Меджугор'є - місце молитви, миру»Медіа»Відео»Молитви»6-й день дев’ятниці до 41-ї річниці об’явлень Богородиці у Меджуґор’ї

6-й день дев’ятниці до 41-ї річниці об’явлень Богородиці у Меджуґор’ї

  • 20 червня 2022, 05:00
6-й день дев’ятниці до 41-ї річниці об’явлень Богородиці у Меджуґор’ї

Молимось за всіх паломників, які приїдуть до Меджуґор’я

Послання Богородиці, 25 серпня 1993., Меджуґор'є.
“Дорогі діти! Хочу, щоб ви зрозуміли, що Я ваша Мати, що хочу вам допомогти та закликати вас до молитви. Лише через молитву ви можете зрозуміти й прийняти Мої послання та втілити їх у життя. Читайте Святе Письмо, живіть ним і моліться, щоб ви зрозуміли знаки цього часу. Це особливий час. Тож Я з вами для того, щоб наблизити вас до Мого Серця й Серця Мого Сина Ісуса. Дорогі дітоньки, хочу, щоб ви були дітьми світла, а не темряви. Тому живіть тим, що вам говорю. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.

Божественне Серце Ісуса! Приношу Тобі свої потреби та тривоги; віддаю Тобі свої прохання й прошу Тебе через Непорочне Серце Твоєї Матері Марії, а також через святих заступників: прихильно вислухай моє прохання, як Ти вислухав уже тисячі людей у їхніх тимчасових та душевних стражданнях. Я довіряю Твоєму нескінченному милосердю потреби всіх своїх ближніх. Амінь.

Молитва посвяти Ісусові через Марію

Пресвята Діво Маріє, сьогодні перед Тобою й у Твоїх руках відновлюю та підтверджую обітниці святого Хрещення.

Назавжди відрікаюся сатани, усіх його діл, а посвячуюся Пресвятому Серцю Ісуса Христа. Хочу нести свій хрест і наслідувати Христа по всі дні свого життя, згідно з волею Небесного Отця.

О Маріє, перед лицем усього небесного двору й цілої Церкви посвячуюся Твоєму Непорочному Серцю. Будь моєю Матір’ю і Царицею. У повному підпорядкуванні й любові Тобі віддаю й посвячую своє тіло та душу, своє майно, видиме й невидиме, плоди своїх добрих діл, минулих, теперішніх і майбутніх, залишаючи за Тобою всеціле і повне право розпоряджатись мною й усім, що мені належить, по Твоїй благій волі, задля більшої слави Божої тепер і навіки. Амінь.

Залишімося в тиші, віддаймо наші особисті потреби Серцю Ісуса і Марії.
Переглядів 1 279
Додати коментар