Моліться з хрестом в руках

  • 05 квітня 2015, 21:01
Моліться з хрестом в рукахНебесна Мати супроводжує нас на шляху нашого навернення. Вона є невтомною в цій Своїй місії. Сьогодні звіряється нам зі своїм болем: «Багато закрилися для благодаті та стали глухими до Мого заклику». Всупереч нашій глухоті й закритості серця Господь нас не покидає. Проявом Його любові до нас є і Маріїна присутність, Її послання, постійні запевнення в тому, що Вона з нами, молиться за нас протягом 33 років Її явлінь у Меджуґор’ї.
Цариця миру приходить із вічності. Вона знає, чого ми потребуємо, чого зараз потребуємо найбільше. Сьогодні закликає нас: «Будьте сильні в молитві й із хрестом у руках моліться».
Це означає — тримати в руках перемогу любові. Тримати у руках хрест означає подивитись «на хрест зблизька», прийняти його, взяти й наслідувати. У Євангелії читаємо, що під Ісусовим хрестом стояла Його Мати, Марія Магдалина, апостол Йоан. Відтоді і аж до сьогодні безліч святих говорять про хрест як про книгу життя, як про єдину надію і єдиний шлях, яким приходять до неба.
Свята Едита Штейн говорила: «Однак Хрест не є кінцем, хрест воздвигнутий, щоб показати небо. Він є не тільки знаменням, але й непереможною Христовою бронею; палицею пастиря, якою Божий Давид воює проти Голіафа і якою Христос сильно вдаряє у браму неба та відчиняє її. Коли це відбувається, Боже світло виливається і наповнює всіх, хто наслідує Христа».
Якось св. Бонавентуру запитали, з яких книг він черпає свої глибокі думки. Тоді св. Бонавентура вказав на хрест і промовив: «Ось моя бібліотека, з якої я навчився всього, що знаю».
Дозвольмо і ми, як Ісусові приятелі, надихнутися любов’ю до хреста. Стації на хресній дорозі, Ісусова смерть на хресті – це є для нас лекцією про те, як проживати свій земний шлях. Наша хресна дорога починається кожного ранку. У мовчанні прийняте осудження, прийняття хреста, падіння і вставання, зустрічі, прощення, дарування… Життя має сенс, якщо його живемо в знаці хреста.
У школі Марії ми покликані у простоті проживати буденність кожного дня з поглядом, спрямованим на хрест, який є дорожнім знаком — вказівником напрямку на дорозі навернення до вічності. Тримаючись цього напрямку, точно прийдемо до цілі. Вслухаймось у послання Марії, де йдеться про хрест:
«В цей благодатний час закликаю вас узяти в руки хрест Мого улюбленого Сина Ісуса й роздумувати про Його страждання та смерть. Нехай ваші страждання будуть з'єднані з Його стражданнями, і переможе любов».«Станьте на коліна під хрестом і подивіться на Мого Сина. Він переміг гріх і помер, щоб ви, діти Мої, могли жити».«Сьогодні особливим способом закликаю вас узяти в руки хрест і роздумувати про рани Ісуса. Діточки, просіть Ісуса, щоб зцілив ваші рани, які протягом вашого життя отримали через ваші гріхи або гріхи ваших батьків». «Особливо моліться перед хрестом, бо з нього виходять великі благодаті».«Завжди носіть із собою маленький хрестик, медальйон, освячені речі, щоб так могти краще боронитися проти нападів сатани».
Візіонери свідчать нам про те, що Діва Марія часто запрошує їх молитися славні таїнства під хрестом. 10 березня 2015 року через візіонерку Віцку Богородиця сказала: «У цей час посту моліться у сім’ях на колінах славні таїнства вервиці». Так Марія вчить нас дивитись на життя далі за хрест. Хрест, прийнятий з любов’ю, є сильною охороною і шляхом до вічного життя. Він відкриває можливості, якими Божа ласка спливає на ті місця і до тих душ, які її саме зараз найбільше потребують.
...Марія вчить нас
дивитись на життя далі
за хрест...


Моліться з хрестом в рукахМолитва:
Отче Небесний, дякуємо Тобі за любов, з якою Ти вибрав хрест і дарував його нам як знак перемоги. Обіймаємо його разом із Марією. Дай нам дар міцної віри в Тебе. З довірою віддаємо Тобі тих, хто впав у спокуси і поневолені духом модернізму. Доторкайся до нас, Господи, міццю Твого хреста і великодньої перемоги, щоб ми усі досвідчили перемоги Твоєї любові. Амінь.


Терезія Гажіова
Переглядів 4 235
Додати коментар

Послання Богородиці, 25 лютого 1989р., Меджуґор'є.
Дорогі діти! Сьогодні вас закликаю до молитви серцем. Протягом цього благодатного часу хочу, щоб кожен із вас з'єднався з Ісусом. Але без неустанної молитви ви не можете відчути краси й величі ласк, які пропонує вам Бог. Тому, дітоньки, постійно наповнюйте своє серце навіть найменшими молитвами. Я є з вами й неустанно чуваю над кожним серцем, яке Мені віддається. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 299 553
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

А Ви були в Меджугор'є?


Березень 2024 (35)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)
Жовтень 2023 (23)