Меджугор'є - місце молитви, миру»Новини»Перший Міжнародний Pro-Life Семінар проведений у Меджуґор’є

Перший Міжнародний Pro-Life Семінар проведений у Меджуґор’є

  • 02 липня 2016, 23:35
Перший Міжнародний Pro-Life Семінар проведений у Меджуґор’є19 червня (в Неділю), у Меджуґор’є закінчився Перший Міжнародний Семінар Pro-Life – ЗА ЖИТТЯ. Завершився Святою Месою об 11:00 ранку під проводом Отця Анте Вуковіча. Розпочався 16 червня зі Св. Меси та зібрав близько 130 учасників із 16 країн світу під гаслом: «Здригнулася дитина в Її лоні». (Лк 1, 41) , «Будьте милосердні, як і Отець ваш милосердний» (Лука 6, 36). Під час семінару здійснювався синхронний переклад 5 різними мовами світу. Семінар був наповнений великою кількістю свідчень, лекцій, молитов, які проходили на вершинах гір Меджуґор’є, а також щодня проходила вечірня молитовна програма.

 

Лекторами семінару були: отець Анте та проф. Зрінка Джеласка. Слухаючи проповіді отців, на основі декількох читань, які пропонує нам Церква немов їжу, важливо слідувати усьому цьому і тоді ми побачимо, що ця пожива пропонується нам для того, щоб поглибити свій стосунок з Богом. Це немов їжа – для того, щоб жити, іншими словами.

В цих промовах є щось, що стосується семінару pro-life, який нещодавно закінчився у Меджуґор’є. Ось як говорить пророк Захарія в Старому Завіті: «Вони будуть дивитися на того, кого вони прокололи, вони будуть тужити за ним, як за єдиним сином, і оплакувати його так, як люди плачуть за первістком».

Посланням цього тексту є наступне: «Отже, коли стається щось жахливе, таке, як вбивство ненародженої дитини, і коли Бог хоче зцілити того, хто був задіяний в цьому, тобто допомогти йому, Він дає цій людині можливість поплакати – в дусі молитви над цим злом, яке ввійшло через світ у її життя.

Це оплакування є чимось, що заживляє наші рани. Ми вчимося. Бачимо, що деякі молитви є непросто звичайними словами… Є молитви із… проливанням сліз. Коли ми сильно тужимо над чимось(оплакуємо щось), тоді це теж є молитвою. В католицькій Церкві, відомий такий феномен, який називається «даром сліз». Дар сліз є нічим іншим, як початком особистого стосунку з Богом. Коли замість слів проливаються сльози, це фізичний тип молитви. Дух молитви дається, коли ми оплакуємо щось, в сльозах … Це є такий тип молитви! Дуже важливо помітити те, що для всіх тих, хто бореться із труднощами, почуттям провини або усвідомленням певного гріха, який він(вона) зробив(ла), кожного разу, коли ми переживаємо стрес, після цього ми відчуваємо Божу присутність, очевидно. Це веде нас до Євангелія, в якому йдеться про те, що Ісус молився один – на самоті »., – сказав отець Анте, який із Четверга по Суботу був головним концелебрантом (співслужителем) під час вечірніх Святих Мес. Іванка Двоймоч із Словенії теж прийняла участь в першому двохденному Семінарі Pro-Life у Меджуґор’є: «Те, що я дізналася тут у ці дні, в Меджуґор’є, те, чим поділилися з нами викладачі, носить вкрай важливе значення для мене! Вони допомогли мені зрозуміти важливість життя, зв'язок між матір'ю і дитиною, і всі ці речі, які передаються від матері до дитини. Кожне життя є святе і дороге. У мене склалося таке враження, що моє життя пройшло повз мене, бо ніколи не розуміла цього дару. Я вдячна за все, що тут отримала і з радістю приїду сюди знову, у майбутньому».

Переглядів 3 332
Додати коментар

Щорічне послання Богородиці, Цариці миру, через візіонера Якова Чоло, 25 грудня 2021
12 вересня 1998 року, на останньому щоденному явлінні Якову Чоло, Богородиця сказала, що відтепер він матиме явління лише раз на рік - 25 грудня, на Різдво. Так було й цього року. Явління почалося о 14:25 і тривало 9 хвилин. Богородиця передала через Якова наступне послання:
"Дорогі діти! Ви є й називаєтесь дітьми Божими. І якщо б лише ваші серця відчули ту безмежну любов, яку Бог має до вас, вони б Йому поклонялися й дякували в кожен момент вашого життя. Тому, дітоньки, сьогодні, у цей благодатний день, відкрийте ваші серця й просіть Господа за дар віри, щоб воістину могли стати достойними імені дітей Божих, які чистим серцем дякують і  почитають свого Небесного Отця. Я з вами й благословляю вас Своїм Материнським благословенням".

Спецтема

Онлайн трансляція...

Переглядів 300 548
11:25, 14-07-2014
Всі статті

ДНІ ДУХОВНОЇ ВІДНОВИ


Фоторепортаж

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

А Ви були в Меджугор'є?


Квітень 2024 (31)
Березень 2024 (41)
Лютий 2024 (37)
Січень 2024 (26)
Грудень 2023 (46)
Листопад 2023 (40)