопада 2014 року

Дорогі діти! В особливий спосіб сьогодні закликаю вас до молитви. Моліться, діточки, щоб ви зрозуміли, хто ви, й куди маєте іти. Будьте носіями радісної вістки та людьми надії. Будьте любов’ю для всіх тих, які без любові. Діточки, будете всім і здійсните все, тільки якщо ви молитеся й будете відкриті волі Божій, Богові, який хоче вести вас до вічного життя. Я з вами і заступаюся за вас із дня у день перед Моїм Сином Ісусом. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик.

 
Час Адвенту винятковий і тим, що можемо переживати його у ще більшій близькості Діви Марії у дорозі до Вифлеєма. Дозвольмо Їй вести нас за руку, наче малих дітей, які люблять свою маму, і як це бачимо в житті великих святих. Одного разу Матір Терезу запитали, в чому полягає її успіх. Вона відповіла: «Коли мені було 7 років, ми з мамою йшли на прогулянку. Мама тоді сказала: «Будеш щасливою у житті, якщо міцно триматимеш за руку Діву Марію, так, як тепер тримаєш мою».
Ми чуємо про час, в якому немає миру, бачимо що багато людей відчувають страх, непевність. Для багатьох Різдво не буде святом радості народження Спасителя. Небесний Отець знає, що потребуємо руки і серця матері. Тому так часто дозволяє Їй приходити до нас. Молитися разом із небесною Мамою означає шукати волю Отця. «Сьогодні Я закликаю вас повністю віддатися Богові. Все, що робите, чим володієте, віддайте Богу, щоб Він панував у вашому житті, як Цар, – над усім, що маєте. Так Бог через Мене може вести вас до глибин духовного життя» (25.7.1988). «У молитві ви пізнаєте найбільшу радість і вирішення кожної ситуації, яка є безвихідною» (28.3.1985). «Закликаю вас, нехай ваша молитва стане радісною зустріччю з Богом» (14.8.1986) – вчить нас Марія.
Не стидаймося бути маленькими. З довір’ям покличмо небесну Маму в кожну нашу молитву. Це для нас означатиме, що ми на безпечній дорозі до Ісуса. Молитися з Марією – значить знаходити надію, знати, хто я є і куди йду. Якщо Вона приклад для нас, отримаємо відповідь, що маємо робити в житті – приносити Ісуса ближнім. Будьте любов’ю, людьми надії, приносьте радісну звістку, – просить нас сьогодні Богородиця.
Цей заклик для нас сьогодні є простим і зрозумілим. Черпати силу в молитві, прийняти радість і нести її ближнім, бути ангелами Марії, простими пастушками і мудрими царями, які йдуть слідом за своєю зорею – Марією.
Відданістю у молитві, винахідливістю у малих ділах любові, готовністю служити, як це робила Вона, станемо подібними до Неї. Станьмо ближчими в цей час для сумних, хворих, нещасних. Будьмо уважні до потреб ближніх.
Марія говорить нам: «Прагну, щоб через вас цілий світ пізнав Бога радості. Своїм життям давайте свідчення Божої радості. Не тривожтесь і не хвилюйтесь. Бог допоможе вам і покаже вам дорогу. Хочу, щоб ви любили Моєю любов’ю всіх – і добрих, і злих. Лише так любов запанує у світі. Дітки, ви є Мої. Люблю вас і бажаю, щоб ви довірилися Мені, аби Я могла провадити вас до Бога» (25.5.1988).
«Особливо, дорогі діти, дійте з любов’ю у місці, де ви живете. Нехай вашим єдиним засобом завжди буде любов. Любов’ю перемінюйте на добро все, що сатана хоче знищити й забрати. Лише так ви зможете стати цілковито Моїми, а Я зможу вам допомогти» (31.7.1986).
«Тому ви, які назвали себе Моїми, шукайте у Мене допомоги, дайте все від себе. Насамперед дайте свою любов і покажіть приклад у своїх сім’ях. Ви кажете, що Різдво – це родинне свято. Отже, дорогі діти, поставте Бога на перше місце у своїх родинах, щоб Він дав вам мир і захистив вас - не лише від війни, але також і в мирний час оберігав вас від будь-якого нападу сатани. Коли Бог із вами, ви маєте все. А коли не прагнете Його, то ви нещасні та загублені й не знаєте на чиєму ви боці. Тому, дорогі діти, виберіть Бога, а тоді отримаєте все» (25.12.1991).
Наслідувати Марію у передріздвяний час означає переживати радісне очікування перемоги Різдва навіть серед тих проблем, які видаються нерозв’язними.
Молитва.
Дякуємо Тобі, Господи, за те, що посилаєш до нас Марію, щоб нагадувала нам, що маємо робити все, що Ти нам заповів – молитися і вірити. Дякуємо Тобі за цей благодатний час, коли з надією можемо очікувати Твого народження на цей світ. Віддаємо Тобі всі безнадійні обставини, безвихідні ситуації з довір’ям, бо Ти про все знаєш. Віримо в Твою перемогу любові. Амінь.
 
Тереза Гажійова 
Взято з газети "Світло Марії"
Переглядів 3 371
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 лютого 2013., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас до молитви. Гріх притягує вас до земних речей, а Я приходжу, щоб вести вас до святості та до Божих речей, а ви боретесь і марно тратите свої сили в боротьбі з добром і злом, що є у вас. Тому, дітоньки, моліться, моліться, моліться, поки молитва не стане для вас радістю, а саме ваше життя – простою ходою до Бога. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 588
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (37)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)