Меджугор'є - місце молитви, миру»Свідчення»Свідчення»Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, Австрія

Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, Австрія

  • 04 серпня 2018, 08:33

Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, АвстріяУривок із свідчення місіонера Готтфріда Преннера з Австрії, під час 29-ого молодіжного фестивалю Младіфест 2018,

Меджуґор'є 2.08.2018

1. Коротке представлення та передісторія

 

Я дуже радий сьогодні говорити до вас. Хотів би коротко представитися. Мене звати Готтфрід, я з Австрії, за професією інженер-будівельник і теолог. Трохи незвичне поєднання, чи не так?

Як я до цього прийшов?

Коли я був у вашому віці, я постійно запитував себе: навіщо я живу, що є сенсом мого життя? У мене не було живих стосунків із Богом. Я ходив до церкви лише тому, що так хотіла моя мама. Молився тільки перед іспитами. На щастя, у мене їх було багато. Я постійно перебував у пошуку, багато подорожував. Та я не міг знайти щастя ні в дискотеках, ні в дружбі з моєю дівчиною. Коли ця дружба розпалася, не хотів більше жити. Я хотів покінчити з життям.

У цей важкий для мене час я почув розповідь про Меджуґор'є. Я був у захваті від цієї розповіді, особливо дуже сильно мене зворушив той факт, що ми живемо в той час, коли об’являється Марія. У мене виникло велике бажання поїхати до Меджуґор'я, на той час це була ще Югославія, та я боявся тільки одного: щоб Марія ще об’являлася, доки я приїду. Це був1984рік, але вона з'являється й дотепер. Яка це велика благодать для нас.

 

Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, Австрія2) Моє навернення в Меджуґор'ї

Нарешті, коли я зібрався їхати до Меджуґор'яв 1984році, у мене як у інженера-будівельника був свій план: коли приїду до Меджуґор'я, піду на об'явлення. Після приїзду туди я запитав священика, чи є можливість бути на об'явленні. Але він відповів: "Ні". Я дуже сильно засмутився й хотів було вже їхати додому. Але інші сказали, що ми повинні залишитися. Після Меси цей священик шукав мене. Це був отець Славко. Він сказав мені: "Завтра". Я дуже зрадів і перебував у великому очікуванні. Подивіться на смиренність і слухняність цього священика. Я впевнений у тому, що він відчув, що для цієї молодої людини важливо бути на об'явленні - і він прислухався до цього імпульсу. Як важливо чути й слухати Святого Духа, позаяк це має свої наслідки для інших.

Наступного дня після обіду я прийшов до каплиці (на той час об’явлення було в каплиці в Церкві), щоб зайняти місце. Я провів там багато часу, розмірковуючи над своїм життям. Усі мої плани були зруйновані.

Потім прийшли візіонери й почали молитися, ставши на коліна, і почалося об’явлення Марії. Я нічого не бачив, але вірив. Я уявив собі, що Марія стоїть за два метри від мене. Я знав, що це найважливіший момент у моєму житті. Я сказав тільки одне речення: "Маріє, візьми моє життя й веди мене". Я сказав це всім серцем, нічого не залишаючи для себе.

Тут, у Меджуґор'ї. я зустрів Марію й Вона привела мене до Отця. Доктор Готтфрід Преннер, АвстріяКоли я це промовив, відчув, як велика любов наповнила мене з голови до ніг. Це була любов Божа, яка проливалася через Марію на мене. І в цей момент я знайшов те, чого завжди шукав: Божу любов. Сьогодні я знаю, що Бог є і Бог є тільки любов. Але це було ще не все. Раптом я відчув таке невимовне щастя, що можу сказати, що побував кілька секунд у Небі. Я можу вам сказати, що ніколи раніше й ніколи більше я не відчував такого щастя. Це чекає нас після смерті, це Небо. Ми повинні робити все, щоб потрапити туди. Про це говорить нам Матір Божа. Я хочу, щоб ви стали святими. А шлях святості - це і є шлях до щастя. А ви хочете стати святими? Тоді прийміть рішення стати святими.

Марія змінила мене. Я став новою щасливою людиною. Я присвятив себе Марії, сказавши тільки одне речення: "Маріє, візьми моє життя" - і дозволив Їй вести мене, що Вона відразу й зробила.

Коли я вийшов із каплиці, побачив священика, який тримав табличку "німецька". Марія відразу ж відправила мене на сповідь, яка стала сповіддю всього мого життя, під час якої я пережив глибоке зцілення ран від розставання з моєю дівчиною.

Марія полюбила мене таким, яким я був, грішником. І Вона відразу ж відправила мене на сповідь. Сповідь очищає й зцілює нас, тому переживіть хорошу сповідь тут. Матір Божа вела мене далі. Коли закінчив своє навчання на факультеті теології, я отримав велике завдання.

Одним із завдань нашої місіонерської роботи є заснування молитовних груп, які моляться та приносять жертви за спасіння світу.

Одне речення змінило все моє життя. Тому запрошую вас разом зі мною повторити його ще раз: "Маріє, візьми моє життя й веди мене". Нехай благословить вас Господь. Дякуємо. З Богом!

 

Готтфрід Преннер, Австрія

Взято з газети Світло Марії

Переглядів 3 743
Додати коментар

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2020
Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2020 року12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року, Вона передала через Якова наступне послання:

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 628
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (34)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)