Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Відео»Молитви»МОЛИТВА РОЗАРІЮ ЗА МИР ТА ЗА ТИХ, ХТО ЩЕ НЕ ПІЗНАВ БОЖОЇ ЛЮБОВІ

МОЛИТВА РОЗАРІЮ ЗА МИР ТА ЗА ТИХ, ХТО ЩЕ НЕ ПІЗНАВ БОЖОЇ ЛЮБОВІ

  • 01 травня 2022, 10:08
Дорогі друзі!
У понеділок, 2 травня запрошуємо вас до спільної МОЛИТВИ РОЗАРІЮ ЗА МИР ТА ЗА ТИХ, ХТО ЩЕ НЕ ПІЗНАВ БОЖОЇ ЛЮБОВІ.
Пригадуємо, що Богородиця об’являлася Мір’яні Солдо з 2 серпня 1987 року по 2 березня 2020 року кожного 2 числа місяця і молилася разом з нею за невіруючих – тих, хто ще не пізнав Божої любові.
Протягом останніх років паломники з усього світу приїжджали до Блакитного Хреста під горою Подбрдо в Меджуґор’є, щоб молитися в цьому намірі. Ми були свідками багатьох благодатей, зцілення, навернення, звільнення сердець.
Коли закінчились об’явлення ми й надалі продовжуємо приходимо на це місце. Дякуємо за всі прийняті милості та просимо за всіх, хто ще не пізнав Божої любові.
Мірʼяна ніколи не пропускала нагоди сказати: «Якби ви тільки бачили сльози на очах Богородиці, коли Вона говорить про Своїх дітей, про невіруючих, ви б негайно з любов’ю стали молитися в цьому намірі». (з книги “Моліть разом радісним серцем”)
У своїх катехезах отець Славко Барбарич говорив паломникам: «Все зло у світі має одну причину – людина не пізнала Божої любові. Тому, коли ми молимося в цьому намірі, ми молимося про краще майбутнє».
Давайте разом допоможемо Діві Марії в Її планах миру.
Онлайн-трансляція почнеться о 09:15 к.ч. від Блакитного хреста, Меджуґор’є.
Приєднуйтесь тут: https://www.facebook.com/svitlomariji
https://www.youtube.com/c/MedjugorjeUA
Спільнота «Світло Марії»
Переглядів 2 461
Додати коментар