Головна > Тереза Гажійова > Народитеся для нового життя (Терезія Ґажіова)

Народитеся для нового життя (Терезія Ґажіова)


1-03-2019, 16:44.

 

 

Народитеся для нового життя (Терезія Ґажіова)Той, хто вірить в Ісуса, має нове життя. А це - заклик до навернення. Марія невпинно закликає нас: відкрийте серце Ісусу. «Відкрийте ваші серця й дозвольте Ісусові народитися у вас, оскільки лише так, дорогі діти, ви самі зможете пережити своє нове народження та з Ісусом у своєму серці піти шляхом спасіння».

Комусь може здатися, що вже занадто пізно починати нове життя, а комусь, навпаки, що ще занадто рано. <!-- more --> Комусь це може здаватися неможливим або важким. Марія бачить наше  сум'яття й тому заспокоює нас: «Не важливо, скільки років маєте, відкрийте ваше серце Ісусові».

 «Коли хтось не вродиться з висоти, не бачити йому Божого Царства», - сказав Ісус Никодиму. І Никодим був збентежений, тому запитав Ісуса: «Як може чоловік уродитись, коли вже старий? Чи спроможен же він увійти знову в утробу матері своєї та й народитись?» Він отримав відповідь, як і ми в сьогоднішньому посланні: необхідно просто повірити в Ісуса.

Повірити всім серцем ми можемо тільки тому, кого любимо, чию любов ми пізнали

Один із найважливіших намірів, за які закликає нас молитися Діва Марія, - це молитва за невіруючих, тобто за тих, хто ще не пізнав Божої любові. У Меджуѓор'ї ми є свідками того, що в Її присутності, під Її веденням ми дуже швидко пізнаємо Божу любов - і починається нове життя. Повірити всім серцем ми можемо тільки тому, кого любимо, чию любов ми пізнали. Приймемо Її материнські поради в посланнях. І сьогодні Вона нагадує нам, що Вона все ще з нами, тому що Бог дозволяє Їй це з любові до нас.

Зараз час благодаті. Таємниче й глибоке сьогодні, яке проживаємо разом з Ісусом, - це нове життя і мир нашого серця.

Усе починається з нашого рішення. Ми самі вирішуємо, кому відкриємося, як проживемо сьогоднішній день. Напередодні часу посту й початку весни Діва Марія приводить нас до порівняння з природою, яка пробуджується: «Як природа, народитеся для нового життя в Божій любові та відкриєте ваше серце небу й небесним речам».

Відкриття себе для Ісуса починається в молитві, у повній довірі й розмові з Ним.

Розмірковуючи над Божим Словом, ми краще пізнаємо Ісуса, завжди відкриваємо щось нове

«Відкрийтеся Богові та віддайте Йому всі свої труднощі й хрести, щоб Бог перемінив усе на радість»; «Відкрийте Йому своє серце та подаруйте Йому все, що є в ньому: радощі, смутки й хвороби. Нехай це буде часом благодаті для вас. Моліться, дітоньки, і нехай кожна мить належить Ісусові». Ми відкриваємося тому, кого любимо й знаємо. Тому одне з найважливіших послань Марії - щодня читати Святе Письмо. «Відкрийте ваші серця і читайте Святе Письмо, щоб через свідчення й ви були ближче до Бога».

Розмірковуючи над Божим Словом, ми краще пізнаємо Ісуса, завжди відкриваємо щось нове, більше любимо Його, укріпляється наша віра в Нього. Він сказав нам: «Той, у кого мої заповіді і хто їх береже, той мене любить». Якщо в нас це не виходить, ми покликані відкритися для Ісуса у святій Сповіді. «Через святу Сповідь, дітоньки, відкрийте свої серця Богові й приготуйте свою душу, щоб Маленький Ісус міг знову народитися у вашому серці... »; «Відкрийте ваше серце Божому милосердю в цьому часі Великого посту. Небесний Отець хоче кожного з вас визволити з рабства гріха. Тому, дітоньки, використайте цей час і через зустріч із Богом у сповіді залишіть гріх і вирішіть вибрати святість. Зробіть це з любові до Ісуса, Котрий Своєю Кров’ю всіх вас відкупив, щоб ви були щасливі й у мирі», - підбадьорює нас Марія.

Через зустріч із Богом у сповіді залишіть гріх і вирішіть вибрати святість

Добрі діла, милосердя, щедрі та розкриті руки відкривають наше серце для Ісуса в ближніх.

Центром нашої віри є те, щоб відкритися для Ісуса в Євхаристії. У ній Сам Ісус скріплює нас Своїм Тілом і Кров'ю.

Постом і зреченням наші серця очищаються й більше відкриваються для Ісуса, зміцнюється наша віра. «Сьогодні Я закликаю вас, щоб постом і молитвою ви приготували шлях, яким Мій Син хоче прийти у ваші серця».

Молитва, піст, Святе Письмо, св. Сповідь, Євхаристія - головні послання Діви Марії, якими Вона веде нас до нового життя. Нове життя з Марією - це вічне життя з Ісусом. У Неї є тільки одна-єдина мета - привести нас до Нього.

Молитва

Небесний Отче, дякуємо Тобі за те, що все ще дозволяєш Марії приходити до нас. Дякуємо Тобі, що за допомогою Її явлінь і послань ми можемо пізнавати Твою любов до нас. Присвятивши й довіривши себе Її Серцю, ми просимо Тебе: зішли на нас Свого Духа, щоб Він допоміг нам відкрити серця для нового життя з Ісусом. Довіряємо Тобі тих, які ще не пізнали Твоєї любові й просимо Тебе: доторкнися до нас, переміни нас у цей благодатний час, щоб ми знову народилися для Неба та небесних речей. Амінь.

Взято з газети Світло Марії


Повернутися назад