Це велика Божа ласка

  • 31 грудня 2021, 14:44
8 грудня, на Урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії, ми закінчили 33-денну підготовку до посвяти Ісусу Христу через руки Марії. У цій молитві взяло участь близько 8000 людей із дев’яти країн (Білорусі, Казахстану, Латвії, Литви, Молдови, Росії, Словаччини, України та Чехії).
Хочемо поділитися з Вами деякими свідченнями людей, що здійснили цю посвяту.
Дякуємо Господу за всі благодаті, даровані нам через заступництво Богородиці.
Дякую за цей час духовних вправ – переживала глибокі зцілення й доторки Божої любові. Особливо відчувала, що Марія поруч. Змінюються стосунки з людьми, але найбільше дякую, що через це змінюється мій образ Бога та моє ставлення до гріха. Дякую Богові за Марію й за вас! (Марія)
Я щиро вдячна всім організаторам за спільну молитву. Завдяки вам у ті дні молитви могла більше осягнути Божу любов і підтримку людей. Дякую Господу за випробування, які маю в житті, бо через них я зрозуміла й пізнала Господа. (Аня)
Я вже втретє проходжу ці 33-денні духовні реколекції. А цього разу вирішила їх пройти від імені мого сина, який ще не прийшов до Бога – у мене з ним дуже важкі відносини. І от на 33-й день він сам подзвонив (не робив цього вже чотири місяці), цікавився мною, батьком, просив порад, як звичайний син. Це ВЕЛИКА БОЖА ЛАСКА так проявилась. Моє серце мами співає вдячні псалми. Матінка вимолює для нас благодаті. Син став терпиміший, ніжніший, уважніший. (Ірина)
Дякую за можливість спільної молитви: хочу засвідчити власне чудо під час молитовного занурення в присутність Божу. Починала в астено-депресивному стані (слабість і страшенна знеохота з порушеним сном). З кожним днем молитви наче Хтось вливав у мене нові сили… Сон налагодився (засинаю після 21 год й наче крила маю – енергії хоч ділися з тими, хто поруч, постійно насолоджуюся присутністю Божою та Його Любов’ю… ) (Леся)
Дякую Матінці Божій за опіку, за отримані ласки для мене та сім’ї, за 33-денні розважання, які сповнювали серце безмірними ласками, радістю, спокоєм, любов’ю, наповнювали Святим Духом, дякую за Посвяту Серцю Ісуса. О Ісусе, я вся Твоя й усе, що моє, належить Тобі, через Марію, Твою Непорочну Матір. Слава Богу за все!!! (Оксана)
Не можу не поділитися тим, як Бог діє в моєму житті та завжди діяв. За ці 33 дні я зуміла примиритися із своєю найкращою шкільною подругою (ми не розмовляли 15 років, я попросила в неї пробачення на її дні народження). У другої подруги я теж попросила пробачення. Я впевнена, що це була дія Бога, усе сталося саме по собі, дуже легко.
Мені дуже сподобалися молитви, а ще більше – гарні псалми!
Дякую Богові за всі щоденні благодаті. (Юдіта)
Для мене, як і для багатьох, це був незабутній молитовний досвід, духовне зміцнення та зростання в Любові до нашої Небесної Матінки та Її Божественного Сина! Після Посвяти відчуваю ще більше внутрішнього спокою та миру, повністю довіряю Небесній Матінці свою життєву ситуацію.(Надія)
Переглядів 1 298
Додати коментар