Будьте виявом раю на землі (Тереза Ґажійова)

  • 03 грудня 2021, 17:35
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 листопада 2021 року 
“Дорогі діти! Я з вами в цьому милосердному часі й закликаю вас усіх бути носіями миру та любові в цьому світі, де вас, дітоньки, Бог через Мене закликає бути молитвою, і любов’ю, і виявом раю тут, на землі. Нехай ваші серця будуть наповнені радістю й вірою в Бога, щоб ви, дітоньки, мали повну довіру до Його святої волі. Тому Я з вами, бо Він, Всевишній, посилає Мене поміж вас, щоб вас заохотила до надії – і ви будете миротворцями в цьому немирному світі. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

У листопадовому посланні Богородиця довіряє нам дуже важливу місію: Бог хоче розповсюджувати через нас мир, любов, рай на цій землі. Марія доручає нам завдання, яке й сама допомагає нам здійснити, Вона не чекає від нас чогось неможливого.
Одна паломниця каже: «Моя перша зустріч із Меджуґор’єм відбулася в церкві під час Літургії. Я відчула, що хтось дивиться на мене, обернулася та побачила свою подругу. Вона дивилася на мене, і я зрозуміла, що вона любить мене. Я побачила, що вона стала зовсім іншою людиною. Слова буквально злетіли з моїх вуст: «Де ти була?» Вона відповіла: «У Меджуґор’ї». “Що це?” − «Це місце об’явлень Божої Матері». Я теж вирішила поїхати туди, тому що хотіла досвідчити ті глибокі зміни, які були такі помітні в моїй подрузі. Її очі та обличчя випромінювала любов! Подумалося: я також хочу любити!
Вона сказала, що не варто відкладати подорожі туди, об’явлення можуть закінчитися будь-якої миті. І через місяць я приїхала до Меджуґор’я».
У тій паломниці відбулася така сама зміна. Вона почала любити, а саме – допомагати іншим. Вона заснувала молитовну групу, яка регулярно збирається щосуботи протягом 15 років. Члени молитовної групи моляться й допомагають нужденним.
Марія завжди з нами, де б ми не були, коли відкривамо Їй серце в молитві й особливо в Розарії або в молитві посвяти Її Непорочному Серцю.
У цей час Адвента Марія постає перед нами в благословенному стані. Вона приймає Ісуса і поспішає служити Єлизаветі. Незважаючи на те, що відбувається, Вона не втрачає надії. Хто може навчити нас цьому краще, ніж Вона, завжди, знову й знову повністю віддаючись у Божі руки і Його волі? Вона повторює: “Нехай ваші серця будуть наповнені радістю й вірою в Бога, щоб ви, дітоньки, мали повну довіру до Його святої волі. Тому Я з вами, бо Він, Всевишній, посилає Мене поміж вас, щоб вас заохотила до надії – і ви будете миротворцями в цьому немирному світі “. Вона ділиться з нами тим, як вона проживала своє земне життя. “Дорогі діти… моліться, моліться, щоб могли щораз більше любити і творити діла любові. Бо сама віра без любові і діл любові не є те, чого прошу від вас. Діти Мої, то є видимість віри. Це є вихваляння себе. Мій Син жадає віри й діл, любові й доброти. Я молюсь, а також прошу й вас: моліться і жийте любов’ю, бо хочу, щоб Мій Син, коли дивитиметься на серця всіх Моїх дітей, міг у них побачити любов і доброту, а не ненависть і байдужість. Діти Мої, апостоли Моєї любові, не втрачайте надію, не втрачайте силу. Ви це можете. Я вас підбадьорюю і благословляю. Бо все це цьогоземне, яке багато Моїх дітей, на жаль, ставлять на перше місце, промине, а лише любов і діла любові залишаться і відкриють браму Царства Небесного. При тій брамі Я на вас чекатиму. При тій брамі хочу привітати й обійняти всіх Своїх дітей”.
Говорить нам про майбутнє, яке нас чекає, і це хороша новина. Це надія, яку Вона приносить нам. Марії обіцяна перемога, Вона дана нам у ці важкі часи як обіцянка – накінець Моє Непорочне Серце переможе. Протягом 40 років Вона показує нам ясний і безпечний шлях: залишити гріх – завжди перебувати у стані освячуючої благодаті, причащатися, постити, зрікатися, молитися Розарій, читати Святе Письмо. Серед хаосу, поділів, хвилювань Вона вчить нас перебувати в молитві, бути в постійному контакті з Богом, дивитися на Ісуса. Поклоняючись Йому в усьому, що оточує нас. Не ступати й кроку без Нього. “Дітоньки, хто молиться, не боїться майбутнього й не втрачає надії. Ви вибрані, щоб нести надію”, − сказала Вона нам у березні 2021 року. З ким ми – такі й ми. Марія ніколи не втрачала надію. З Богородицею й ми її ніколи не втратимо. Чим більше ми молитимемося разом із Нею, тим швидше переможе Її Непорочне Серце.
Ідімо в цей милосердний період із Марією, послухаймо Її. Залишимо гріх і зло та зважимося на святість.
Марія потребує нас, Вона кличе нас: “Будьте Моїми простягнутими руками в цьому загубленому світі. Бажаю, щоб ви були молитвою й надією для тих, хто не пізнав Бога любові”.
Молитва: Маріє, наша Мати, повна надії! Ми прибігаємо до Твого Серця й до Твоїх обіймів. Зроби нас такими, якими Ти хочеш, щоб ми були, – виявом раю на землі. Ми віримо Твоїй обіцянці, що разом із Тобою в молитві і любові ми досягнемо того, що здається нам по-людськи неможливим, і що багато чого з того, що станеться, залежить від наших молитов. Віддаємо Тобі наших ближніх, які втрачають надію, відчувають страх і неспокій. Царице миру, допоможи нам постійно бути з’єднаними з Тобою у молитві за великий план спасіння людства з Тобою та через нас. Амінь.
Переглядів 1 956
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 січня 1995., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас відкрити двері свого серця Ісусові так, як квітка відкривається сонцю. Ісус бажає наповнити ваші серця миром та радістю. Не можете, дітоньки, осягнути мир, якщо ви не в мирі з Ісусом. Тому кличу вас до сповіді, щоб Ісус був вашою правдою й миром. Дітоньки, моліться, щоб мати силу здійснювати те, про що Я вам кажу. Я з вами і люблю вас. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 628
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (34)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)