Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Відео»Послання»Послання Цариці миру через візіонера Івана Драгічевича 24 червня 2020 р., у 39-ту річницю об'явлень Богородиці

Послання Цариці миру через візіонера Івана Драгічевича 24 червня 2020 р., у 39-ту річницю об'явлень Богородиці

  • 25 червня 2020, 18:53
Послання Цариці миру через візіонера Івана Драгічевича 24 червня 2020 р., у 39-ту річницю об'явлень Богородиці"Дорогі діти, приходжу до вас, тому що мене посилає Мій Син Ісус. Хочу вас вести до Нього, хочу, щоб ви в Ньому знайшли мир, справжній мир. Бо цей світ вам сьогодні не може дати того істинного миру, тому вас і сьогодні закликаю до витривалості в молитві. Моліться за Мої плани, проєкти, які хочу здійснити з цією парафією і з цілим світом. Дорогі діти, я не втомилася, тому, дорогі діти, і ви будьте невтомні. Молюся за вас усіх і заступаюся за кожного з вас у Мого Сина Ісуса. Дякую вам, дорогі діти, тому що ви й сьогодні сказали "так" і відповіли на Мій заклик".

Богородиця благословила всіх Своїм Материнським благословенням. Візіонер Іван віддав Богородиці всіх нас, наші потреби, намірення, сім’ї, особливо віддав Богородиці всіх хворих і всіх, котрі його просили про молитву.

Особливо віддав цю парафію, яку Богородиця особливим способом вибрала. Потім Богородиця деякий час молилася за цю парафію.

У молитві Богородиця пішла в знаку світла Христа з привітанням «Ідіть у мирі, дорогі діти".
Переглядів 2 457
Додати коментар