Головна > Тереза Гажійова > Я з вами (Терезія Ґажійова)

Я з вами (Терезія Ґажійова)


4-09-2020, 16:06.
Я з вами (Терезія Ґажійова)Візіонери в Меджугор’ї свідчать про те, що поки небо над ним відкрито, поки з нами Небесна Матір у незвичайний спосіб через Свої об’явлення – це час великих благодатей. Їм завжди важко описати любов і радість, із якими Марія приходить до нас. Важко описати людськими словами ту силу любові, якою змінює наші серця й робить нас своїми апостолами любові. Вона пробуджує нас жити з Богом, учить нас відповідати любов’ю на Божу любов.
Марія повторює нам: «Це час благодаті, використовуйте його, поки Я з вами, для свого особистого навернення». З Марією навернення набагато легше, ніж без Неї. Вона знає програму навернення Ісуса, як ніхто з людей. Тож приймімо Її материнські поради та послання.
Найчастіше Її послання – це заклик до молитви. Найбільші, найпрекрасніші, найщасливіші речі в нашому житті відбуваються на колінах. Ми так багато разів чули в школі Марії: «Моліться, поки молитва не стане для вас радістю».
Є тільки один шлях до цього досвіду – молитися, молитися, молитися. «Молитва – шлях до досконалої любові», – сказала нам недавно Діва Марія.
Ми часто чуємо, як люди кажуть, що не мають часу, не встигають молитися. А Марія каже, що «проблема не в часі, проблема в любові». Якщо ви хочете краще молитися, вам потрібно більше молитися. Більше молитися – це особисте рішення. Краще молитися – це благодать, дана тим, хто більше молиться. А це значить просто бути більше з Богом, із Любов’ю. У молитві серцем відбувається наше переображення на добро.
Світ сповнений хвилювання, хаосу, невизначеності. Бог пропонує нам вихід через Марію – коли ми починаємо змінюватися на краще, тоді люди навколо нас починають змінюватися.
«Найважливіше послання, яке Я дала тут, – це заклик до навернення». Робота над особистим наверненням – це заклик проживати історію свого життя оригінальним чином – у любові. Святі змінюють світ. Людина з миром і любов’ю до Бога у своєму серці знає, що вона найбільш сильна на колінах перед Богом, зі Всемогутнім. Коли Бог стає в нашому серці найбільшою любов’ю, яка перевершує будь-яку людську любов, зло припиняється – й у світі панує мир. Це обіцянка Марії: «Поодинці, діти мої, ви не можете зупинити зло, яке хоче запанувати в світі та зруйнувати його. Але, згідно з Божою волею, усі разом із Моїм Сином ви можете все змінити й вилікувати світ; не бійтеся, ви не одні; Я з вами й заступаюся перед Моїм Сином Ісусом за кожного з вас».
Марія приходить, щоб допомогти нам пройти ці важкі випробування. Нехай нас запевняє її любляча присутність у молитві, слова Її послань. Вона завжди тут, коли ми згадуємо про Неї, щоб допомагати нам, захищати нас і направляти нас. З Нею ми в безпеці. Киньмося в обійми до Неї та сховаймо весь неспокійний світ у її Серці.
Молитва: Небесний Отче, ще раз дякуємо Тобі за те, що дозволяєш Марії залишати Небеса й приходити до нас. Вона повторює нам слова Ісуса: «Не бійтеся!» Мамо, Ти даєш нам рецепт проти страху й невпевненості, коли говориш: «Той, хто молиться, не боїться майбутнього, а хто постить – не боїться зла. Молитвою та постом ви можете зупинити війни і страх. Повторюю вам ще раз: лише молитвою та постом і війни можна зупинити, війни вашої невіри та страху перед майбутнім. Я з вами й учу вас, дітоньки: у Бозі є мир і ваша надія. Тому наблизьтеся до Бога й поставте Його на перше місце у вашому житті». Маріє, допоможи нам жити тим, до чого Ти нас закликаєш. Амінь.


Повернутися назад