Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Відео»Молитви»9-й день дев’ятниці до 41-ї річниці об’явлень Богородиці у Меджуґор’ї

9-й день дев’ятниці до 41-ї річниці об’явлень Богородиці у Меджуґор’ї

  • 23 червня 2022, 08:12
9-й день дев’ятниці до 41-ї річниці об’явлень Богородиці у Меджуґор’ї
Молимось в наміреннях Цариці миру.

Послання Богородиці, 25 листопада 2004., Меджуґор’є.

“Дорогі діти! У цей час усіх вас закликаю молитися в Моїх наміреннях. Особливо, дітоньки, моліться за тих, котрі ще не пізнали любові Божої та не шукають Бога-Спасителя. Ви, дітоньки, будьте Моїми простягнутими руками і вашим прикладом наблизьте їх до Мого Серця та Серця Мого Сина. Бог нагородить вас благодатями та всяким благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.
Божественне Серце Ісуса! Приношу Тобі свої потреби та тривоги; віддаю Тобі свої прохання й прошу Тебе через Непорочне Серце Твоєї Матері Марії, а також через святих заступників: прихильно вислухай моє прохання, як Ти вислухав уже тисячі людей у їхніх тимчасових та душевних стражданнях. Я довіряю Твоєму нескінченному милосердю потреби всіх своїх ближніх. Амінь.
Молитва посвяти Ісусові через Марію
Пресвята Діво Маріє, сьогодні перед Тобою й у Твоїх руках відновлюю та підтверджую обітниці святого Хрещення.
Назавжди відрікаюся сатани, усіх його діл, а посвячуюся Пресвятому Серцю Ісуса Христа. Хочу нести свій хрест і наслідувати Христа по всі дні свого життя, згідно з волею Небесного Отця.
О Маріє, перед лицем усього небесного двору й цілої Церкви посвячуюся Твоєму Непорочному Серцю. Будь моєю Матір’ю і Царицею. У повному підпорядкуванні й любові Тобі віддаю й посвячую своє тіло та душу, своє майно, видиме й невидиме, плоди своїх добрих діл, минулих, теперішніх і майбутніх, залишаючи за Тобою всеціле і повне право розпоряджатись мною й усім, що мені належить, по Твоїй благій волі, задля більшої слави Божої тепер і навіки. Амінь.
Залишімося в тиші, віддаймо наші особисті потреби Серцю Ісуса і Марії.
Переглядів 1 152
Додати коментар