Головна > Тереза Гажійова > У молитві – сильними, вірними, постійними (Терезія Ґажіова)

У молитві – сильними, вірними, постійними (Терезія Ґажіова)


10-05-2018, 08:33.

У молитві – сильними, вірними, постійними (Терезія Ґажіова)Великодній період – це заклик до нового життя. Марія закликає нас, щоб ми жили з Ісусом, і тим відкриває нам сенс нашого життя. Бо тільки в спільному житті з Ним ми можемо вистояти в тяжких випробуваннях. Якщо наше життя зв’язане з Ісусом, то що б не відбувалося, ми можемо залишатися спокійними й радісними. Якщо шукаємо сенс життя поза Ним, ми будемо знервованими, насильними, знищуватимемо самих себе й інших, житимемо в тривозі й страху.

Коли ми знаходимо сенс життя, стаємо здатними любити, прощати, бути людьми миру й радості.


Марія являється нам, аби пригадати: Ісус дійсно воскрес із мертвих, Небо існує, і перед нами – вічність.

Марія прожила Своє життя з Ісусом. Вистояла серед усіх випробувань із вірою й надією в перемогу добра над злом. Хто може нас навчити цього краще, аніж Вона? Вона з довірою звертається до нас через Свої послання та показує нам шлях:

«Поруч із Ісусом усе є легшим. І біль, який проживаєте з Ним, є легшим, бо існує віра. Віра допомагає в болю, а біль без віри веде до відчаю. Біль, котрий проживаєте й приносите Богові, – підносить. Хіба Мій Син не через Свою болісну жертву відкупив світ? Я як Його Мати була з Ним у болю й стражданні так само, як Я і з усіма вами. Діти Мої, Я з вами в житті, у болю, у стражданні, у радості та любові. Тому майте надію. Надія дає зрозуміти, що тут є життя. Діти Мої, Я вам говорю, Мій голос говорить вашій душі, Моє серце говорить вашому серцю. Апостоли Моєї любові, о, наскільки сильно вас любить Моє материнське серце. Скількох багатьох речей хочу вас навчити».

Жити з Ісусом означає слідувати за Марією. Слідувати за Її стопами, бути подібною до Неї в любові. Бути постійно з Ісусом й дарувати себе ближнім. І про це найкраще знає Марія, Його Мати. Протягом 37 років об’явлень в Меджуґор’ї Вона неустанно повторює нам, як це можливо реалізувати. Вона залишається вірною замислу, який Їй довірив Небесний Отець. Вона приводить нас до Ісуса. Дає нам 5 головних послань:

  1. Молитва серцем, молитва Розарію
  2. Кожен день читати Євангеліє
  3. Часто сповідатися серцем
  4. Постити в середу і п’ятницю на хлібі та воді
  5. Закохатися в Євхаристію

«Євхаристія – серце віри. Це є Мій Син, Котрий живить вас Своїм тілом і зміцнює Своєю кров’ю. Це чудо любові – Мій Син, Який завжди знову приходить, живий, щоб оживити душі», – сказала Вона нам 2 травня 2018 року.

Бог посилає на землю Марію, щоб нам допомагати. Нема другого пояснення, чому Вона так довго являється й неустанно говорить нам «живіть Моїми посланнями». Вона тут, щоб збирати нас й перебувати вірно в молитвах так, як колись зі зляканими учнями після смерті Ісуса.

У світі, покритому темрявою, у хвилини життєвих випробувань, у стражданні нам дарована Марія. У Люрді, Фатімі й інших місцях Своїх об’явлень Вона закликає нас часто молитися Розарій. І в Меджґор’ї Вона говорить нам: даю вам найсильнішу зброю проти сатани. «І сьогодні Я закликаю вас до молитви. Дітоньки, молитва творить чуда. Коли ви втомлені і хворі, коли не бачите сенсу вашого життя, візьміть розарій і моліться; моліться до тих пір, поки молитва не стане для вас радісною зустріччю з вашим Спасителем. Я з вами, Я заступаюся й молюся за вас, діти Мої»… «Просіть, аби ви могли бути апостолами Божого світла в цей час темряви та безнадії. Це час вашого випробування. З Розарієм у руці та любов’ю в серці йдіть зі Мною. Я веду вас до Воскресіння в Моєму Сині»… «Бог послав Мене бути посеред вас, аби я вам допомогла. Якщо хочете, візьміть Розарій. Уже сам Розарій може вершити чудеса у світі й у вашому житті».  

Марія знає, що ми раді слухати Того, про Кого знаємо, що Він нас любить.

Тільки любов може допомогти нам прийняти те, що нам пропонує кохана людина. Тому закликає молитися за досвід Божої любові й каже нам: «Я з вами й усіх вас люблю Своєю материнською любов’ю».

Приймімо Її материнські поради особливо в травні, місяці, який особливо належить Їй. Молитвою Розарію візьмімо Марію за руку й разом із нею вірно залишімося в молитвах – в очікуванні перемоги Божої любові у всьому, про що просимо разом із Нею.

Молитва:

Маріє, разом із Тобою ми хочемо жити нове життя з Ісусом. Ти кажеш: «Коли на землі пропадає любов, коли не знаходиться шлях спасіння, приходжу, аби допомогти вам пізнати істинну віру – живу й глибоку, щоб допомогти вам любити істинною любов’ю». Даруємо Тобі цей місяць травень із любові до Твоїх планів миру, переображуй нас у Своєму Серці. Нехай Твоя любов робить нас Твоїми апостолами – смиренними, радісними, які приносять надію. З Тобою ми хочемо залишатися вірними й постійними в молитві. Амінь.

Взято з газети Світло Марії


Повернутися назад