Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Дев'ятниця до Найсвятішого Серця Ісуса та Непорочного Серця Діви Марії

Дев'ятниця до Найсвятішого Серця Ісуса та Непорочного Серця Діви Марії

  • 07 червня 2023, 10:57

Дорогі друзі! Миру й добра вам!
Запрошуємо вас до молитви Дев’ятниці до Найсвятішого Серця Ісуса та Непорочного Серця Діви Марії.
Пожертвуймо її для нашого спільного наміру – за досвід Божої любові для грішників і за наші особисті наміри.

1 ДЕНЬ
Ісус Христос, у Якого ти шукаєш допомоги, – правдивий Бог, тобто любов Самого нашого Бога. Проте ми знаємо про Божу любов, що Він любить усе, що створив. Ти теж Боже творіння. Отож можна сказати напевно: Ісус Христос, правдивий Бог, також любить тебе й чинить тобі добро. Тому не сумнівайся, що Божественне Серце прихильне до тебе.
Ми знаємо про Божу любов, що вона всемогутня і може зробити все, що захоче. Тому Найсвятіше Серце може позбавити тебе всіх твоїх страждань зараз, а також дати тобі бажану благодать. Це залежить від Його святої волі. Ми знаємо про Божу любов, що Господь не хоче, щоб грішник помер, але щоб він навернувся та жив. Тому сміливо, з великою довірою йди до Його Серця, яке любить тебе, яке вседостатнє, щедре та повне милосердя. Якщо те, про що ти просиш, корисно тобі, Він не відмовить тобі у твоєму проханні (тепер станьмо на коліна й помолімося цією молитвою):
Милосердне та щедре Серце Ісуса!
Я смиренно закликаю, вихваляю, прославляю і люблю Тебе. Прошу тебе про прощення всіх гріхів, недоліків та помилок, які я здійснив за все своє життя і якими обманув Тебе, Твоє Батьківське Серце, що любить найбільше. Обіцяю з допомогою Твоєї благодаті, що не ображу Тебе, кохане й гідне Серце, жодним гріхом, принаймні тяжким. Сподіваючись на Твою нескінченну доброту та милосердя, я шукаю в Тебе притулку в моїй нужді...
Ми молимося за зустріч із Божественною любов'ю для грішників і за наші особисті наміри (тут подумайте, про що ви просите, а потім продовжуйте).

Я віддаю Тобі мої потреби, мої тривоги; приношу Тобі мої прохання і
щиро прошу Тебе через Непорочне Серце Твоєї Пресвятої Матері, а
також святих покровителів прошу милостиво вислухати моє прохання, як
Ти вже вислухав тисячі прохань у їхніх мирських та душевних стражданнях, і як Ти обіцяв Своїм шанувальникам. Я також довіряю потреби всіх моїх ближніх Твоїй безмежній милості. Найсвятіше Серце Ісуса, будь нашим спасінням та допомогою повсякчас, а особливо в годину нашої смерті. Амінь.
Серце Ісуса, я довіряю Тобі!
(Тепер помоліться літанію до Найсвятішого Серця Ісуса).
Послання Богородиці, 25 липня 1999., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! І сьогодні радію з вами й усіх вас закликаю до молитви серцем. Закликаю вас, дітоньки, щоб тут зі мною всі дякували Богові за благодаті, які вам дає через Мене. Бажаю, щоб ви зрозуміли, що тут хочу створити не лише місце молитви, але й зустрічі сердець. Хочу, щоб Моє, Ісусове й ваше серце перемінилися в одне серце любові та миру. Тому, дітоньки, моліться й радійте всьому, що Бог чинить тут, незважаючи на те, що сатана викликає чвари та немир. Я з вами й проваджу вас усіх дорогою любові. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.


Переглядів 990
Додати коментар

Послання Богородиці з Меджугор'я, 24 травня 1984р.
"Дорогі діти! Я вже говорила вам, що вас вибрала в особливий спосіб — таких, якими ви є. Я, Матір, всіх вас люблю. І кожну мить, коли вам важко, — не бійтеся! Я люблю вас і тоді, коли ви далеко від Мене й Мого Сина. Прошу вас, не допускайте, щоб Моє Серце плакало кривавими слізьми через ті душі, які губляться у гріху. Тому, дорогі діти, моліться, моліться, моліться! Дякую вам, що відповіли на Мій заклик!”

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 858
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Травень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Травень 2024 (11)
Квітень 2024 (39)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)