Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Уже впродовж 25 років Mary’s Meals – це просте рішенням голоду в світі

Уже впродовж 25 років Mary’s Meals – це просте рішенням голоду в світі

  • 25 жовтня 2017, 15:20

Уже впродовж 25 років Mary’s Meals – це просте рішенням голоду в світі9 жовтня, 2017 р.Б., в залі Святого Йоана Павла II, ми святкували 25 річницю існування гуманітарної організації Mary’s Meals (Їжа Марії), засновником якої є Маґнус Мак Фарлеін Барроу. З нагоди святкування окрім великої міжнародної родини Mary’s Meals разом із парафіянами зібралося багато друзів. Вони усі приїхали в паломництво щоб подякувати за все, що отримали через Меджуґор'є.

«Mary’s Meals – це прекрасний подарунок, який ми отримали від Господа Бога. Якщо ми не занурені в молитву та Божу любов, є неможливим робити щось значне. Ось чому ми знову приїхали сюди в час цієї великої річниці. Я щиро вірю, що Mary’s Meals є плодом Меджуґор'є. Подорожуючи по всьому світу, можу побачити, що благодать, яка іде через Меджуґор'є перемінює, змінює світ. Дякуючи присутності Богородиці, світ став набагато кращим місцем. Я знаю, що багато чого незнаю, але знаю, що Mary’s Meals є прекрасним подарунком, який ми отримали. Також це і велика відповідальність. Я особливо вдячний сьогодні парафії Меджуґор'є, всім тим, хто підтримував мою роботу, також дякую о. Марінко за його підтримку, бо це велике натхнення для нас. Дякую з глибини всього серця усім вам. Будь ласка моліться за нашу місію і за всіх то хто долучається до неї. Так, як ми усі задіяні в цьому, нашою метою є завжди вшановувати нашу Небесну Маму, щоб вона усіх привела до Свого Сина. Числа вражають, бо зараз ми годуємо 1 230 171 дітей. Але важливішим є те, в який спосіб ми це робимо, щоб все це і надалі залишалося учинком, зробленим з любов’ю.», – сказав Маґнус Мак Фарлеін Барроу.

Джулія, дружина Маґнуса, стала частиною цього проекту, так само, як і посередниця Мілона із Габсбургу, співзасновниця хорватської організації Mary’s Meals Željka Markić, а також Gay Russel та Dalitso Mcheka, які є директорами Mary’s Meals в Малаві.

На початку цього вечора, гість та парафіяльний священик Меджуґор'є привітав усіх присутніх та сказав: «Це історія конкретних вчинків, історія однієї любові, яка стала хлібом.»

Хорватська Пошта з Мостару була також задіяна в святкуванні цієї річниці, випустивши особливі поштові марки, які були представлені Željka Šaravanja – головою відділу Філателії. Це був такий подарунок для організації Mary’s Meals з приводу такої оказії. Автором цієї поштової марки, яка з 9-го жовтня 2017 р. вже є у вжитку, є Девід Свіфт, а сама марка була надрукована в видавництві Zrinjski, номінальна вартість якої становить 3,10 конвертованих одиниць.

Назва Mary’s Meals створена в честь Марії – Матері Божої і є плодом Меджуґор'є. В 1983 році коли Маґнус був маленьким хлопчиком, він приїхав в Меджуґор'є зі своїми братами і сестрами і це паломництво кардинально змінило життя всієї їхньої сім’ї. У 1992 році коли він дивився по телебаченні жахливі сцени війни, яка була у той час в Боснії і Герцеговині, він вирішив привезти гуманітарну допомогу сюди. В цьому йому допомагав його рідний брат. Так розпочалася ця дивовижна історія і виникла організація Mary’s Meals, яка поміняла життя мільйонів дітей з усього світу. Mary’s Meals щодня забезпечує гарячою їжею голодних дітей з найбідніших країн світу. Для більшості цих дітей, це єдина їжа, яку вони можуть отримати на один день і це водночас та їжа, яка перемінює їхні життя, може забезпечити їхню щоденну потребу в харчуванні та заохочує отримати освіту, що може врятувати їх від бідності  в майбутньому. 30 одиниць вільно конвертованої валюти достатньо для того, щоб одна дитина мала щоденну їжу, а також освіту протягом одного цілого року. (Фото)

Переглядів 3 382
Додати коментар

Послання Богородиці, Цариці миру через візіонерку Мір’яну Драгічевич-Солдо, 2 січня
"Дорогі діти, мій Син був джерелом любові та світла, коли на Землі говорив до народу всіх народів. Апостоли мої, наслідуйте Його світло. Це не легко. Маєте бути малими. Маєте зробитися меншими від інших, з допомогою віри наповнитися Його любов’ю. Жодна людина на землі без віри не може пережити досвіду чуда. Я з вами. Об’являюся вам цими приходами, цими словами, хочу вам свідчити про мою любов і материнську турботу. Діти мої, не втрачайте часу, ставлячи питання, на які ніколи не отримуєте відповіді. У кінці вашої земної дороги Небесний Отець вам їх дасть. Завжди знайте: Бог усе знає, Бог бачить, Бог любить. Мій улюблений Син освітлює життя, розсіює темряву, а моя материнська любов, яка несе мене до вас, несказанна, таїнственна, але справжня. Я висловлюю свої почуття до вас: любов, розуміння і материнську прихильність. Від вас, апостоли мої, прагну ваших троянд молитви, що мають бути ділами любові. То для мого материнського серця наймиліші молитви. Їх приношу своєму Синові, народженому заради вас. Він вас бачить і чує. Ми завжди близько біля вас. Це є любов, яка кличе, єднає, навертає, підбадьорює та наповняє. Тому, апостоли мої, завжди любіть одні одних, а понад усе любіть мого Сина. Це єдиний шлях до спасіння, до вічного життя. То моя наймиліша молитва, яка найкращим запахом троянд наповняє моє серце. Моліться, завжди моліться за своїх пастирів, щоб мали сили бути світлом мого Сина. Дякую вам."

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 307 369
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Липень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

А Ви були в Меджугор'є?


Липень 2024 (36)
Червень 2024 (58)
Травень 2024 (64)
Квітень 2024 (38)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)