Головна > Тереза Гажійова > Ліки з неба (Тереза Ґажійова)

Ліки з неба (Тереза Ґажійова)


3-04-2020, 21:56.
Ліки з неба (Тереза Ґажійова)Послання Богородиці, Цариці миру, 25 березня 2020 року через візіонерку Марію

"Дорогі діти, Я з вами всі ці роки, щоб вас вести дорогою спасіння. Поверніться до Мого Сина, поверніться до молитви й посту. Дітоньки, дозвольте, щоб Бог говорив вашому серцю, бо сатана владарює й хоче знищити ваші життя та землю, по якій ходите. Будьте відважні й вирішіть вибрати святість. Побачите навернення у ваших серцях і сім’ях, молитва буде почута, Бог вислухає ваші благання й дасть вам мир. Я з вами та всіх вас благословляю Моїм Материнським благословенням. Дякую вам, що відповіли на Мій заклик”.


Святий Іван Павло ІІ сказав: «Меджуґор’є – це надія для світу». У безпорадній боротьбі з коронавірусом очі світу звернені до Меджуґор’я. Медицина безпорадна й каже, що ліків немає. Небо не залишає нас без відповіді. Небесний Отець усе ще посилає Марію на землю. Вона закликає нас: «Поверніться до Мого Сина, поверніться до молитви й посту». Одна жінка яка взяла участь у реколекціях посту, молитви й тиші, дала свідчення: «Я прийшла з Ісусом у голові, іду з Ісусом у серці. Піст і молитва повертають нас до Ісуса».

Молитвою й постом можна зупинити війни та природні катастрофи – це було перше послання Цариці миру 26.06.1981 р. Отже, сьогодні ми можемо молитвою й постом зупинити і коронавірус. Вірус, який убиває, не від Бога, а від сатани. Богородиця попереджає нас, що сатана владарює й хоче знищити наше життя та землю, по якій ходимо. Вона дає нам такі прості та потужні засоби, ці дві крихітні зброї – молитва та піст – мають силу зупинити смертельну інфекцію.

Дорогі друзі, я хотіла б нагадати вам, що з 2014 року триває безперервна молитва Вервиці й посту за здійснення намірів та планів миру Богородиці. Дізнайтеся більше на веб-сторінці www.mir.com.hr. Коли ми великодушно постимо й молимося Вервицю за наміри Богородиці, відбувається те, що є найкращим для порятунку наших душ і світу, і таким чином ми можемо перемогти зло.

Відновімо спільну молитву в сім’ях. Марія обіцяє нам, що молитва буде почута – і Бог дасть нам мир.

Повернімося до Її основних послань. Зробімо вдома молитовний куточок, сімейний вівтар – маленьке Меджуґор’є. Поставмо в центр наших сімей хрест, під хрест образ або статую Діви Марії, відкрите Слово Боже. Помолімося Вервицю, як навчає нас Небесна Мати – три Вервиці щодня: радісні, страсні та славні таємниці. Читаймо Євангеліє й намагаймося ним жити. Євангеліє – єдина істина в цьому світі. Зміст слів Ісуса – це любов. Сказала нам Марія у Своїх посланнях.

Святий Августин навчає нас: «Ісус є у слові та в Євхаристії». Простіше кажучи, справжній Ісус є в слові і в Євхаристії. За свідченнями кількох святих, Святе Письмо та Євхаристія зберігалися в древніх дарохранительницях. Святий Ієронім сказав, що ми приймаємо Господа Ісуса не лише в Таїнстві Євхаристії, але й коли читаємо Святе Письмо. Згадаймо, як Богородиця невтомно повторює нам – покладіть на видне місце у своїх сім’ях відкрите Святе Письмо. Читайте його щодня, читайте вголос і разом усією сім’єю. Дозвольте Богові говорити до вашого серця.

Тепер, коли ми можемо приймати Євхаристію лише духовним способом, коли ми не можемо часто або взагалі сповідатися чи збиратися, ми повинні бути ще більш розсудливими та піклуватися про те, щоб любов не охолола в нас. Ми не можемо часто сповідатися, але завжди можемо більше чувати над своїм серцем, часто робити іспит совісті, шкодувати і каятись за кожен, навіть найменший недолік любові.

Усе, що нам говорить Небесна Матір, вимовляється з великою надією та любов’ю. Скільки разів ми чули з вуст візіонера Івана: «Марія приходить, щоб лікувати наші рани, перев’язати їх своєю материнською любов’ю, теплотою, ніжністю». Ми так потребуємо Її обіймів у цей важкий час, коли смерть стоїть перед дверима. Ми завжди можемо припасти до обіймів Марії. Ніщо не є настільки важливим у ці важкі часи пандемії, як любов.

Протягом усіх років явлінь у Меджуґор’ї Марія приносить нам ліки з неба. Любов є ліками. Вона каже нам: «Дорогі діти! Коли на землі зникає любов, коли не знаходиться дорога спасіння, Я, Мати, приходжу, щоб вам допомогти пізнати істинну віру – живу й глибоку, щоб вам допомогла істинно любити. Як Мати, прагну вашої взаємної любові, доброти й чистоти. Моє бажання – щоб ви були праведні й любили одне одного. Апостоли Моєї любові, є час чування, і від вас очікую любові» (2 березня 2020 року).

Де наша надія? Через випробування, яке проходимо, ми дізнаємось, що наша сила та довіра є тільки в Бозі, а це і є послання Богородиці.

МОЛИТВА

Небесний Отче, дякуємо тобі за Марію, що Ти все ще посилаєш Її нам, щоб нас вела шляхом спасіння. Мамо, допоможи нам повернутися всім серцем до Твого Сина. Допоможи нам залишатися в молитві з Тобою, у молитві та в пості з довірою, що ця небезпечна інфекція припиниться. До Тебе прибігаємо, наша дорога Мамо, під Твій материнський покров віддаємо всіх Твоїх дітей. Посвячуємося Твоєму Непорочному Серцю, сховай у ньому весь світ, зроби нас невидимими для сатани, який владарює й хоче знищити наше життя та землю, по якій ходимо. Твоя любов сильніша за все зло. З Тобою вирішуємо вибрати святість, з Тобою хочемо чувати в любові над цілим світом. Амінь.


Повернутися назад