Я чую ваші взивання (о. Любо Куртович, OFM)

  • 03 липня 2020, 15:22

Я чую ваші взивання (о. Любо Куртович, OFM)У посланні минулого місяця Божа Матір закликала до молитви разом із Нею, аби ми змогли пережити нове життя та обнову Божим Духом.

І в цьому посланні Вона також укріплює нас у вірі, що Її вухо та серце відкриті на наші потреби й молитви.

Марія уважна, Вона слухає й бачить усе, у чому ми маємо потребу й чого нам не вистачає, подібно до того, як була Вона уважною на весіллі в Кані Галілейській, яку описує євангеліст Йоан. Цікаво придивитися до ролі Блаженної Діви Марії в подіях першого чуда Ісуса, особливо до Її довіри Ісусові, яка прозвучала в словах, звернених до слуг: «Що лиш скаже вам, – робіть!» (Йо.2:5). Вочевидь, ці слова стали вирішальними в тому, що слуги зробили дещо, що всім могло виглядати як знущання й привід для скандалу. Вилити приблизно двісті п'ятдесят літрів води в посудини для очищення, на перший погляд, ніби не є вирішенням проблеми, яка виникла, коли все вино було випите. І все ж слуги роблять те, що каже їм Ісус. Було б добре повчитися в цих слуг у моменти, коли нам не вистачає довіри Божому керівництву, опертя на допомогу та підтримку Блаженної Діви Марії, Яка ніколи нам не відмовить. Тому що Вона – Мати. Наша Мати.

Я чую ваші взивання (о. Любо Куртович, OFM)Марія блаженна, бо повірила. Після чуда в Кані Галілейській Її заступництву в Ісуса повірили і Його учні. Наша Мати завжди заступається за нас перед Своїм Сином, щоб Він був присутнім у всіх наших потребах.

Через Блаженну Діву Марію в Ісуса повірили Його перші послідовники. Чому ж сьогодні повинно бути інакше? Коли вас обтяжують сумніви чи здається, що віра у вас недостатньо міцна, аби зустрітися з труднощами перед вами, зверніться до Божої Матері!

Марія, говорячи: «Вина в них нема» (Йо. 2:3), – виявляє перед Ісусом усі наші потреби. Важливо зважити на це посередництво Марії: у Неї вистачило зіркості, аби помітити, серця, аби заступитися, і слова, аби звернути увагу. Вона першою побачила, що весільному святу щось загрожує. І як просто Вона донесла це Ісусові – з якою материнською любов'ю…

Її заступництво й молитва, звернені до Ісуса, не припиняються до сьогодні. У цих Її словах «Вина в них нема» скриті вся Її пам'ять і молитви за нас, і все те, що тільки Бог може нам подарувати – через заступництво Марії…

Будьмо мужнішими у вірі, прибігаймо до Неї, повної благодаті: нехай Вона заступається й за нас перед Своїм Сином та нашим Спасителем.

Молитва: Діво Маріє, Мати Ісусова й Мати наша, Ти не перестаєш слідувати поруч і чувати над людством, яке з хреста довірив Тобі Твій Син. Ти продовжуєш Свою путь зі всіма нами, аби притягнути нас до Свого Сина, без Якого цей світ дихає пусткою й безсенсовістю. Ніхто так, як Ти, Маріє, не знає серця Твого Сина, яке зглянулося та вислухало Твою просьбу на весіллі, коли святові загрожувала відсутність вина. І нашим життям так само загрожує брак змісту, миру, радості, бо ми зачинили двері свого серця Тому, Хто не припиняє стукати й кликати нас через Тебе до Себе. Дякуємо Тобі за Твою Материнську опіку й терпіння, за всі ці роки Твоїх об'явлень та послань. Дякуємо за кожне серце, що відкрилося на зміст, мир, радість, які походять від Бога. Заступайся за нас у всіх наших особистих, сімейних потребах і в труднощах усього світу. Амінь.


Переглядів 1 671
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру, 2 лютого 2020 року, через візіонерку Мір’яну
"Дорогі діти, на основі рішення й любові Божої Я вибрана, щоб бути Матір’ю Бога й вашою Матір’ю. Але й із Моєї волі і Моєї безмежної любові до Небесного Отця та Моєю повною довірою до Нього Моє тіло стало чашею Богочоловіка. Я служила правді, любові і спасінню. Так, як і зараз тут, посеред вас, щоб вас, діти Мої, апостоли Моєї любові, покликати бути носіями істини, щоб вас покликати, щоб ви своєю волею й любов’ю до Мого Сина поширювали Його слова – слова спасіння. Щоб ви своїми ділами показали всім тим, які не пізнали Мого Сина, Його любов. Силу знайдете у Євхаристії, Моєму Синові, Який вас живить Своїм тілом й кріпить Своєю кров’ю. Діти мої, складіть руки й дивіться на хрест у тиші. Таким чином черпатимете віру, щоб її могли передавати, черпатимете істину, щоб могли розпізнавати, черпатимете любов, щоб знали дійсно любити. Діти мої, апостоли Моєї любові, складіть руки, дивіться на хрест, лише в хресті є спасіння. Дякую вам”.

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 538
11:25, 14-07-2014
Всі статті

Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (29)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (47)
Листопад 2023 (40)