Будьте любов'ю Моєї любові (Тереза Ґажійова)

  • 07 серпня 2021, 11:51
Послання Богородиці, Цариці миру, 25 липня 2021 року.
“Дорогі діти! Закликаю вас бути молитвою за всіх тих, які не моляться. Свідчіть, дітоньки, вашими життями радість, що ви Мої, а Бог почує ваші молитви й дасть вам мир у цьому неспокійному світі, де панує гордість та егоїзм. Дітоньки, будьте щедрими й любов'ю Моєї любові, щоб погани відчули, що ви Мої та звернулися до Мого Непорочного Серця. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”. 


Марія закликає нас: «Будьте молитвою й любов’ю моєї любові. Свідчіть, що ви – Мої».
 
Це заклик бути подібними на маму. Як коли хтось каже: «Ти чиста мама!»

 Вона не хоче від нас неможливого. І сьогодні існують люди, яких ми зустрічаємо – і з них випромінюється надзвичайна Божа присутність, молитва та любов. Так говорили про святого Франциска Ассізького, про Матір Терезу, про Івана-Павла II, просто про святих. Молитися й любити любов’ю Марії означає перемагати Її способом – тихо, стримано й водночас надійно. 

Як Вона обіцяла нам в одному посланні: «Діти мої, молитвою й любов’ю переможете навіть над тим, що вам здається по-людськи неможливим». 
Перемогти Маріїним способом життя, поставою великодушного серця, – це не романтика. Це наше рішення й відповідальна праця над серцем, намагання перебувати в теперішньому моменті тут і тепер із любов’ю.

Яке моє серце, такими будуть і люди навколо мене.

Марія ділиться з нами: «Я свій біль ховала любов’ю, але ви, діти мої, маєте багато питань. Не розумієте болю. Не розумієте, що через Божу любов маєте прийняти біль і зносити його. Його досвідчить кожна людська істота меншою чи більшою мірою. Але з миром у душі й у стані ласки існує надія».

В одному фільмі про святого Папу Івана-Павла ІІ описана така подія з його життя. «Під час нацизму я опинився поряд із надзвичайною людиною. Ми були в затемненій кімнаті, життя висіло на волосині. Ця людина не була філософом, а звичайним кравцем – він сказав мені, що ми переможемо любов’ю, а не зброєю. Нацизму неможливо перемогти, нацисти зникнуть. Бо зло пожирає себе, але якщо любов не переможе, зло повернеться під іншим іменем. Тому виявляйте любов до життя, виявляйте любов, даруйте любов. Ми переможемо любов’ю, а не зброєю».

Зло самознищенне, воно мине. Якщо любов не переможе, зло повернеться в іншій формі під іншим іменем.

Візіонери описують Діву Марію як неймовірно красиву, Вона ніколи не обговорює, не осуджує, не змушує, а лише любить. Вона любить своїм ставленням, поведінкою, словами, жестами, поглядом. Серед немиру, різних труднощів, страждань і розколів Вона знову й знову показує нам шлях, як бути схожими на Неї. Вона дає нам засоби для цього – молитва, щоденне читання Євангелія, піст, Євхаристія, часта свята сповідь. Вона довіряє нам місію – свідченням нашого життя наближувати інших до перемоги Її Непорочного Серця.

Молитва
Маріє, дякуємо Тобі за довіру, коли закликаєш нас: «Свідчіть, що ви Мої». Ми хочемо бути подібними до Тебе. Учини нас молитвою й любов’ю Твоєї любові, ми не зможемо цього зробити без Твоєї допомоги. Віддаємо Тобі поган, тих, які поставили на перше місце щось інше, ніж Ісуса. У Тобі, Маріє, ми хочемо бути молитвою за всіх тих, які не моляться. Амінь.
Переглядів 4 686
Додати коментар

Послання Богородиці, 11 грудня 1986р., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Закликаю вас: у цей час особливо моліться, щоби пережити радість зустрічі з Новонародженим Ісусом. Дорогі діти, Я хочу, щоб ви пережили ці дні так, як Я їх переживаю. З радістю хочу вести вас і показати радість, у яку хочу привести кожного з вас. Тому, дорогі діти, моліться й віддайтеся Мені повністю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 646
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (35)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)